to asi ako kde, mozno taka stojaca voda hej ale v takej rieke by som si ista nebola
… čím? teplotou vody?.. ono začať treba pozvoľne, takže tá voda nemusí byť vôbec ľadová… cítiš, kedy ti je studená…
mne je studena aj ked ma 36 stupnov
no tak 36 stupnov je mega vela, tam ja ani vydrzat neviem vobec
ze? presne ako aj v tych kadejakych virivkach, kde je taka horucejsia voda, to sa mi az bridi normalne
kokos ved to ak v cajiku keby sa mas mocit
no ja ked si predstavim taku teplu vodu, tak mi automaticky napadnu dochodcovia, oni sa do takej chodia mocit
Tak tym padom ti to odporucam rozhodne vyskusat
ty to mas odskusane? kokso obdivujem.
a nie je napriklad potrebne zacat nejako inak? ze zmenou vrstvenia oblecenia ?
ano toto je ten menej drastickejsi sposob
- ale predpokladám, že to veľa osohu neprinesie podľa mňa normálne si treba povedať, že idem do toho, pustím ľadovú sprchu a hotovo. dá sa to vydržať. ideálne začať po cvičení, vtedy to skôr znesieš, keď sa potrebuješ ochladiť.
preco myslis? tak kvoli niecomu to predsa ludia robia. alebo su skryti masochisti
Alebo Nevidim v tom iny vaznejsi dovod
netreba to takto zhadzovat. otuzovanie je telu velmi prospesna vec. dokonca niektori zacinaju otuzovat uz svoje deticky odmalicka a potom su aj menej chore v skolach ci skolach.
Ano, v Anglicku takto chodia bezne s detmi v kociku bez ponoziek A je im jedno, ci je 10 stupnov alebo 0. Tam je to fakt bezna vec, ale tak asi vedia, co robia Aj ked no bohvie
tak toto si ma celkom dostala to si akosi predstavit neviem
No tu by to teda u dnesnych matiek nepreslo
nemyslim si, ze vedia co robia a nerozumiem tomu o to viac, ze oni ako rodicia sa oblecu este relativne normalne, ale deti, nech znesu. alebo nech zamrznu
Presne tak Ked otuzujem dieta, tak aj seba pekne.