myslim, ze to moze byt aj tym sposobene, mam to tak tiez a moj drahy ani nehovorim, ten do obchodu teraz ani nepachne
Originálne parfémy vs alternatívne typu FM Group
ale ty si vies nejake vzorky vonaviek objednat aj cez internet nie?
lebo co viem, tak uz aj rozne take tie odstreky sa predavaju, ci?
vies si objednat nejake, kuk napriklad tu https://www.notino.sk/vzorky-parfemov/ ale teda je jednoduchsie zajst niekam len ovonat a potom si objednas rovno celu podla seba, aspon mne to tak viac vyhovuje
aj v drogeriach nejake tie vonavky mavaju a na oskusanie to staci si myslim, ale ked si kuknes tie ceny, tak na internete najdes ovela lepsie
ale poviem ti, ze niekedy nie je na skodu aj len tak si objednat nejaku vonavku, ze vyskusat nieco nove, netypicke, clovek objavi mnohe nepoznane a krasne vone
toto je pravda, ja napriklad som iste obdobie vyberala len vonavky takych znamych znaciek, ale teraz uz nie, uz proste aj take menej zname volim
Ja keď chcem tak, že staviť na istotu, tak si na eshope zvolím, že najpredávanejšie a podľa toho vyberám, ale tiež mávam také obdobia, že proste chcem skúšať kadečo a to vtedy vyberám tak od buka Ale ešte ani jednu voňavku som nemala takú, žeby mi vadila
Ako napríklad aké? Nemohla by si napísať nejakú konkrétnu značku?
Niečo proste také o čom som ešte nepočula?
Toto je Mugler Alien, napríklad netušila som dlho čo je to zač, ale keď som videla zloženie, že orientálna vôňa a kašmírové drevo, tak som si povedala, že objednám a vyskúšam či mi bude sedieť.
A sedí, je veľmi príjemná, no ale to ťažko opisovať, to by si musela cítiť
toto je nejaky vesmirny flakon alebo tak nejako proste na mna posobi, nie je to tazka vona??
Orientalne vone na niekoho tak mozu posobit, to je fakt. Ale obal ma pekny, to musim nechat, ale tiez som este nepocula o tejto znacke. Vydrzi ti ta vona cely den na tebe?
ahojte, ako viete co sa oplati kupit aku vonavku??
ja by som chcela nejaku taku ktora mi vydrzi, nech ju nemusim nosit stale so sebou, lenze netusim jak vybrat, doteraz mi zakazdym muz vyberat, na sviatky kupoval, ale uz by som si chcela urobit radost aj sama
Ide o to, či si kúpiš parfum alebo toaletnú vodu, to sú dve rozdielne veci. A najmä na tej výdrží to vidíš.
Pretože toaletná voda je jemnejšia, slabšia a veľa ľudí ju používa v lete.
Toto je fakt, ale mne napriklad nevadi si aj parfum dat, ale musi byt taky sviezi, kvetinovy alebo nieco podobne. Zalezi co mas rada, ake vone.
Napriklad keby si si otvorila Notino, z tade ja casto objednavam, tak tam si vo vyhladavani vies aj zadat ake typy vonaviek ti ma vyhodit, co mas rada.
nie je nic lepsie ako ked si mozes vybrat vonavku sama a urobit si radost takymto sposobom, ja si uz napriklad ani oblecenie nekupujem, ale hned idem po kozmetike a parfumoch
…tak oblecenie to je taka vec, aspon pre mna to nie je nejako podstatne, ja si kupujem veci, ktore su neutralne a viem si ich kombinovat kadejako…takze tam nepotrebujem kazdu chvilku nieco nove kupovat a spekulovat…
No ja vyberam podla toho, tam su rozne filtre, aj na sumu, aj ci damsky parfum alebo pansky, mozes si proste vybrat.
Mne sa paci, ze je to take prehladne, ze si vies kadeco navolit
inak aj ja casto celkom a sranda, ze zakazdym ked idem objednavat, tak vychytam aj dopravu zadarmo
Toto je ako možné? To nad nejakú sumu je zakaždým doprava zadarmo alebo ako to je? Osobne som tomuto nejako doposiaľ nevenovala pozornosť, že čo stojí, to som neriešila, ale dobré vedieť, že aj zadarmo sa dá.
napriklad na niektore parfumy je doprava zdarma, cize ked si vyberies nejaku vonavku a je pri nej taka ikonka, ze doprava zadarmo, tak mas dopravu free, co je super, mne uz tiez sa to tak viackrat podarilo
ale tak oni mavaju kadejake zlavy a kazdu chvilku
Toto áno, ja nemám rada eshopy, ktoré sú také chaotické, neprehľadné, že si neviem vybrať, že neviem nič nejako nájsť, to z toho som na nervy, to hneď také opúšťam proste.
Pre mňa musí byť ten obchod prehľadný, jednoduchý, nech sa viem rýchlo zorientovať, vybrať, aby som nemusela pol dňa nad tým stráviť.