Lienka, trapne, netrapne mala si mu povedať, že ho chceš sumerný, možno by si dal viacej zaležať, takto si asi myslel že ti to vadiť nebude ak nebude uplne sumerný. Viem že aj 2 mm je dosť viditelný rozdiel.
Kedy ideš na kontrolu? Potom mu to povedz, veď ty s tým nosom budeš žiť a nie chirurg.
Ahoj ano kontrolu mám ešte 11.3. to je po mesiaci od kedy mi dali dlahu dole. a nos je myslim si že fajn.
Ahojte mne tu na tejto klinike spravil chirurg taký nos, že som vyzerala ako slon ktoremu niekto vrazil päsťou do tvare a ostal mu chobot nakrivo do jednej strany. Keby som nebrala lieky od psychologa, tak by som sa asi zbláznila kým som čakala na reoperáciu.
… a meno toho chirurga? Nechapem,ze ked niekto nie je spokojny s chirurgom, nenapise konkretne meno. Tymto si mila Ovecka hodila vsetkych chirurgov z Ruzinova do jedneho vreca, alebo tam je len jeden? Co ma podla teba robit ten, kto uvazuje nad Ruzinovom, ma vybraneho chirurga, ale po tvojom prispevku si nie je isty, ci to nebude nahodou ten co operoval teba. Nic v zlom Ovecka, len by podla mna ti, co nie su spokojni s chirurgom mali proste napisat jeho meno. Dufam Ovecka, ze uz mas nostek podla svojich predstav
ahoj baby nemate nejaka skusenost ako ja na plastickej chirurgii v Ružinove mi odstranovali znamienko z tvare dost velke a teraz by som si ho chcela dat odstranit …robi sa to nejakym laserom alebo obrusovanim mate tu s tým skusenost??a budem za to platit?ked že som za zakork neplatila ,lebo som to mala zo zdrav. dvovodu a mala som aj odporučanie…ak hej asi koko sa za to jedno obrusenie plalti??a kolko krat ho treba opakovat?
Ty si chceš dať iba zbrusiť jazvu po odstaneni znamienka? Či znamienko tam stale maš? No ja by som sa šla asi opýtať rovno do ambulancie niekedy poobede keď je tam už malo ludi. Sestrička ti povie pripadne zavola nejakeho chirurga a dohodnete sa na niečom.
ja som bola na plastike nosa v novembri, ale vobec nie som spokojna…isla som tam s krasnym snom, ze budem mat pekny nos, ale nic z toho…
Ani ja nemam pekný nos spravený. Kamaratka mala nos zlomeny a jej ho cez poisťovňu super vyrovnali spredu aj trošku upravili z profilu. Ja som si za operáciu zaplatila a nos mi nechal chirug nakrivo. Nechapem to prečo ak som sa už dobrovolne dala na tuto operáciu mi nespravili nos normalne cely a prirodzene? Radšej sa ani nefotim tam je to najviac vidno. Ani medzi ludi nemam naladu chodiť, tak isto ako pred operáciou.
Neviete prečo mi chirurg v tejto nemocnici nechcel spraviť nos tak, aby bol rovny a nie nakrivo do jednej strany? Myslela som si že je to bežna operácia ktora sa normalne vykonava ale asi som sa mýlila a chirurg si na to netrufal, ale ja takto nechcem žiť.
a to kto ti odmietol spravit? a to važne že odmietol lebo on by to mal spravit ale iba ta upozornit že to asi nebude podla tvojich predctav a povedat ti že je na tebe či to chceš
Ja som bola 2x na operácii nosa v ružinove, ale chirurg sa už so mnou pri druhej operácii nechcel porozpravať aky mam presne problem. Tak som sa neodvažila mu povedať všetko, nedalo sa to, keď asi schvalne už nemal na mna čas, iba asi 5 min. Teraz musim isť znova ale už si radšej zaplatim inde.
5 minut som dala veľa boli to asi 2 min. a ponahlal sa preč.
ja mam na tvary dlhe tenke jazvy su myslim si ze ich mam po urazoch niektor, a ostane si myslim ze koli vytlacanym akne s nechtami su to nepekne mam 16 rokov!!! prosim najde sa tu taky chirurg ukoho ten zakrok co by som potreboval na odstranenie tych jaziev preplati poistovna ??
Ja som doma hocikedy plakala kvôli nosu, nepačil sa mi a davali mi to najavo aj hlupe decka v škole. Teraz je mi smutno z toho, že operácia nedopadla veľmi dobre, mam nos z každej strany inak ani z boku nie je rovný, takto som si to nepredstavovala. Sebavedomie mi operácia nezmenila iba som prišla o našetrene peniaze. Nič ma nebavi ani už isť na VŠ ani sa s niekym zoznamovať. A veľmi som sklamama z chirurga, ktorého to už asi nezaujima.
a kto je ten chirurg? prosim Ta jeho meno, aby sme tak nedopadli tiez. planujem plastiku nosa, a zvazujem viacero doktorov, tak prosim porad ku komu nechodit.
Janis to maš jedno každemu sa aj niečo nepodari. A 20 operácii môže byť pekne spravenych a ta jedna 21 je nanič. No ale ak sa aj nepodari tak by sa to malo znova operačne riešiť a nie poslať pacienta preč s nedokonalym nosom po operácii. Takto to bohužial niektorý robia.
no toto urcite nieje jedno, normalny chirurg urobi po sebe aj opravu
Ja by som už v živote do Ružinova na žiadnu plastiku neišla. Na kontroly sa tam nechodi napr po mesiaci či je všetko v poriadku ak išlo napr o nejaku naročnu operáciu, alebo esteticku a ak je nejaký problem, alebo sa vam niečo na operácii nepači tak na vas doktor aj sestričky v ambulancii čudno pozeraju, že vy už ste tu bola… akože fakt divný pristup zažila som to pred nedavnom a ten pocit čo som mala, že tam už nemam asi čo hladať neprajem nikomu.
Vieš to zaleži aj na tom k akému ideš tam chirurgovi, ja som bola napr na operácii nosa a mala som prisť aj na kontrolu po mesiaci a po troch mesiacoch. Niekto ma napr že po troch a iný no bohužial vôbec. Mala si smolu na to sa radšej treba opýtať vopred. Viem že Ti to bolo potom neprijemne tam prisť a povedať problem a ešte sa na teba aj divno pozerali, že čo zase chceš. Fakt su tam rôzne povahy chirurgov.
cauko, ja som 4 mesiace po plastike nosa, dala som za nu 600e, a 100e do kapse, ale vobec nie som spokojna…noc je skoro rovnaky, ba este horsi…zvazujem druhu plastiku, no uz urcite nie v Ruzinove. radsej si priplatim