chirmed je aj v BA na Zamockej 10
v Ba ma Chirmed iba laserove centrum. Plasticke vykony sa vykonavaju iba v Ke
Ahoj Lucka strašne rada by som Ti poslala fotečky, ale nemám zatiaľ žiadne, nejako ma to nenapadlo pýtať, aby mi ich poslali.
Ale môžem Ťa ubezpečiť, že vyzerajú úplne prirodzene, nikto si nevšimol, že som po operácii. Meriam 178 a vážim 60kg, a keby som šla na operáciu ešte raz, tak určite by som si dala aj o malý kúsok väčšie prsia. Možno také 350, ale aj tie čo mám sú super.
Aku znacku, tvar a profil implantatov mas?
Ahoj Deniska,
ja som tiež 3 mesiace skoro už 4 po operácii a ešte stále tak isto pociťujem necitlivosť hlavne v pravom prsníku, keď sa ho dotýkam. Ja len dúfam, že sa to časom upravý.
S.
Ahoj Deniska,
ja som po operácii 3 mesiace za týždeň už to budú 4 a tiež stále pociťujem necitlivosť hlavne v ľavom prsníku. Dúfam, že sa to časom upravý.
S.
ahoj Lucia,
fakt, sme na tom skoro podobne ale nie uplne rovnako. Ja mam o 6 cm viac a ktovie ci aj boky nehraju rolu…
Doktor ma pomeral a podla toho mi to vsetko navrhol. Tiez mi chcel dat 300 ale dohodli sme sa na 325. Lebo vela bab co citam a maju po, by brali aj vacsie.
Tie veci som si objednavala tyzden pred operaciou. Myslim, ze je dobre si to objednat az ked mas vsetky predooperacne vysetrenia a su ok.
Potom ked budem po a budem na tom lepsie, tak ti poslem fotky.
Ahoj Katka…
Som rada ze si sa ozvala.Aj ja som z MT.Vcera som narazila na nete na ten CIBAMED a uvazujem o tom aj ja.Je to blizko a aj referencie su v poho.Mozes mi napisat blizsie ake implantaty ti dal, ako dlho si tam bola a kolko ta to stalo?Vraj preferuje anatomicke implantaty ale ja sa ich trosku bojim aj napreiek tomu ze vyzeraju vraj prirodzenejsie.Niekde som citala ze po case mozu zmenit tvar , pootocit sa a deformovat tak prsnik.No neviem…Katka nevedilo by ti keby som ti zavolala?Je toho viac na co by som sa chcela opytat.Pa
Katka moja adresa je:
artepetra@zoznam.sk
Ahoj
Dievcence, pocula som ze anatomicke implantaty vyzeraju prirodzenejsie ale casom sa mozu pootocit, zmenit poziciu a tak deformovat prsnik.Gulate su menej prirodzene ale maju stalu poziciu.Mozte mi k tomu nieco povedat?Tie co mate gulate implantaty ste spokojne?dakujem.
Ahojte,uvazujem tiez o uprave prsnikov nakolko som viac schudla a zostali ovisnute.Neviem podla coho si mam vybrat kliniku v Bratislave.Nepoznam nikoho kto absolvoval upravu,tak keby ste mi vedeli poradit budem povdacna.Dakujem
Ahoj Petra, je to vec nazoru. Baby, ktore si dali okruhle, si budu obhajovat tie a tie co maju anatomicke zase svoje. Pravda je, ze anatomicke vyzeraju prirodzenejsie ako okruhle. Ale niektorym aj okruhle vyzeraju prirodzene. Je to vsetko rozhodnutie na doktorovi, co sa k tvojej postave viacej hodi. Pozri sa, riziko je pri vsetkych druhoch implantatov ci su okruhle, anatomicke, velke, male. Vsetko to zavisi od organizmu ako ho prijme. Ale nesuhlasim jednoznacne s nazorom, ze anatom. sa mozu pootocit a okruhle nie.
papa, vela stastia
ahoj Denisa,
ja som 1,5 mesiaca po operacii a mam tiez 325 anatom. pod sval. Co sa tyka tych tvojich problemov, mne doktor na konzultacii rozpraval, ze ked sa sval prilis dlho nezatazuje, co je nas pripad, je prirodzene ked pocitis nejake trhnutie a pod. Ale na tvojom mieste by som isla k lekarovi a radsej mu povedala o svojich problemoch. Budes viacej spokojna a nebudes sa zbytocne nad tym trapapit. Papa, prajem Ti vela stastia
ahoj Stella,
ja som bila sice u Mudr. FAbryho, ale tu na fore som citala na Minarovjecha same chvaly.
vela stastia pri vybere
no ja idem na operaciu 18.3. a budem mat gulaté.chcela som tiež anatomické ale doktor mi odporučil gulaté a hovoril mi že ked sú pod svalom tak tiež vyzerajú prirodzene a o anatomických tiež hovoril že je tam riziko potočenia.a že keby bol on žena tak jednoznačne gulaté…tak som dala na neho…
no aj gulaté sa možu potočit ale na tých to tak nevadí a ak sa aj potočia tak vyzerajú stále rovnako,pri anatomickom potočenie do strany znamená aj zmenu tveru prsníka…ale je velmi mala pravdepodobnost že sa to stane…
ahoj no už ma chyta taka mala panika,zase sa mi o tom sniva a stale si predstavujem ako to asi bude vyzerať po operacii.o 4 dni,18.3. ležim na stole…predoperačne som mala dobre tak dúfam že mi to už nič neprekazi…u nas v trnave ma vyšli tie predoperačne komplet iba 1000sk.
Kocky, poradte mi…
Ked ste riesili predoper. vysetrenia tak ste svojmu obvodnemu doktorovi povedali ze idete na inplanteciu? Ja by som to chcela nejak obist a povedat nieco ine.Nechcem to moc ventilovat.Sme relat male mesto…Sestricka v Cibamede mi povedala ze si mozem nieco vymysliet lebo predop vysetrenia su na plastiku rovnake.Ale nic ma nenapada.Poradte mi.
Babz, no tam som uz prvz den po operacii a totalna pohod… jemnz tlak v hrudi … ae uy si aj v pokoji nakupujem v europe v BB. PO narkoze som sa zobudela, zacgripnuta a aj som si sama v pohosadla… vsetko sice robim len tak opatrne, ale de to… na vizite mi doktor odzipsoval podprdu… a vyzerali skvele, joj. dala som si 300ky, vzsokoprofilove, anatomicke 101N pod sval. Som zatia spokojna s prijemom bolesti…kedze su vazne minimalne. drzim palceky tym co to maju pred sebou.cmuk
ahoj…tiez som sa na to doktora pytala na konzultacii,ci sa nemoze casom pootocit anatomicky implantat…tvrdil mi,ze je tam mala pravdepodobnost…este mi to dopodrobna vysvetloval…tak neviem…mne odporucil anatomicke pod sval…ked to pojde pod sval tak asi je to istejsie…neviem. Ja mu verim,co ine mi ostava