v lete to nie je podla mna otuzovanie, to je skor take bezne kupanie
V lete to je ulava dat si v tak horucom pocasi taku studenu sprsku, to je podla mna prijemne schladenie
Ale tak som si ista, ze najdes aj studensie vody, ktore sa nedokazu prehriat ani v lete, v takej tecucej rieke napriklad Pre mna by to bolo rozhodne otuzovanie aj pri 38 stupnov celzia
ale aj ta rieka nie je taka ako napriklad teraz, predsa len aj tam ta teplota o trosku stupne ;ň
- ahoj rrraduska -
ty chodievas niekam do potokov, riek a tak??
hmmm to akoze celkom odbivujem takychto ludi, ktori chodia otuzovat aj v minusovych mrazoch
ja takisto, mozno by som sla, ak by som mala s kym ma to rozhodne vela prospesnych ucinkov
mna vytiahol muz zoparkrat, ale to bolo naposledy dva roky dozadu, odvtedy som nebola takto nikde ale isla by som znovu, len samu ma to nebavi, muz od toho nejako upustil.
Ano? To takto bezne v pohode davas? Taky ladovy medved riadny z teba teda. Vela zien som este takto nevidela veru.
no je to veru nezvycajne, kde byvas? nepridame sa k nej aj my?
no uz to nedavam ked si od niecoho odvyknes, tak to proste uz nejde tak lahko, neviem sa uz k tomu akosi dokopat
najma ked su to veci pri ktorych clovek musi vyjst zo svojej komfortnej zony…
no ale obcas aj take treba, no nie? ved ak je to pre zdravie, tak preco neskusit, clovek predsa nevie, ci sa mu to nezapaci
presne. mam dokonca taku kamoskui, ktorej muz sa otuzovaniu venuje. zakazdym len rozpravala, ze to proste nechape, ako sa moze macat v tak studenej vode az pokial to nevyskusala a vyzera to tak, ze je este vacsim fanusikom otuzovania ako jej muz xixi
tak to musis mat v prvom rade nastavene v hlave, aby si take nieco dokazala no nie je to jednoducho istotne.
to ano, nesmie clovek v hlave o sebepochybovat, to je podstatne
to je inak pravda 90% uspechu, je podla mna odhodlanie a spravne nadstavenie mysle. ak sa nastavis tak, ze to das, tak ti v tom po pravde nema co nejak branit
presne tak, ale kazdy to takto veru nema niekto sa moze snazit k tomu dokopavat aj polroka a nic z toho.
je tu niektora, ktora to aj realne niekedy skusala?
ja som pisala, ze som sa s muzom pred casom zvykla chodit otuzovat:)