Plastická chirurgia Ružinov

som motorkar.odtrhla sa mi cast pravej nohy.mna robil palencar.je to dobry doktor.ale najprv som bol za kostalom,ktory namna iba vrieskal…ale zaco to neviem do dnes…

Coucou, co sa tyka herpesu ti neporadim, ale chcela by som sa spytat, kedy mas termin u Kostala, aj ja idem k nemu, termin mam v marci, ale uz zacinam citit nervozitu :slight_smile:

ahoj, no herpes by si nemala m at ziadny, lebo herpes je prejavom infekcie v tele. a po operacii by si mohla dostat infekciu, vysoke horucky a motno nos by sa ti aj rozpadol.

Ja mam malicku skusenost s chirurgiou ruky. Inak ako tu niekto pisat, tak to je uplne od veci umiestnene, uplne vzadu v inej budove, nie v tej hlavnej budove nemocnice. Kazdy den tam ordinuje iny chirurg. Ja som mala stastie na doktorku stredneho veku, trosku chladna :slight_smile: ale inak v pohode. Problem som mala so sestrickou, s ktorou som sa dostala do konflitku, pretoze nemam rada, ked niekto na mna bezdovodne krici. Vysledok z operacie nemam, lebo som tam potom nebola, ta operacia nebola az taka potrebna, tak som to vzdala :slight_smile:

ahojte…tak mam po opke nosa…este mam dlahu na nose,tak dva dni a ide dole…priebeh bol taky,ze dala som si celkovu a.,a som spokojna,ze som to prespala,aj ked to bolo drahsie…hned som bola po opke hore a nemohla dychat,lebo som mala v nose taponadu,dalo sa to vydrzat…na druhy den to dal.doc.Fedeles dole,konecne som sa nadychla cez nos a bol to perfektny nadych…sa mi zlepsilo dychanie…teraz si doma cistim nos tanponmi na usi a vytieram propolis.tinktutou…sa to lepsie hoji…a uvidim,co bude,ked mi daju dole dlahu:o)ked nieco chcete vediet,pytajte sa…

Viva napíš potom ako si spokojna s vysledkom. Ja sa neviem rozhodnuť ku komu isť na operáciu. A neviem vôbec či do Ružinova, rozmýšlam nad dr Maršalom, je to tam sie drahe ale zase ta starostlivost po operácii je lepšia. Nemyslim hneď starostlivosť ta je dobra asi všade ale myslím kontroly… ako sa ten nos vyzera neskôr, no a neviem či sa aj v ružinove tak zaujimaju. Diky moc.

Aliana…ja som maxim.spokojna s doc.Fedelesom,najskor som mala obavy,ale je to fakt profik aj vramci starostlivosti…aj ked v ambulancii je vzdy vela ludi,tak sestricky su tam nervoznejsie,ale ked som lezala na chirurgii,tak nemozem napisat,jedno krive slovo,fakt sa starali az moc a boli prirodzene a zhovorcive…takze aj tam superrooo!!a idem este raz na kontrolu uz 3x a vsetko je ok.

Ahojte. Som taktiež po operacii nose. ešte je to v dlahe a po prečítaní týchto príspevkov som zmätená. mám strach čo bude keď mi dajú dlahu dole. Ale čo sa týkalo prístupu lekárky, ktorá ma operovala a celého personálu tak som spokojná. neviem a nemám žiadne námietky. Uvidíme zajtra keď mi dajú dole dlahu. Ale po týchto príspevkoh mám veru poriadny strach…

Gabika a Viva nechcela som tu strašiť :slight_smile: určite nie su všetci taky ako som písala, ale ja som nemala dobru skusenosť s chirurgom. Sestričky boli mile na nich nemam jedno zle slovo, starali sa všetko… Ale chirurg z toho som najviac sklamana. Ale chapem ho ani mne by sa nechcelo robiť to iste a zadarmo alebo cez poisťovnu ktora mu nezaplati tolko ako ja. Prvy krat som tam bola za peniaze a za opravu sa už neplati tak preto bol taky neochotný.

Už ma prešiel ten smutok, ako som písala nižšie, lebo mam dohodnutý termin reoperácie v marci u dr Kovača v BB. Všetko mi normalne vysvetlil už som aj prestala veriť, že sa s nejakym chirurgom dokažem normalne porozpravať, som rada že ma neodmietol. Doupravuje mi nerovnosti a vyrovna prepažku a potom snaď pôjdem normalne medzi ľudi :slight_smile:

Veď zajtra uvidím ako to dopadlo. dám vedieť. ale teraz sa naozaj veľmi bojím…

Čo prosim vas chcu všetci ti ľudia na prizemi v ambilancii každe rano, ak ich je tam tak veľa vždy? Viem, že niekto ide na preväz, niekto na hospitalizaciu sa zahlasiť. Myslite že od rana sa tam može chodiť niekto aj porozpravať o nejakej operácii o ktoru ma zaujem? Napr nos, prsia…? Alebo taketo kozzultacie su iba poobede? Čo tam potom všetci chcu už od rana a tak vela až na chodbu?

takisto ako ty idem ku kostalovi v marci ak chces napis na kamia69@azet.sk

Ahoj Viva už máš dole aj dlahu ,ako to dopadlo si spokojná?Ja mám ísť teraz 18.02.2010 ale mám suchý kašeľ , tak to vyzera že nemôžu ma operovať.

cauko…je tu niekto komu robil dr. Palencar plastiku nosa???diky

Noe ahoj ku komu máš isť na operáciu? A ideš toho 18.2. ako píšeš? Ja mam isť o dva mes. k dr Hajekovi ale mam strach, nikdy som nevidela ake robi nosy a bojím sa výsledku, čo ak to nedopadne ako má, prirodzene alebo sa mi to zle zrastie…? Čo potom?

No takže od včera mám dlahu z nosa konečne dole a vyzerá to pekne. nestazujem si. zatial este trosku opuch je a bolia jazvy v nose ale s výsledkom som spokojná a pani doktorke Simonovej veľmi vďačná

Gabika super som rada že sa ti noštek pači a chcem sa opýtať, maš prisť aj na kontrolu ešte? Ja som už prisť nemala u jedneho chirurga tam a je mi z toho smutno, neviem čo si o tom myslieť, že ho to už nezaujima?

Ja som chirurgovi nepovedala, že nechcem nos po operácii nesumerný alebo s hrbolčekom a tak mi to tak spravil, je to ako zlý sen

Bolo mi trapne mu hovoriť, že nechcem aby mi ho spravil nesumerný a s hrbolčekom nadalej ale menšim, no asi som mu to mala povedať :frowning: svoj nos som aspon mala sumerny a nebol škaredy iba ten hrbol mi vadil :frowning: