Ktorého chirurga na operáciu nosa by ste mi odporučili z tejto kliniky? Ak mate s niekym pozitivnu skusenosť, ďakujem.
Ja som mohla mať tak pekne spravený nos keby som to vedela že mi ho tam istý dr nepokazi. Nebol škaredy iba hrbolček mi vadil a teraz ho mam dokonca aj z každej strany inakši a hrbolček tam mam, sice menši ale je posunutý nižšie, takže to boli zbytočne vyhodene peniaze.
Oprava: keby som vedela, že mi ho tam istý dr. pokazí, nie nepokazí.
Sasa nechoď tam!!! Ak ti len trochu zaleži na tvojom vyzore ako budeš potom vyzerať tak choď inde kde nepracuju chirurgovia z tejto kliniky. Je to hrozne ale ja som tak naštvana, že podla jedneho teraz odsudzujem všetkých čo tam robia.
A čo ak budeš mať aj ty potom nejaky problem čo sa ti nebude pačiť a nebudeš chcieť tak žiť? Kam pôjdeš na kontrolu aby si vedela, či sa ti ten problem ešte upravi sam alebo bude nutna reoperácia? Akurat tak na lampareň, pretože tam to už chirurga nebude zaujimať.
Fedeles operoval moju dobru kamaratku a davala si to prerobit teraz u Kostala po rokoch. Viem, ze s tou prvou moc spokojna nebola. Ja osobne tiez chcem ist ku Kostalovi, k inemu by som nesla. Prenho su taketo esteticke operacie delikatesy(aspon co som pocula) a nikto sa nanho nestazoval, aspon co viem.
Mne tam neviem načo kreslil chirurg nos rovno ako bude vyzerať po operácii keď ho rovno z profilu vobec nemam. Ak by mi ho nakreslil s malým hrbolčekom ktorý mi tam zostal, tak by som určite nesuhlasila a predsa mi to tak hrbolato nechal :-(((
Vidim, že su tu väčšinou same negativne reskcie. Aj ja mam zlu skusenosť s operáciou nosa na tejto klinike, celý rok som preplakala tolko času kolko ani za celý život tušim, kým som čakala na reoperáciu a ešte aj chirurg bol arogantny a neochotný keď som ho požiadala o opravu. Hrozny zažitok dufam, že tam už nikdy nepôjdem.
Ahoj Katrinn nebudem sa ťa pýtať kto ťa operoval, ak by si chcela napísať, tak napíšeš hneď ani ja nechcem spominať chirurga a krivdiť mu tu, veď operácia sa možno trochu nepodarí jedna z 50 ja som asi bola na rade pretože mam ešte jeden iny problem s tým ale to sa mi tu teraz nechce rozpisovať.
Ale chcem sa ťa opýtať, nevieš či by som tam mohla isť na kontrolu k nejakemu inemu chirurgovi ako k tomu čo ma operoval? Nie je to jedno komu poviem o probleme? Alebo to bude blbe povedať niekomu inemu? To by som si asi musela aj zaplatiť tu opravu u ineho tam však? Aj keby to bolo na tejto istej klinike? U môjho chirurga som nebola na kontrole ani raz a ani nemam prisť je to divne lebo všade čitam ako baby chodia na kontroly napr.po troch mes…tak neviem čo mam robiť asi ho to už nezaujima podla mňa.
Lucy zaleži na tom či tvojmu chirurgovi ešte veríš a pôjdeš k nemu znova a či vieš predpokladať ako sa zachova keď mu prideš povedať čo sa ti na nose nepači. Ak si nie si ista jeho reakciou tak sa tam skus opýtať o tovojom probleme niekoho ineho. Ale platiť u iného za reoperáciu budeš určite aj keby to bolo na tej istej klinike.
Vidiš ako som dopadla ja, ani som už nemala naladu tam isť k tomu istemu znova lenže som nemala peniaze na to aby som znova platila niekomu inemu minim 500 eur. A chcela som to mať pekne a sumerne keď som sa už na to dala.
