Plastický chirurg

…tiez som si myslela, dakujem za radu…papa

uz som pozrela, dakujem…mozes byt spokojna…:slight_smile: su super.

Dakujem, su super :slight_smile:

CAMI ahoj, prosim Ta, nemohla by si mi poslat nejake fotecky, aby som videla pracu z Chirmed na vlastne oci? :slight_smile:

ahojte som nová a potrebujem poradiť, potrebujem zákrok na viečka

Evi ten rozdiel je zanedbatelny 0,25 mll to ani nezbadas

Ahoj vicky.
Chcem sa opytat, ty mas anatom vysoky profil?
Mne Fabry povedal, ze pri anatomoch je v profile len zanedbatelny rozdiel (nie ako u oktuhlych)a on vysoky profil prakticky ani nepouziva. Ake mas referencne cislo na karticke? Ja mam 102N t.j. stredny profil.
Dakujem za odpoved.
Pekny den.

Ahojte kocky,co vsetko ste si brali so sebou do nemocnice?Treba aj zupan?O 3 dni mam nastup,tak uz ma chyta"cestovna horucka".

:)) ahoj…no myslim ze si nemusis brat skoro nic,…ani pyzamo… :slight_smile: pride v niecom… oni ta daju do tej ich kazajky a po operacii sa nebudes ani hybat vela…ako ta polozia,tak zostanes do buduceho dna…potom ta obecu do tvojich veci a pojdes domou…
zober si papucky…no ja som si ani zuby neumyla napriklad:)

babenky,
dobre fotky pred, po aj s popisom na stranke http://www.epsteinplasticsurgery.com/photo_gallery_breast_aug.htm

…a este jedna stranka / info augmentacia
http://www.plasticka-chirurgie.info/zakroky/zvetseni-prsou-augmentace-mammaplastika

Ahoj Vicki,
Si zlata, ze sa takto o nas staras…ja idem do BB zaciaatkom juna, na zvacsenie, mam sice 300ml, ale neviem ci by som nezniesla aj vacsie, mam trochu siroke boky…porad…
nemohla by si mi prosim poslat fotky aby som mala aku-taku predstavu…budem vdacna…
daluxe@orangemail.sk

caute baby. viete čo je zaujimave,že u nas v Trnave je jedna doktorka-internistka a tam som platila za predoperačne vyšetrenia iba 1000sk.takže som sa potešila.ratala som viac podla toho čo som tu čitala…

ahoj…prepac ze sa vam pletiem do rozhovoru…ale budu ti davat 300 ml a kolko mas hrudnik teraz pred? podla to sa to da predstavit viac…odmeraj si boky a hrudnik… tak nato skor pridete…ale ked doktor povedal,ze 300,tak to bude ok…prsia ti urcite trochu vystupia aj do stran.nemusis sa nicoho bat… :slight_smile:

A hlavne záleží aj od toho, aký máte profil.

evi…ani to nezbadas…naozaj… ja som s atiez tak rozhodovala…dala som si 325…ale asi by to vobec nebolo vidno… mozno malinko…

Ahojte, mate niekto skusenosti s Dr.Fabrym z Posonium clinic???

Ahoj vicki
Moja adresa je Bezaniova.E@zoznam.sk
Velmi sa tesim na fotky :-). Vopred ti dakujem. A je velky rozdiel medzi 300 a 325? pa

Ahoj Timea,
ja som mala u neho operaciu 7/2,super doktor, velmi mily a ochotny, som velmi spokojna s operaciou. Ak by si este nieco chcela vediet, kludne sa pytaj, papa, pekny vecer

ahoj Daluxe, jasne poslem ti fotky. Ked ti doktor povedal 300 vie asi preco. Tazko je takto radit, najlepsie to vie doktor. Ja si osobne myslim, ze doktor vzdy berie do uvahy aj tvoju postavu, aby si mala prsia symetricke k postave. Keby si chcela fakt vacsie tak sa ho pripadne spytaj kolko ti moze dat najviac. Mne povedal 300, pripadne 325. Ja som si vybrala 325. Mam 168 cm, 60 kg, a obvod pod prsiami 78cm. Suhlasim s Karlou a Kosi, nechaj to na doktora, a tiez je rozhodujuce aky bude profil. Profil je najviac rozhodujuci pri okruhlych implantatoch, pri anatomic. az taky velky rozdiel medzi profilmi nie je. papa, vela stastia