Angelika čitala som si prispevky dozadu, ty si bola u toho čo sa začina písmenkom P? A u neho si bola na kontrole? Či tiež vôbec? Ani po troch mesiacoch že ako to vyzera?
Nina aj tak, neznašam už Ružinovsku plasticku chirurgiu. A nikomu tam neverim, aj tak musim isť na operáciu znova ale inde, lebo ako som písala, žiadna starostlivosť po operácii tam nie je. Aspon na mna sa chirurg vykašlal.
Ak by som mala razštep pery alebo aj podnebia, tak by sa určite aj inak chovali aj starostlivosť by bola ina aj kontrola aspon jedna by asi bola ale bohužial som len obyčajný človek, čo chcel mať krajší nos, tak ak nie ste herečka z TV, tak sa ani chirurg nesnaži o čo najlepšiu operáciu, možno aj spravil čo mohol, len nie som si ista, už mu neverím. Som veľmi sklamana.
Nepoznate nejakeho chirurga, čo je detailista? Myslim, čo dokaže spraviť nos tak detailnešie, nechcem mať nos napr z každej strany inak, alebo nejaký hrbolatý, alebo nakrivo stale trošku. Nemam čas na reoperácie. Ďakujem.
Alis z Ružinoa neviem, ale ja som bola u dr Valku v Čechach a mam noštek taky ako som vždy chcela, aj sumerný a rovný bez hrbolčekov po operácii, fakt je to aj milý človek, mne ho odporučila zase kamaratka.
Odstraňovali vam niekomu znamienko na tejto klinike? Aky je prosim vas postup? Ak tam prídem s odporučankou od kožnej lekarky, tak chirurg ktorý ma prijme alebo bude mať službu, tak mi ho bude aj odstraňovať? A kedy tam môžem prísť na dohodnutie terminu? V hociktorý deň doobeda? Alebo môžem aj neskôr okolo 14:00? Alebo sa musim objednať? Ďakujem.
Prosim ta, mozes aj tak napisat meno toho plastika? Dik.
Ahoj, ano, zacina sa na P… a tiez som bola na kontrolach 2, a potom som mala ist este na jednu, ale uz som v tom nevidela vyznam, tak som nesla.
Angelika dakujem za odpoveď :-). A ozaj ak si povedala dr. na kontrole čo ti vadi, tak čo on nato, Že je to dobre však?
Teraz nad kým uvažuješ? Chceš isť inde?
Aj ja som tu striehla na tvoju odpoveď tiež som chcela vedieť či to bol ten na P. Lebo potom viem kto to bol. Ja som tiež k nemu chcela isť.
Ahojte, 28.6. nastupujem na plastiku nosa, zial zdravotny problem siriaci sa bazaliom, ktory je dost velky, cez pol spicky, tahajuci sa ku stredu nosa. Netusim, kto ma bude robit. To sa asi vopred nie, ci? Netusim, kto je tam sikovny, ci sa vybavuje, aby ma robil niekto konkretny a pod… Povedali mi len, ze to bude dost rozsiahla operacia, tak sa desim, ako budem potom vyzerat. Zatial nevedia, kolko z koze (prip. ci aj z chrupavky) mi budu musiet vziat a budu mi tam transplantovat kozu z inej casti tela. Takisto vobec netusim, ako je to tam s platenim. Nikto mi nehovoril, ze by ma to nieco stalo, asi ide o “dobrovolne” prispevky pacientov. Kolko sa asi tak dava? Zrejme pred operaciou, ze? Ak viete niekto nieco blizsie, ako to tam chodi, kto je dobry a pod, napiste. Budme vdacana za akekolvek infosky.
Ahojte Kaja, rekonštrukcia nosa pre nádor je velmi mnohoraká a náročná. Ovláda ju len pár ľudí na Slovensku. Overte si operatéra, lebo ide o veľa. Nikdy sa nedajte operovať na takúto vážnu diagnózu niekomu neznámemu!
Kaja “sponzorske prispevky” nemusiš davať, ak ti nikto nespomenul platenie pri tom, keď ti davali zoznam predop. vyšettrení, tak ti to ide cez poisťovňu. Ale ešte sa potom opýtaj pre istotu.
Bazocelulárny karcinóm kože nosa je zdravotná indikácia plne hradená poisťovňou. Može byť osudne dať sa operovať “hocikomu”! Ak by za to chceli peniaze, treba ich dať na súd. Pekne to robieval Dr. Belovič, ale ten už je v privátnej klinike a tam treba platiť.
Mudr. Hajek operoval moju trojrocnu dcerku na podnebie, dolu klobuk!
Kto sa lieči zadarmo, ten sa lieči nadarmo!
Čertik aj maš pravdu, lenže ja by som napr. nedokázala dať “uplatok”, len aby sa operácia podarila alebo aby ma operoval. Nemám na to svedomie, asi by som sa od hamby prepadla. Po operácii je to už iné, to už je každeho vec, či chirurgovi niečo daš aj keď je to cez poisťovňu a majú svoje platy tak, ako každý iný zamestnanec.
Ja by som sa chcela poďakovať všetkým sestričkám na detskom odd. na plastickej chirurgii, kde som bola na operácii nosa. Sú veľmi milé a starostlivé. To myslím vážne, nie opačne :-). Myslela som si, že ak budem v normálnej nemocnici (nie na súkr. klinike) tak tam na mňa nebudú mať čas, budú drzé, neochotné, no bola som milo prekvapená. Čokoľvek som potrebovala, tak boli ochotne. Ak som potrebovala ísť na záchod po narkóze, tak mi sestrička pomohla kedykoľvek bolo treba, alebo mi dala misu Priniesla mi aj kopu servítkov a misku na vracanie, lebo mi bolo dosť zle po narkóze, alebo ma prišla aj v noci pozrieť, či som náhodou neodpadla na záchode alebo či som v poriadku. Srandovali, neboli namyslené. Spravili mi čaj na požiadanie a poradili aj napr. s nejakými vypisovačkami. Tak by som im chcela poďakovať za starostlivosť, lebo takých milých, ako oni je malo. P.S.: asi ešte prídem na jednu operáciu, trošku sa nepodarila.
A o tom to je. Ani milosť sestričiek nevyváži
to, že musíš ísť na operáciu znova.
Mne osobne je personal uplne ukradnuty! Hlavne, ze sa opka vydari a nebude potrebna reoperacia