A NEBUDE to blbe isť tam za inym ak maš peniaze kľudne choď tam k niekomu inemu sa popýtať. Držim palce.
Ahojte baby! Vyše roka sa odhodlávam na korekciu horných viečok. Viete mi poradiť, doktora - uvažujem nad Košťálom. Koľko sa na to čaká od konzultácie a čo by to stálo?
Čau Silvia,
Keď uvažuješ nad Koštálom, je to správna voľba. Len potom si na inej téme. On nepracuje na plastike, ale na chirurgii ruky. Sú to dve rozdielne oddelenia, aj keď v jednej nemocnici. Držím palčeky, nech sa Ti opka podarí
Katrinn ďakujem za radu ja mu verim veľmi ale aj tak som trošku sklamana z toho, že to už nechce vidieť inak by som mu to ukazala na kontrole čo sa mi nepači ale nechcem dopadnúť ako ty, že bude ku mne neochotny alebo bude naštvaný. Neviem sice u koho si bola ty ale to mi je jedno aj tak mi to už nepomôže aj keby som to vedela. Pôjdem asi inde uvažujem nad dr. Maršalom v TT. Alebo Palenčarom.
Silvia Koštal ma ambulanciu na druhom poschodi tam su potom aj lôžkove oddelenia spojene s normalnou plas. chirurgiou. A u neho sa čaka tušim aj pol roka na termin.
Lucy, aj ja som bola veľmi prekvapená, ale to Ti nie sú spojené oddelenia. Sú úplne separované, nemajú nič spoločné. Košťál robí na chirurgii ruky, on s plastikou nemá nič spoločné. Ale ísť k nemu je úplná tutovka.
Lucy ak mu veríš tak choď za tým čo ťa operoval nech sa nahneva alebo nie. Ale nema pravo byť naštvaný veď je to jeho povolanie. Je to tvoj nos ty s takým spraveným budeš žiť a nie on a prečo by si mala platiť veľke peniaze niekde inde. Raz si si zaplatila za to aby si mala konečne pekný nos a ak to tak nie je ako si chcela, tak kľudne choď k tomu istemu chirurgovi. Ale tvoja vec. Ja by som išla.
Baby ja mam aj tak taky divný pocit, že nebude nadšený že som prišla a ak by mi mal reoperáciu robiť nejaky nahnevany na mňa nemuselo by to znova dobre dopadnuť a ja nemam naladu stale chodiť po opravach. Budem tam navyše akože nespokojný pacient a ešte k tomu už nepôjde o peniaze.
Jemu sa nos aky mi spravil pačil a nemam prisť na kontrolu tak je mi to divne a už ho to asi nezaujima. A ja som si všimla male nedostatky až keď mi nos odpuchol aj keď trošku to bolo vidno už od začiatku ale teraz viacej keď je uplne odpuchnutý.
Som objednana ku Kostalovi na rhinoplastiku a na konzultacii ma poucil, ze nesmiem mat herpes. Neuviedol vsak, ci len na tvari, alebo to zahrna aj herpes genitalny. Trpim nim nepravidelne a tak by som bola nerada, aby mi prave toto neumoznilo ist na operaciu. Mala som stastie na termin,ze nemusim cakat napr pol roka, ale na druhy krat by to nemuselo byt uz tak ok, keby som sa musela preobjednat.
Viete mi niekto v tejto veci poradit?
DAKUJEM
Na 100% neviem ale ak to nie je na pere tak si myslim, že to nevadi. Aspoň ja by som to nepovedala.
Ja by som osobne nesla na plasticku chirurgiu v Ruzinove, keby nebolo Kostala. Videla som jeho nosy, su velmi pekne a vynikajuco zvladnute. osobne som nanho nepocula jednu zle slovo. Hovori sa, ak chcete aby vam chirurg nieco dobre urobil, chodte za nim.
Ja osobne sa neviem svojej rhinoplastiky unho dockat, uz aby to bolo
Hlavne Kostalovo oddelenie je uplne nove a velmi pozitivne posobi.