To je uplne v pohode cena, ja som ich uz pozerala. Je to aj objemovo take fajn balenie, ze nie zbytocne obrovske. Take velmi nemusim.
pozeram, ze sa tu bavite o tbl, ktore mi na reflux velmi pomohli, no ja si ich kupujem priamo cez vyrobcu New Nordic, lebo spolu s nimi si objednavam vacsinou aj ine produkty, ktore maju taktiez fajn. aaaa mavaju vela krat aj nejake akcie, takze v konecnom dosledku ich mam tiez za dobru cenu
Aha takto, ale to je fajn cena, vravis teda e-lekaren? Pojdem ich objednat, nech ich teda mamina vyskusa. Snad jej pomozu…
Noo maju len jedno balenie hrickav a v tom je 60 zuvacich tabliet ale to sa ani nenazdas a mas po nich ![]()
Vsak si ich daj do googla a vyhodi ti rozne ceny z roznych stranok, ja som isla podla toho a objednala som tam, kde boli najlacnejsie ale ako pise Bronka, aj priamo cez ich stranku sa daju objednat.
Priamo do vyrobcu? Normalne maju svoj eshop? Ten som nepozerala, len v lekarnach… A co si od nich este zvyknes brat?
ano, maju svoj e-shop, ked zadas do google nazov, tak ti ich hned vyhlada. vies co zvyknes si este take gumenne cukriky, ktore pomahaju udrziavat prirodzeny stav vlasov. chutovo su vynikajuce ![]()
tak mesacne podla mna kazdy vyhodime peniaze za ine somariny, mozno aj nepotrebne veci, takze pokial ide o zdravie, tato suma neozaj nie je velka.
Jej to su celkom fajn tabletky, myslim, ze to nie su nejake ozrutne kapsule ako pri niektorych vitaminoch a doplnkoch.
Nie, to vobec nie su a hlavne tieto tablety treba rozhryznut, kedze su zuvacie a pritom je tiez fajn, ze nie su prilis velke. Super sa papaju ![]()
ano, vyzeraju v pohode, dokonca aj keby ich mam prehltnut ![]()
Jani si ma normalne predbehla, aj ja som mala v plane ze ich odfotim a ze babam sem pridam fotku a zrazu pozeram a ty si uz dala. dakujeme ti
![]()
Neviem, preco som si povodne myslela, ze to budu ako gumove medvediky ![]()
Vidis, som sikovnejsia
Za malicko, rado sa stalo ![]()
Smrecinka nie su to buhuzial gumenne cukriky. Nie vsetky, ktore sa maju rozhryznut su na sposob gumennych cukrikov ale neboj, dobre sa uzivaju, nemusis sa obavat
Ano si Janka sikovna, je fajn, ze sa vies aj sama pochvalit
![]()