Ja viem, že milosť sestričiek to nevyvaži, ale aspoň som sa tam dobre citila. Ak by boli nejake neochotne, tak by som tam už v živote neišla už aj kvôli tomu, že operácia nedopadla úplne dobre by som sa tam už v živote neukazala. Ale to som dopredu nemohla vedieť, nepoznám výsledky všetkých chirurgov na Slovensku. Ale všimla som si, že všetci chirurgovia sú tam nejakí uponahľaní, tak asi preto to nevyšlo na prvý krát, asi sa ponahľal k druhej operácii.
Ja som tu bola tiež na operácii nosa, niekedy aj toho ľutujem alebo skôr toho, že som neišla k inemu chirurgovi ako k tomu čo mi poslala sestrička, niekedy tak rozmýšlam ak by mi poslala niekoho iného, mohlo to dopadnuť aj lepšie, lenže ja som nič netušila nie som veštica, pôsobil dosť presvedčivo a neviem koľko operácii kto pokazil alebo nespravil dobre. Svoj nos som nemala veľmi škaredý, chcela som len vylepšiť nedostaky, čo ma trápilo už od ZŠ a dopadlo to tak, že som si zaplatila za niečo čo mi spôsobilo len slzy v očiach pri myšlienke na to, že prečo sa to nepodarilo na prvý krát, alebo druhý. Teraz už čas nevrátim a neviem, či sa niekedy s tým zmierim, že ten nos nemám pekný ako hocikto aj bez operácie. A chirurg sa už asi k nikomu z vás ak prídete na reoperáciu nebude chovať tak milo a ľudsky ako prvý krát.
Potrebovala by som radu-kto bol na OP viečok, prosim vas, čo mám použit na jazvy, som 2tyždne po, čitala som tu o nejakom Contratubex-mast, môžem to použit na viečka? nevie niekto?
Ak by si bola na operacii u seriozneho chirurga, tak by si tu nemusela klásť tieto otázky. Contraktubex by som si do očí rozhodne nedávala.
Kaja
už msš asi po operácii, však? Ako to dopadlo? A kto ťa operoval ak sa môžem opýtať?
Dala som si tu na tejto klinike vyrovnať nos spredu a zdá sa mi, že sa mi vracia naspäť, nie je tak krivo ako pred operáciou ale trošku znova je, no už ho nemám tak rovno ako po operácii. Najviac je mi to vidno na fotke ale aj v skutočnosti. Myslíte, že tam môžem prísť na kontrolu aj za nejakým iným chirurgom, než za tým, čo ma operoval? Budem si musieť potom ďaľšiu operáciu znova zaplatiť, aj keď to bolo na tej istej klinike, len budem u iného chirurga?
Ahojky! Veľmi ostro kritizujete ale netreba každého hádzať do jedného vreca, aj tam sa nájdu šikovní chirurgovia! Korupcia funguje všade!
Veru nie su tam všetci taky neochotny a zly odborníci ako sa tu píše. Ja mam napr veľmi dobru skusenosť s dr Hajekom. Je to mily a ochotný človek. Neviem aký su iný ale ja neľutujem, že som bola u neho na operácii. A ak by som mala nejaký problem po operáci tak jedine k nemu pôjdem na “opravu”.
Ahojte, mne chirurg z tejto kliniky klamal že mám nos po operácii rovný, napísal do prepúšťacej správy, že mi operoval aj prepážku. Vôbec to nebola pravda, prepážku mi nechal nakrivo aj s nosom. Zaplatila som si iba za kopu sĺz. Myslela som, že tie dni, kým som čakala na reoperáciu trvajú večne. Nemala som odvahu ísť k tomu istému, bola som na Antolskej a tu mi konečne spravili nos, aký som vždy chcela. Bolo to pred 5 rokmi a na Ružinovskú nemocnicu som už zabudla, že existuje.
