ahoj Petra
Ja som mala konzulatciu u MuDr Cervena v BB. Na mna urobyl dobry dojem. Ma skusenosti a vsetci o nom hovoria len kladne. Na celej stene v ambulancii mal povesane certifikaty. Na operaciu idem v pondelok.
pre Ani
tiez som sa doktora pytala na menzes. Povedal, ze lepsie je ak je uz ako ked si pred.
Aho Keith…Dakujem za info.Akurat sa idem objednat na konzultaciu.Jeho sekretarka mi povedala ze je to mozne az koncom aprila najblizsia operacia na jesen.Mne to vyhovuje lebo mam doma 10 mesacnu dcerku a nema mi kto pomoct okrem manzela.Chcem to ututlat.Mala bude mat na jesen skoro rok a pol tak dufam ze to potom zvladnem lepsie.
Ked sa na seba divam po dvoch porodoch do zrkadla…zufalstvo.ZIADNE prsia.Fakt ziadne.Nehovorim ze predtym som nejake mala ale aspon nieco sa tam dvihalo.Teraz je to ako plosina.:-)Keith ozvi sa potom ako to dopadlo,ci si spokojna, pojmy, dojmy,…Pa a drz sa.Petra
Ahojte kocky,
vidim ze uz mate kopu skusenosti
viete mi prosim poradit dobreho odbornika na plastiku prs v BA? Pri mojom 9mes synovi sa neda citat kazdy prispevok… Diky za kazdu dobru radu
Leny
Keith,
v pondelok budem na teba mysliet, urcite vsetko dobre dopadne…
Ake mas miery- obvod hrudnika pod prsiami a cez prsia teraz? Aku vysku a vahu?
Ja nie som este stale rozhodnuta ohladom profilu. Nevidela som totiz ziadne fotky dievcat s nizkoprofilovymi implantatmi, len s vysokymi.
Ahojte. Chirmed je len v KE? alebo aj v BA?Chcela by som si dať zvacsit poprsie silikonovymi inplantatmi.Dakujem.
obvod hrudnika pod prsiami 77 a cez prsia 84. Meriam 176cm a vazim 55kg. Som ako lata.
Ahoj Leny,
ja som napriklad tiez bola u Fabryho, velmi mily, ochotny a hlavne velmi sikovny doktor. S jeho vysledkom som velmi spokojna. papa, vela stastia
ahoj tak som to prezila len mam dost bolesti tak si davam ibalgin a trocha ma strasi jeden prsnik lebo ked vsavam z lahu tak citim dost silne palenie inak sa to da priatel sa o mna vzorne stara. dost zle som znasala anestezu napinalo ma celu noc ziadna slava alu uz zaludok v poriadku a tlak v prsiach je dost neprijemny
Tak to mame podobne miery- ja meriam 170cm, vaha 53kg, pod prsiami 76 cm a cez prsia 84cm. Tebe dr.Cerven odporucil hned ako prve vysokoprofilove, ci zvazoval aj nizky profil? Kolko tyzdnov alebo dni pred operaciou si objednavala implantaty aj podprsenku od firmy Siklienka?
Ahojte Baby!! Chcem sa spýtať prečo lekári odporúčajú resp. odhovárajú a dávajú radšej menšie silikóny. Počula som, že jediná Ježovičová dáva väčšie, prečo? ďakujem
Ahojte, uvažujem nad operáciou a konkrétne zvecsenie prs a u Minarovjecha? Ponáte ho niekto? Dobrá volba? Alebo koho odporúčate vy? Ste zlate a dik za kazdú odpoved!!!
CAuko! Ja som bola pred 2 mesiacmi u Dr.Tršku - super pristup aj vysledok. Tiež cenovo fajn - vyšlo ma to aj s kvapkovitými implantatmi cca 72.000,- Skús pozrieť na jeho stranku www.plastickychirurg.sk
Ja som z Martina. Bola som na operácii v Cibamede Prievidza (pozri ich stranku www.cibmed.sk). Operoval ma Dr.Trška z kliniky v Bratislave - chodieva tam operovať.Prijemny pristup celeho prsonalu.S vysledkom som velmi spokojna. Ak budes chciet, vedia Ti dat termin do mesiaca.
Skus viacero konzultacii a vyber si. Na mna najlepsi dojem urobil Dr.Trška, takze som a rozhodla pre neho. A urobila som dobre-dobry pristup,vsetko Ti vysvetli, velmi mily aj pri kontrolach.cena primerana okolo 70-75000
Ahoj Babula tak uz mas v tomto momente potom…gratulujem k novym prsickam.Juj som rada.Ahojky Mirka
xixxi
moja neboj, bude to lepsie kazdym dnom, urcite…aspon to uz mas za sebou, mna to len caka, som zvedava ako budem znasat anestezu ja. prajem skore pooperacne uzdravenie a tes sa uz z nich 
Ahoj baby, som tak strašne rada, že existuje táto diskusia, s každým problémom sa tu hneď obraciam. Som 3 mesiace po operácii, eurosilikony, 325 pod sval, občas pociťujem také trhanie v pravom prsníku, napr. keď sa zohnem, alebo len tak keď mám podprsenku. Som z toho nešťastná, je to normálne aj po takej dobe od operácie? A zo spodu ich mám ešte necitlivé, akoby som ich mala umrtvené, doktor povedal, že je to normálny stav, a časom sa to vráti do normálu. Má niektorá z Vás podobné problémy?
Ďakujem
Kika odporuci ti k postave ale ak chces vacsie tak sa tomu nebrani ale urci ti strop a povie ci budu prirodzene alebo nie.Ona sa toho neboji.Ja som si dala vacsie ako mi odporucila a velkost schvalila ze budu ok a aj su.
Ahoj Cami,
môžeš mi pls poslať foto pred a po? Som zvedavá, určite to chápeš
tiež to zvažujem, dík
Ahoj Denisa,
mna caka operacia 15.4.u dr.Cervena v BB. Budem mat okruhle 325ml Eurosilicone pod sval, len ohladom profilu este nie som rozhodnuta…
Mohla by si mi prosim poslat svoje fotky pred a po operacii? Po troch mesiacoch by uz mali mat definitivny tvar- myslim…
Dakujem krasne!!!
lucia.78@azet.sk