ahoj vicki.
dakujem ti za fotky co si mi poslala. ja som po dvoch detoch, som chuda a vysoka takze moje prsia fakt hroza.
este jedna otazocka. nechcem to nikomu hovorit, nevies ci sa to da potom dako zatajit alebo zakecat? vsimol si to na tebe niekto?
Elemka,
kuk mailik
Daluxe, mas este nejaky iny mail na ten orange mi to neprechadza, papa
Ahoj vicki,
dakujem za odpoved.Ja som uz u Fabryho pred 4 rokmi opdstupila operaciu nosa, ale pred rokom sa mi na pravej strane objavil opuch, coho dosledkom moj nos posobi, ako keby utekal do jednej strany…Ako bezny clovek si to ani nevsimne…a mne ani nejde o to, ale skor ma trapi spicka, ktoru by som si chcela dat zuzit, ale bojim sa, aby topotom nebolo este horsie…
Ahoj vicki
Mohla by si mi prosim ta poslat tie fotky na Bezaniova.E@zoznam.sk . Vopred dakujem. A je velky rozdiel medzi 300 a 325?
No zatial mi nic neprislo.
ahoj kami tak uz som po nic som nejedla a aj taj ma celu noc nadvihovalo ale sestricka bola zlata a len jedno mi je divne ze som bola dohodnuta na stredny profil a mam vysoky ale mozano dobre lebo viki pise ze predtym cvicila a ze jej odporucil vysoky a aj jacvicim takze mozno ok no ale som rada ze to mam za sebou potom ked mi bude uz uplne fajn tak napisem pa kocky drzte sa
timea, tak ti prajem vela stastia nech si spokojna. papa
ahoj Keith,
my mame tiez jedno dietatko 17mes. synceka., som momentalne na materskej. Vie to samozrejme muz, moji rodicia a svokrovci. Ak mam byt uprimna, tak pred operaciou som rozmyslala aj nad tym, co ak to na mne niekto zbada v robote, atd…, co na to povedia…blabla. Teraz mi je to jedno. Som stastna, ze mam nove prsia a som na to hrda. Ja som nosila pred tym pushup v ktorej som nic nemala, takze teraz bez podprsenky vyzeraju o nieco vacsie. Ine je keby som si dala nejak enormne velke prsia. Ale teraz tie moje su sumerne k mojej postave. Mam anatomicke, ktore vyzeraju prirodzenejsie. Takze nicoho sa neboj, a ked bude niekto nieco hovorit - je to len slepa zavist nad tym sa mozes povzniest alebo pousmiat. TY budes ta krasna. Papa, vela stastia
elemka, poslala som este raz
ahoj Timea,
ked sa Ti spravil ten opuch pred rokom,bola si s tym aj u Fabryho,vsak on Ti operoval ten nos.Pa Nikol
Čaute žienky dnes som 2 mesiacce po a jedným slovom bááááseň
spokojnosť nadovšetko…ktorá z vás vymení fotočky po operácii? Pošlem kľudne prvá, ozvite sa…papa
Vicki,
Dakujem, si zlata. Su super:-). Tak mna to caka zajtra. Len dufam, ze vsetko dobre dopadne a na moju svadbu 26.7. budem fit:-)
Pekny den.papa
Hej, bola som u neho…odporucil mi masaze, lenze samozrejme to nepomohlo, takze mi ho spravi, lenze ja som vcera niekde citala, ze udajne fabry nerobi pekne spicky…tak neviem
Ahoj Ajka,som rada, že to máš úspešne za sebou.Teraz už len prečkať prvý týždeň a bude len lepšie a lepšie.Prajem ti skoré pooperačné uzdravenie.Nič nerob!!!Hlavne nedvíhaj ruky!Pa
Elemka,
drzim palce, vela stastia a nech si nadmieru spokojna. Prvy tyzden bude taky nijaky, ale kazdym dnom Ti bude lepsie a lepsie. Daj vediet ako si dopadla. A na svojej svadbe budes krasavica. To aby si potom mala, nejake krasne saty s vystrihom
papa
ahoj Vicki
Dik za pekne slova.
U mnam to vie len muz.Pred ostatnymi, ak si to vsimnu to skusim dako zahrat, ze to mam z antikoncepcie a z cvicenia …
Ja mam 4 rocneho chlapceka a podobne ako ty 15 mmes. dievcatko. Tie prve dni museli byt tazke, co? Ale my zeny vydrzime vela a pre krasu tiez. Uz mam aj vsetky predoperacne vysetrenia. Takze v pondelok idem pod skalpel. Dufam, ze vsetko dobre dopadne a budem sa moct vytesovat tak ako ty. pa
Myslim si, ze nikto si nic nevsimne, aspon u mna nie. Mala som B a teraz D. Nosim tu zdravotnu podprsenku a ozaj nikto nic. Aj dcera mi povedala, ze keby o tom nevedela a neako zvlast ma nestudovala, tak nic nevidi.
S tymto si ozaj nerob ziadne starosti.
baby som treti den po operacii a citim dost silny tlak a prsia mamdost napnute je to v pohode dik
ajoj… mooje ubolene… :(( ano je to v pohode… to budes este chvilku pocitovat ten tlak… do tyzdna to bude prec…neboj :))) drzim palcek…