Plastický chirurg

celkom dobry pokec vcera na nautiku. mohli viac pohovorit o rizikach. ale dalo sa.

Liva
ahoj, teplotu som mala asi este z operacie, ale dnes je uz dobre, bola som aj vonku na kave a aj som upratovala trochu a to som 6 den po operacii, a ty ako tesis sa? Ja som spokojna mam ich opuchnute ale su pekne… ty mas teraz ake a aky vysledok ocakavas od operacie?pa

KIKA
Dufam ze ta to coskoro prejde,som rada za teba ze vysledok je taky ako si ocakavala,ja uz chcem aby bol marec,to cakanie je hrozne,uz to chcem mat za sebou,sa bojiiim.

Ahoj Lenka
Neboj sa ani nebudes vediet a mas to za sebou ja som moc spokojna a nebolo to take zle, to cakanie je najhorsie a potom asi to spanie na chrbte s toho som chora,nemozem si ani vlasy umyt a tak ale co neurobime pre krasu, som rada ze som doto isla mam pekne prsia a priatel povedal ze nevyzeraju ani umelo i ked su este opuchnute stale by sa na ne pozeral, takze do toho stoji to zato.

KIKA
No to klobuk dole,ked uz upratujes ides si na kavu,supeer,mozes byt rada ze to tak dobre znasas bez bolesti a ze nie si priputana na lozko:-)) a co ti ovedal doktor ze mas teplotu? No ja ma 0-1 po dvojrocnom kojeni sa mi startili,takze chcem nie velke,primerane mojej postave,prirodzene aby vyzerali,ziadne kokosy:DD No navrhol mi 300ml,ale neviem ci to nieje vela,uvidime… To cakanie je des,niekedy mam aj zmiesane pocity,ci ist, a aj sa bojim,uz nech je po…dufam ze foto poslaes,ty mas 240ml? tak sa drz,dufam ze aj ja budem taka hrdinka a budem to znasat tak dobre ako ty:-))

ahoj, aj ja som objednaná k dok.Minaroviechovi, zatial na konzultáciu, mám dve deti, tak asi nemusím písať, prečo uvažujem o nových prsiach!!

ahojte…moze mi niekto napísať, co zahŕňajú predoperačné vyšetrenia, skrátka kde všade treba ísť…uvažujem o prsiach, tak chcem vedieť, čo ma čaká…som rada za tieto príspevky, tiež nemám s kým o tom hovoriť…

Tana
Ahoj,tak predoperacne vysetrenie spociva v tom,ze pojdes na usg prsnikov pripadne aj na mamografiu,ked to bude potrebne. potom je to interne + krv. A ked bude vsetko ok s kludom mozes ist na zakrok. Drzim palce…

no diky, čítam príspevky a vidím, že to máš tieš pred sebou, držím palce, aké si si vzbrala implantáty… dík som rada za každý pokec

tana
Ano o mesiac ma to caka,no to este celkom neviem ze ake,este mam konzultaciu ohladom vyberu a aj kolko ml,asi okruhle a tych 275ml tak to odhadujem…uvidime,necham si poradit…

TANA
Dobre vieme o com hovoris:} aj mna caka operacia tyzden po Live.Sa bojim aj tesim.Chcem aby to vyzeralo prirodzene,ja chcem asi 275ml alebo 300ml okruhle,pod sval.Kedy mas konzultacie?

KIKA
Ozvi sa nam ze ako ti je.Si v poriadku?Mas ich este opuchnute?Ako dlho sa nemozeme sprchovat po operacii?

LENKA konzultáciu mám koncom februára, tak som zvedavá ako dopadnem a kolko budem čakať, ale aj tak som nervózna uz teraz…

TANA
Tak ti budem drzat palce,aj ja som uplne nervozna,neviem spat a stale sa mi o tom sniva,ze ake si mam dat a kolko ml a aky tvar…atd.Uz mi z toho fakt sibe…Ale ved sa navzajom nejako podporime vsetky 3:}

ahojte,
viete odporucit nejakeho dobreho plastickeho chirurga v ba a taktiez ma tiez niekto skusenosti so splacanim pomocou splatok?
diky vopred.

ahojte,chcela by som sa opytat ci nikto nemate skusenost s doktorom z bans b.s s doktorom Dušanom Červeňom?
a tiez by som chcela reagovat na kiku ze ako sa teraz citi a ze ak sa smiem opytat ake asi mala prsia pred tym,lebo ked si dala len 220,zda sa mi to nejak malo…dakujem moc

SUN
No aspon co si chvalia ine,tak to je dr. Guba,Minarovjech,Fabry,Brozman…v Ba je ich dost

KIKA
No dievca co je s tebou? Snad si v poriadku,ked sa neozyvas…

Ahojte, má tu niekto za sebou korekciu nosa??Rada by som vedela,ako to prebieha v lokálnej anestézii a koho doporučujete…ďakujem

Adka
klikni na www.zdravie.sk a v diskusnom fore esteticka operacia nosa ano alebo nie, sa toho pise dost…