Otužovanie

mate niekto nejaku radu, ako s tymto vobec zacat? :smiley: ako sa k takemu navyku dokopat?

Niekto hovorí, že treba postupne začať, niekto ťa pošle rovno na dve minúty do ľadového potoka, tak si vyber :smiley:

no skor sa mi pozdava ta prva moznost :smiley: ale ci je aj spravna, bohvie.

jasne ze postupne :smiley: by som ta poslala do potoka keby ma posles hned do potoka :smiley:

nech si kazdy robi, co chce :smiley: a mna nikto nedonuti sa otuzovat, lebo mi je to proste proti srsti. :smiley: ale priatelovi by som chcela dat na narodeniny take to profi otuzovanie v kadiach aj s odbornikom.

take nieco existuje? to akoze mas pri sebe nejakeho coucha co ti hovori teraz sa ponor a teraz vynor a zase sa ponor ? :smiley:

Ja som sa skúsil namočiť v novembri raz do rybníka u nás, ako dalo sa to ale už viac som nešiel. No proste to nie je pre mňa. Ale studenšiu sprchu nemám problém zniesť.

chystam sa uz teraz na tu studenu sprchu :smiley: tak uvidime, dokedy mi to vydrzi. do rybnika by ma vsak nikto nedostal. :smiley:

ja praveze ak by som mala realne s kym, proste taku tu moralnu podporu, tak by som sa na tuto sialenost mozno aj nechala nahovorit. :smiley:

Keby do toho clovek nema ist sam alebo zacinat s tym sam tak preco nie :smiley: Najlepsie sa ide do novych veci s niekym rovnako zacinajucim ako si ty sama :smiley:

Už len takého šialenca nájsť :smiley:

tak s cudzím ísť akože sa len k niekomu náhodnému pridať, to je asi nezmysel :smiley: na to nemám ani povahu ani odvahu :smiley:

Ja otužujem jedine vo wellnese hehe :smiley:

A to ako prosím ťa? :smiley: Ja sa chodím do wellnesu vyhrievať :smiley:

A konkrétne iba v tomto, hej? :rofl: :rofl: