Originálne parfémy vs alternatívne typu FM Group

Tak v tomto ja rozdiel vidím, len osobne by som chcela vedieť, ako je to s kvalitnými parfumami, aby som si vedela parfum kúpiť aj bez toho aby som ho ovoňala, aby som vedela, že je to kvalita, za ktorú sa peniažky oplatí dať, lebo to je pre mňa dôležité :wink:

Nevidim dovod preco by som nieco mala proti nim mat.
Akoze nekupujem ich, ale zacala som na tym uvazovat a potom som nasla tuto temu. Cudujem sa celkom tym reakciam co tu citam.
Ako by som si to mala vediet porovnat?

Stačí, že parfum ovoniaš, tak to spoznáš, najmä ak používaš originálny parfum nejakú dobu a potom sa k tebe dostane napodobenina toho parfumu, to vieš, že to nie je ono.
Ja toto viem, s tým mám skúsenosti, ale neviem ako to zistiť cez internet keby som chcela kupovať :confused:

To áno, myslím, že my ženy máme na tieto veci nošteky veľmi citlivé.
Tie to vedia zistiť hneď keď je neičo inak, že to nevonia akoby malo :wink:

ta vona napodobeniny nejakej a original parfumu je ina to proste budes citit ked ovonat jedno aj druhe a taktiez keby si si na seba dala originalny parfum tak ti vydrzi aj cely den a budu ho ludia navokol citit :wink:

dievčatá napíšem vám moju skúsenosť. raz som si parfum objednala z internetu. nejaká neznáma stránka aspoň pre mňa. ale mali fajn ceny čo ma oslovilo. no domov mi vôbec neprišiel parfum, ktorý som chcela. ale iná fľaštička a vôňa, ktorá sa na ten parfum len letmo podobala. ja som myslela vtedy, že zinfarktujem. odvtedy som si na taký nákup netrúfla. :frowning:

@romcitika poviem ti, ze toto ti nezavidim, ja tiez sa takychto veci bojim predsa tie parfumy nestoja par korun, ale niektore su aj drahsie a keby sa mi stalo toto, co tebe tak neviem ci by som to len tak rozdychala, ci by ma to nemrzelo.

Presne to je to, čoho by som sa asi aj ja bála, že mi nepríde presne to, čo si objednám, že to nebude ono, chápeš. Akože nosom by som cítila, či to je ono, či je originál, či je to kvalita.
Ale takto neviem ani ja sama.

bekka musela som to rozdýchať. veď som nemala na výber. ale odvtedy už som opatrná. už radšej to tak nevybavujem aby som sa opäť zbytočne nepopálila. domcica tak to by si cítila, keď ti príde parfum domov. ale mňa nahnevalo to že mi prišlo úplne niečo iné. nie to čo som čakala. :frowning:

baby ja vam poviem tak :slight_smile: aspon teraz moju poslednu skusenost, na odporucania bab som vyskusala objednat si parfum najskor vzorky, potom parfum cez Notino a vobec som sa nestretla s niecim takym ako ste vy popisovali, asi je to aj o tom, ze cez aky eshop nakupujes, myslim, ze to urobi dost, zistila som si, ze tento eshop, cez ktory som ja nakupovala garantuje kvalitu a originalitu parfumov :wink:

Kvalitny parfum ma inu vonu?
Vies mi napisat aj v com je ta vona ina, ze akoby som si to vedela, aby som v tom mala jasnejsie? Dost by si mi tym pomohla :slight_smile:

@romcitika jasne rozumiem ved, strasne nieco :frowning:
@krowka nestretla si sa pri tomto nakupe s takym niecim ako pisala @romcitika? Lebo ja by som fakt nechcela nieco take zazit, lebo to musi byt strasny pocit.

Kvalitný parfum vonia tak, že cítiš aj to, čo obsahuje. Nevonia ako alkohol. Jeho vôňa nevyprchá rýchlo. Ale zostane a postupne sa v tej vôni uvoľňujú všetky zložky, ktoré parfum obsahuje.
To je proste úplne čosi iné.

…alkohol…presne si to vystihla…raz som aj ja mala taku skusenost…tu vonavku by some ste niekde mozno aj nasla…nepouzivam ju vobec lebo mi fakt vonou pripomina alkohol a jezia sa mi z toho chlpy…ja mam rada ked je parfum sviezi, jemny ale zaroven nezabudnutelny…

Ako alkohol? Takú voňavku som ja ešte nemala, by letela asi čo najskôr z domu, veď keď si kupujem parfum, tak tak aby aj tá vôňa a aj tá jeho kvalita stála zato :slight_smile:

ja si to tiez ani neviem a radsej si to ani nechcem predstavit taku vonavku, ze by tak vonala, ved to by som na seba ani radsej nedala, radsej by som bez vonavky chodila, ja som sa cudovala aj tym darcekom, ze si niektore kocky trufnu dat parfum ako darcek, ja som to skusila pred nedavnom a milo som bola prekvapena, aku radost mala z toho oslavenkyna :slight_smile:

…budte baby rady…ze ste sa s tym nestretli, lebo prijemne to nie je ani nahodou…to vam poviem…ale odkedy objednavam cez Notino, tak som taketo problemy vobec nemala…to mam istotku, ze mi pride parfum kvalitny, ktory bude aj krasne vonat…

Tak toto, co ste pisali, by mi ani len nenapadlo, ze parfum moze takto vonat, ze takto by som to mohla vediet, aby som sa vedela zariadit :open_mouth:
Myslim, ze toto je dost zasadne :open_mouth:

Je to zásadné, predsa len keď už kupujeme parfum, tak chceme a hlavne čakáme, že bude krásne voniať, bude zaujímavá tá vôňa, že to bude ONO! To pravé a keď príde nekvalitný parfum, tak sa to všetko rúca, ale je super, že sú obchody pri ktorých nie je dôvod na takéto obavy :stuck_out_tongue:

Ale to je normálne, že také čosi očakávame, veď keď si niečo kupujem, tak predsa keď už mám dať peniaze, tak ich dám do niečoho čo bude stáť za to, čo bude kvalitné, čo sa mi bude páčiť :slight_smile: