mate niekto nejaku radu, ako s tymto vobec zacat? ako sa k takemu navyku dokopat?
Niekto hovorí, že treba postupne začať, niekto ťa pošle rovno na dve minúty do ľadového potoka, tak si vyber
no skor sa mi pozdava ta prva moznost ale ci je aj spravna, bohvie.
jasne ze postupne by som ta poslala do potoka keby ma posles hned do potoka
nech si kazdy robi, co chce a mna nikto nedonuti sa otuzovat, lebo mi je to proste proti srsti.
ale priatelovi by som chcela dat na narodeniny take to profi otuzovanie v kadiach aj s odbornikom.
take nieco existuje? to akoze mas pri sebe nejakeho coucha co ti hovori teraz sa ponor a teraz vynor a zase sa ponor ?
Ja som sa skúsil namočiť v novembri raz do rybníka u nás, ako dalo sa to ale už viac som nešiel. No proste to nie je pre mňa. Ale studenšiu sprchu nemám problém zniesť.
chystam sa uz teraz na tu studenu sprchu tak uvidime, dokedy mi to vydrzi. do rybnika by ma vsak nikto nedostal.
ja praveze ak by som mala realne s kym, proste taku tu moralnu podporu, tak by som sa na tuto sialenost mozno aj nechala nahovorit.
Keby do toho clovek nema ist sam alebo zacinat s tym sam tak preco nie Najlepsie sa ide do novych veci s niekym rovnako zacinajucim ako si ty sama
Už len takého šialenca nájsť
tak s cudzím ísť akože sa len k niekomu náhodnému pridať, to je asi nezmysel na to nemám ani povahu ani odvahu
A to ako prosím ťa? Ja sa chodím do wellnesu vyhrievať
A konkrétne iba v tomto, hej?