Plastická chirurgia Ružinov

Aky chirurg je dr. Paliatka?

Ešte upresnim, že toto som zažila iba keď som tam išla na opravu. Predtým, keď som mala platenú operáciu, tak bol aj chirurg milý, potom už nie.

Moja dcera je uz dospela zena. Narodila sa s razstepom pery a podnebia. Ma za sebou 12 operacii, lebo ako rastla, tak ju bolo potrebne operovat, aby sa jej podnebie v ustach netrhalo. Ju este operoval docent Brozman. Za jeho posobenia bola Ruzinovska klinika jedna z najlepsich. Po rokoch uz ako dospela sa objednala na kontrolu, kedze sa jej podnebie zacalo trhat a potrebovala to zoperovat. Ake bolo nase prekvapenie, ked sme zistili, ze pacient po rokoch je pre Ruzinovsku kliniku nicim. Arogantnejsieho lekara ako je Mudr. Hajek som v zivote nestretla. V zivote uz do Ruzinova nepojdeme. Som velmi sklamana.

Ja mam s nim dobru skusenost, bol mi doporuceny kamaratkou, ktorej robil prsia, ona bola tiez spokojna, aj s vysledkom opky a aj ma dobry pristup.

Zuzana to fakt? Nemôžem tomu uveriť mne robil nos a zdal sa mi milý. No asi nemal vtedy svoj deň. Kamarátka tam chodí do poradne s malou a zatial je spokojná s personálom, len jej malú neviem kto operoval vždy. Prosím napíšeš mi viac, čo sa stalo na mail ak chceš? Rada aby som vedela, čo sa vam tam presne stalo, nechcel ju operovať? Alebo čo? Veď sama si to nepotrhala to podnebie. Ďakujem. Môj mail: dada7762@azet.sk

Maicy, ja som ho tiež poznala ako veselého a milého človeka, len niekedy vie byť veľmi zlý, mala som pocit, akoby som sa bavila už s úplne iným človekom, hlavne ak sa jedna o opravu. Ja som bola tiež s nosom u neho. Veď nie je boh a každý robíme chyby, alebo môže za to zlé hojenie, ale on ma k tomu niekedy trochu iný prístup. Akoby sa nikdy nikomu nemohlo na nose čo robil niečo nepáčiť. Je to pár rokov dozadu, len nikdy nezabudnem, ako som mala slzy v očiach pri každom pomyslení na ten hrozný rozhovor.

Ahoj, prosím ťa mohla by si mi napísať ako si dopadla, ja idem na zmenšenie prsníkov o týždeň k MUDr. Drahomír Palenčár a neviem či je dobrý. Dík

Ahoj, ja idem tiež k Palenčárovi môžeš mi napísať ako si bola spokojná? Ďakujem

Poradite mi kto je dobry na operaciu karpalneho tunela? Je to asi jedno vsak?

Ahoj, Janka mna operoval na karpalny tunel Dr Palencar. Staci mu zavolat a dohodnut sa. Inak vsetko bolo ok, je velmi sikovny.

Ahoj, ja som bola na modelacii u Palencara a som maximalne spokojna.

Ak Ti je to jedno, tak potom neplač.

Rozhodne doktor Belovič. Operoval mi obidve ruky a operoval aj moju mamu. Sme veľmi spokojné. Jeho prístup bol perfektný. Už druhý deň po operácii som cítila zmenu k lepšiemu.

Karpalny kanal je najjednoduchsia operacia, je to zaciatocnicka operacia, a na plastike to vedia robit vsetci, aj ti najmladsi, tam sa netreba bat, skor je problem, ked to operuje ortoped a ini, ti nie su skuseni v tejto oblasti.

Prosím akú máte skúsenosť, chcem si dať zmenšiť prsia zo zdravotných dôvodov, hladám dobrého chirurga z okolia BA, mám 21 rokov, veľa konzultácii za sebou, mala som termín k Červeňovi, ale som ochorela, teraz má nový termín až na máj, ešte stále hladám niekoho z okolia BA, ktorý sa zaoberá zmenšením prsníkov a má nejaké skúsenosti. Ďakujem.

Máte už po operácii? Chcela by som vedieť ako ste dopadli, či môžem ísť na zmenšeie pŕs aj ja.

Ahoj te idem na zmenšenie prsníkov, môhli by ste mi napísať aké mate skusenosti z plastickým chirurgom Dr. Hájekom… ? Dakujem

Ahoj te aké mate skusenosti, idem na operáciu zmenšenia prsníkov do ružínova ženy ste spokojné z výkonom tejto operácie. pa dana

Kedy ideš k nemu na operáciu? On robi aj prsia?

Ahoj a kedy ides na zmensenie, ja idem 2.3.2011 k Trskovi, o nom si nepocula? O hajekovi som nepocula, ale trska ze je dobry, tak uvidime. Drzim palce. Daniela.