Baby neuvažovali ste niekedy podať sťažnosť na chirurga? Ak sa tu dejú veci, o ktorých píšete, myslím, že by si toho dotyčného chirurga mali preveriť. Alebo ak sú tam viacerí takí ako sa tu píše. Neviem či je to možné, a viem, že nikto asi nemá náladu chodiť po úradoch, ale možno by sa chirurgovia uvedomili, takto sa zahrávať so psychikou tých, ktorým príroda nanadelila taký nos ako má hocikto iný, trápilo ich to celý život a ešte aj chirurg im ho spraví zle, alebo sa správa arogantne už potom, tak to nie je sranda. Moja sestra bude ľutovať do konca života, že chirurgovi verila, nos nemá ako by mal byť a ešte si za to aj zaplatila.
Je možné, že už nebude mať na teba čas.
Nedajte sa nachytať na milé slová chirurga, jeho zatiaľ milý prístup ešte neznamená, že aj nos bude pekne vyzerať. Spýtajte sa na kontrolu, možnosť opravy ak sa nos nevydarí ako má, alebo ak sa nesúmerne zahoja jazvy, že čo potom? Či je možnosť opravy alebo budete žiť do konca života s nesúmerným, alebo krivým nosom po operácii.
Mne sa stalo, že som mala nos po operácii nesúmerný aj trošku do strany a chirurg mi povedal, že je to dobre. Neupravilo sa mi to samé ani po roku a tak som šla na reoperáciu k inému chirurgovi, lebo ten, čo ma operoval ho to už nezaujímalo.
Aj vam sa zdaju sestričky čo robia na prizemi v ambulancii take arogantne? Sedela som na chodbe v čakarni a mohli by si davať pozor ak hovoria niečo nepekne na pacienta, lebo je to všetko počuť.
Ahoj dadus. Odpis prosim a popis mi, ci bolo velmi neprijemne to tvoje zmensenie prsnikov. Ja idem teraz a trochu sa bojim, mam uz dost rokov ale chcem to. Odpis prosim, datum je o 3 dni. A ktoreho lekara by si doporucila? Dakujem, som Betty.
Ahoj dada. Ja idem tiež na prsníky. Trochu sa bojím pooperačného priebehu a bolesti. Prosím popíš bližsie toto obdobie. Ďakujem, baba.
No nezdaju, oni su.
Nemôžem uveriť tomu, čo sa tu píše, neviem sice o akého, alebo akých chirurgov ide z tejto kliniky. Ale ak by som si to neprečítala, neverila by som, že sa tam nájde niekto taký, lebo ja som bola veľmi spokojná aj s prístupom chirurga aj s výsledkom operácie aj so starostlivosťou po operácii. Dala som si tu tiež asi pre tromi rokmi upraviť nos operoval ma dr Koštal. Super srandovný človek mi pripadal, nemala som dôvod k nemu neísť hneď som mu začala veriť. A neľutujem, po operácii som mala si dve kontroly tuším po 3 mes. a ešte po pol roku, ako sa to upravuje po odpuchnutí a to bolo pre mna nejdôležitejšie tie kontroly, že neberie pacienta ako poradové čislo ale ako človeka, ktorého by nenechal odísť s nejakým nesúmerným alebo krivým nosom bez kontroly.
Neviete prosím ako je to s operáciou ruky na tejto klinike? Keď som bola hospitalizovaná kvôli nosu, tak som si všimla, že sú tam ľudia čo majú po operácii ruky, napr karpálny tunel. Ale boli operovaní nie iba chirurgom z oddelenia chirurgie ruky, ale aj takým čo sa striedajú v amb. na prízemi. Ja mám karpálny tunel, ešte som tam nešla, ale chystám sa. Tak nemusím ísť hneď na oddelenie ruky do amb. na druhom poschodí kde robi napr. Košťál, ale môžem ísť aj do amb. na prízemí s odporúčankou? Vlastne aj tí chirurgovia, čo nie sú na oddeleni chirurgie ruky, tie ruky operujú? Ak by som chcela napr. Palenčara, Minarovjecha alebo Hajeka? Ďakujem za odpoveď.
Ja som zistila, že na tejto klinike si musím kúpiť aj dobre a slušne chovanie chirurga. Inak sa s vami bude baviť akože on je niekto a vy nikto. Alebo sa s vami nebude baviť vôbec a žiaden normálny rohovor sa neuskutoční iba arogantne a odmerane správanie. Ľutujem, že som sem vôbec niekedy vkročila s mojim problémom. Snáď už ich pomoc nebudem nikdy potrebovať.