Mozno mensi teplotny sok, ked je vonku uz chladnejsie. Aj ked to na tento rok akosi neplati
je jedno, aky je mesiac mne by v tej vode bola zima aj v auguste.
Aj na tom sa dá pekne popracovať Chce to tréning Nič viac.
ja som si jednu dobu davala studene sprchy, povedala som si, ze lepsie ako nic, ale ani to mi dlho nevydrzalo.
No to ja zase s tými studenými sprchami vôbec problém nemám, skôr si neviem predstaviť, že by som sa niekde šupla do jazera alebo tak
Všetko je to povedala by som o nastavení v hlave, ale tiež napríklad o tom v akom cykle sa my ženy nachádzame
Akoze v akom cykle Akoze pocas svojich dni by zena nemala otuzovat?
to je nezmysel, tomu ani sama neveris, co si napisala neviem, niektore zeny si myslia, ze vtedy nemoze robit absolutne nic, ale to predsa nie je choroba
ja otuzujem uz roky za kazdeho stavu ci cyklu a citim sa ovela lepsie ako predtym, ked som to nerobila.
a kam chodis otuzovat?
muz chodi na kadejake jazera, tam je ta teplota vody taka stalejsia
Hej, tam nemáš aspoň šancu, že ťa unesie prúd alebo čo
Ak nie prud, tak potom nejaka haved, ktoru zhora nevidis Tam v stojatych vodach na teba ciha ovela viac nastrah ako inde
no super, vyborne teraz si vo mne zabila akukolvek nadej, ze sa na to otuzovanie este vobec niekedy dam
Aaale nie, vsak co tam uz len moze byt, maximalne tak nejake ryby. Ved u nas nezije nic take nebezpecne.
No mne stačí aj vedomosť, že tam tie ryby proste sú Aj tie majú zuby
akoze myslis, ze co cakaju tam len na teba?
no co ty vies, ake maju zmyslanie? clovek sa uz nikde nemoze citit bezpecne
netreba sa bat je to pre cloveka len a len prospesne, praktizujem to uz dlhy cas. ryby-neryby, kaslem na ne a idem
Tak to ani do mora potom nechodis?