Plastický chirurg

KIKA
To preco ta pustili hned domov? Nemusela si tam ostat cez noc? A ako ti bolo po narkoze?
To vazne spis v kresle? Aj ta kreslili pred zakrokom?

Ahoj… krelili ma ale bola som uz mimo s tabletky co mi dali pred narkozou, isla som zhruba hodinu po tom co som sa prebrala domo, zle mi nebolo trosku som bola osprostena, ti ides kedy… Ja budem mat zajtra uz tu podprdu tak sa tesim ze midajudole tie obvazy .Mame doma take masazne kreslo polohovatelne tak spim aj sedim cely den na nom, v posteli ked si lahnem ma to boli

KIKA
No ja idem 21.3.,to cakanie je desne,ti zavidim ze to mas za sebou. Inak mam aj strach…no neviem si predstavit to spanie po zakroku,ja co mam rada spat na bruchu s rukou pod vankusom…ale co uz…a po operacii ked si bola doma si spala vacsinou?? Uz si si videla prednosti?
Uz to najhorsie mas za sebou uz bude zo dna na den lepsie…

KIKA
To sa cudujem ze hned po operacii ta pustili,ale som rada ze si to zvladla,ja sa tiez bojim,kazdu noc sa mi o tom sniva a este musim cakat do 30.3.Tak nas musis podporit,mna aj Livu:}

lenka, liva,

tak caute baby, uz mam podprdu, prsia mam pekne take 2/predtym som nemala skoro ziadne/nemam ani modriny…tesim sa obzeram sa v tej podprde v zrkadle:-))) nebojte sa bolest nieje taka strasne len prve 2 dni je to blbe ale stoji to za to, spat musim ale este na chrbte to je najhorsie…tak uz ziadne vycpate podprdy:-)))

KIKA
Super ze to mas za sebou,teraz sa ti to uz bude pekne hojit,som stastna za teba,uz len cakam kedy aj ja to budem mat za sebou.pa

KIKA
Mas fotky?Ked mas tak nas potesis ak posles:}

KIKA
No tak to je super,ze nemas ani bolesti a ze vsetko prebieha bez komplikacii…tesime sa s tebou
my musime este cakat…ale dufam ze nam posles foto,ty mas 240ml?

Ahojte, mam 220ml,
fotky vam rada poslem len zatial tu podprdu nedam dole. nebojte sa aj vy to zvladnete, nieje to take hrozne,vsak ja som sa ako strasne bala ale som rada ze som do toho isla, nebojte sa aj vy…

KIKA
Ale nezabudni fakt posli,pomoze mi to pri vybere,kedze este nie som rozhodnuta…no hotova budem asi tak paru dni pred zakrokom,teraz som v poho:-)) A mas ich dost opuchnute?

KIKA
S akym povrchom mas implantaty?S hladkym alebo texturovanym?Neviem totiz ci sa hladke dovazaju na Slovensko ale kazda zena v UK ma len s hladkym.Odpis ak vies aky maju povrch.Dakujem.

Ahojte,
mam s texturovanym lebo ze tie su lepsie, aspon tak mi hovoril lekar,lebo tie lepsie prirastaju…hladke by som si ani nedavala precitaj si o tom nete… som rada ze som si vybrala aj dobreho lekara ani neviem a je to zamnou…a vy sa nebojte ja dnes uz som bola sama vonku/kupit si casopis:-))))uz sa tesim na tie podprdy co pojdem kupupovat… baby nebojte sa to zle je len 2 dni a to len prespinkate, Cauko zatial

nevies, kto ma o tom hovorit?

ahojte LENKA, LIVA
dakujem za odpoved a necham si poradit teda ten chirmed. caka sa dlho na operaciu ? myslim tym aky dlhy cas ubehne od prvej navstevy po operaciu ? a ako to vyzera po financnej stranke ? hoc to je na poslednom mieste, najviac sa zaujimam o vysledok.
vdaka za odpovede.

BOBA
Ahoj,tak na prvej konzultacke sa da dohodnut termin zakroku,kedy ty chces a aj podla toho ako maju zakroky naplanovane. Necaka sa vobec dlho… Cenovo od 60.000-65.000 cca,so vsetkym. A aj podla druhu implantatu,tie sa cenovo lisia. Aj my sme sa tam rozhodli ist na zaklade odporucania inych zien. Ked ta nieco zaujima napis:-))

Dr.Guba ide prave na NAUTIK TV

BOBA
Ahoj,necaka sa dlho, ja mam konzultaciu 29.3 a 30.3. mam operaciu,ale radsej sa objednaj uz teraz na konzultaciu ak to chces mat za sebou napriklad do konca marca.Cenovo to je ako ti pisala Liva.Okruhle implantaty su lacnejsie ako anatomicke.Tak potom napis co a ako.zatial sa maj pekne.

Lenka, Liva
Ahojte, no ako? ja som dnes maka teplotu tak som prespala cely den.

Lenka, Liva
Ahojte, no ako? ja som dnes maka teplotu tak som prespala cely den.

KIKA
Co?? A z coho?? To je pooperacna reakcia ci co??? Len dufam ze na teba nelezie choroba,drz sa moja…a co prsicka ake su,su este opuchnute,si spokojna??