Plastický chirurg

v podstate ide o to,ze sa ti napina ten sval… a aj koza…citis tlak to je uplne normalne naozaj sa nemas coho bat…sval sa musi uvolnit a to nejaky ten cas trva… mna to bolelo 3-4 dni…teda bolelo dlhsie,ale citila som tolko ten tlak… je to individualne,kazda mame ten sval iny…niekomu to trva dlhsie niekomu kratsie… ale ja som si ani nevedel apredstavit ze to raz moze prestat boliet…a predsa :slight_smile: naozaj sa neboj,vsetko je v poriadku,chce to cas… hlavne ziaden stres…pekne klud a odpocivaj… :)) vela stastia prajem :)))

karla aj palenie v prsniku pri vstavani to akoby ten inplantat dik za rady

moze byt aj palenie… ked mas naozaj cudny pocit,kludne zavolaj doktorovi… ale myslim,ze je to ok… vobec sa nemusis bat… je to cele psychika…ja som doktorke stale volala za nieco…a us mi aj povedala…ze hladam nieco zle a uplne zbytocne…ze mam mysliet pozitivne,lebo potom si to len zneprijemnujem a mam sa tesit na pekne prsicka…a mala pravdu… nehladaj za tym nic… kazdy den ta moze boliet nieco ine… pichat niekde… tlacit…rozne… treba to pretrpiet…je to proces hojenia… bolo by cudne,keby ta nebolelo,nepichalo a netlacilo :slight_smile: implantat sa musi zzit…resp: telo s implantatom :slight_smile:

Ahojte baby = tak ma uz zajtra budu operovat, budu to eurosilikony, 300ky, pod sval, rezom z pod prsnika. Doktor mi povedal ze budem mat vysledne asi tak plne Ccko az Dcko, mam desny strach, bojim sa ako to budem zvladat, ci budem spokojna s tvarom, ci to vyplni aj z hora, ci nebudu ti jazvy prilis velke, hrube, dlho sa hojit… uz teraz mi je z toho vsetkeho zle. Strsne sa bojim ze to olutujem alebo ze budu prilis velke… drzte palceky babenky, budem t potrebovat. janka

Ahoj Lucia
Prepac ze ti tak neskoro odpisujem na tvoju otazku. Ja idem mat 325ky, okruhle, pod sval a sa mi zda ze vysokoprofilove to hovoril. Neviem sa uz dockat. Potom sa ti ozvem. ahoj.

ahojte!! Vie mi niekto povedat, ako je to s operáciou a menštruáciou?? lebo ja to dostávam hociako,hocikedy to príde :slight_smile: a bojím sa, že budem musieť dať Op na neskorší termín!! :(tak díky za odpoved a držte sa, kto bude mať OP len teraz! pa pa

typ es 81

tak uz sa budem len hojit a mysliet pozitivne a samozrejme citat nase forum karla dik za trpezlive odpovede je to fajn ze si tak pomahame vymenou skusenosti

Vicki,
dakujem, ale dnes som volala s doktorom a nakoniec sme to prelozili na bud. stvrtok, lebo mi este neskoncil menzes…takze mam este tyzden pred sebou. A tak som sa tesila, ze to uz budem mat konecne za sebou:-( ale co uz. Aspon pojdeme spolu so sestrou. Ona si tiez ide dat ale 300okruhle. Sice chcela anatomicke, ale doktor jej skor odporucil okruhle. Takze sa budeme spolu zotavovat :-))
Pekny vecer…papa

Ani, neriskuj operáciu s menštruácou!za prvé, telo je priprajené krvácať a tak sa nedoporučuje operácia ani týťdeň pred menštruáciou.Môžu nastať komplikácie a za druhé neviem si predstaviť,umývanie,…a podobne,po operácii.Budeš rada, keď nebudeš musieť vstať z postele.

Ahoj Ani,
ja som mala ist na OP zajtra. V nedelu som dostala menstruaciu a este mi neskoncila, tak OP sme museli odlozit na nasledujuci stvrtok. Na operaciu prsnikov v ziadnom pripade nemozes ist s menstruaciu… Asi som ta moc nepotesila, ale je to tak. papa

Ahoj Janca,neboj sa.Ja mám tiež 300 euro pod sval.Mám 164cm a 48kg a som spokojná.Ak chceš,pošlem ti foto, len mi napíš mail.A neboj sa, určite to neolutuješ.Je to paráda.Konečne žena.Aspoň u mňa.

Ahoj Cami,
prepac, ze sa miesam medzi vas ale aj ja idem vo stvrtok na 300 euro vysokoprofilove pod sval. Mam 164cm a 50kg, tak by som chcela vidiet ako priblizne budem vyzerat. Mohla by si aj mne prosim ta poslat fotky? Ak nemas nic proti. Dakujem. Prajem pekny den. papa
Bezaniova.E@zoznam.sk

Ajoj Cami…

tak akurat uz bezim na prijem do nemocnice.
Som zvedava co to bude az to bude. Posli prosim foto = aj ja poslem az budem mat po.
Ja mam 172cm,65kg a obvod pod hrudnikom 75, cez prsia momentalne 86, po operacii mam byt íť = fest stresujem ze budu prislis velke, doktor mi navrhoval aj 350ky, ale ja som sa bala aj 300viek. Potesim sa ked sa ozves. Drzte palceky.

neni za co :)))

ahojte, som objednaná na zväčšenie prsníkov k MUDr.Juráškovi do Porta Med v Košiciach. Ak máte niektorá o ňom nejaké referencie a podelíte sa o ne, budem rada. Dík.

Ahojte dievcence…Konecne som sa dostala k veci a nasla poriadnu diskusiu.Uvzujem o “novych prsiach” no nemam ziadne referencie o MuDr. Cervenovy z Novamedu.Je to blizko lebo som zo Zilinskeho kraja a tu nic nemame.Mate niektora nejake skusenosti s tymto doktorom?Chcem si byt ista ze som si dobre vybrala.Dakujem vam.:slight_smile:

ajka, neboj sa to coskoro prejde, je to normalna reakcia, roztahuje sa ti sval aj koza. Po tyzdni to uz bude lepsie. Postupne sa ti bude stracat opuch a prsia budu maksie. papa, vydrz

Keith, prve 3 tyzdne mi pomahal muz, mama, svokra. Od 4 tyzdna sme boli sami. Velmi som sa toho bala ako tu bude s malym, ked ho nemozem zdvihat atd…, ale zvladame to chvalabohu super. Papa, v pondelok drzim palce aj na rukach a nohach, vela stastia, nicoho sa neboj, ten vysledok stoji za to.
Potom sa ozvi.

Ahoj Ajka,
tak moja ako sa mas po? uz ti je lepsie? spokojna? :slight_smile: