pani,tak uz to mas za chvilu…drzim palceky.
Aku velkost impl.ides mat?
ahoj
no myslim si ze ked si v malom meste tak sa to rychlo rozsiri…druha vec je ze existuje nieco ako lekarske tajomstvo…lekar nesmie nic povedat…nikomu… ale ked myslis ze je klebetny obvodak,tak povedz,ze ti budu robit prepazku v nose,alebo co :)))ale kludne povedz pravdu…
ahoj
aj ja som pocula ze sa mozu pootocit,ale myslim,ze je to amle percento… teraz sa implantaty robia tak,ze zrastu vlastne zo svalo… myslim,ze nebudes ich nejak nadhadzoivat alebo co…mozno tak pri havarke,alebo ked sa zrubes na lyziach…ale normalne by sa to nemalo stat… ja mamm anatomy…a neviem si ich vynachvalit… :)) gulate sa kazdej zene neusdia prirodzene… nie kazdy sval ich tak vytvaruje…
jaci, kadial ti ich vkladali? ani nevies ako ma potesil tvoj prispevok, ja sa na to tiez chystam a pocitam radsej s poriadnou bolestou ale predsa - sprava o tom, ze to moze byt aj v relativnej pohode vzdy potesi
skore zotavenie paa
No ved prave ze viem ako chodi.Sama som zdravotnik a take veci neverim.Su to proste pikosky…Ale ta prepazka ma tiez napadla, znie to celkom dobre.Dik, Karla.Pa
Ahoj Petra.ja som sla za gynekologom.Je to znama a ona mi tam nieco napisala,nikomu som nic nemusela hovorit,akurat na sono prsnikov sa ma opytal Dr ci ma pobolievaju,ja ze ano,on ze nic tam nevidi.inak nic…ja som si vsetko vybavila cez gynekologa.u obvodneho som si bola iba pre zdravotnu kartu.Internistka ma odhalila,ale bola zlata,popriala mi vela stastia.
Ahoj Leny,
Vkladali mi ich pod sval z ryhy pod prsnikom, anatomicke vkladaju zevraj len odtial. Dnes som si bola pomalicky nakupovat, teraz uz sedim v pohodli obyvacky a chystam sa na poharik vinka smojou sestrickou a mamkou oslaavit dobru operaciu. Nemam ani jendu modrinu, tlak sice je, ale da sa vydrzat v pohode, vstavam sama, sem tam potrebujem aby mi niekto pomohol obliect sveter, alebo dat vlasy do copu… Drzim palceky na operacii = dufam ze sa vydari. ak budes mat nejake otazky, v pohode sa pytaj… janka.
Na predoperacne som objednana 4 dni pred operaciou, ale vsetko by malo byt ok-teda aspon dufam. Podrobnu preventivnu prehliadku som absolvovala v lete a vsetko bolo v norme:-)
Takze s objednavkou sa ponahlat nemusim, mam este dost casu na premyslenie velkosti a profilu.
Drzim ti palce a tesim sa na fotky…PA
Ahoj Cami, mohla by si mi prosim poslat svoje fotky pred a po operacii? Mna to caka presne o mesiac-15.4.
Dakujem!!!
lucia.78@azet.sk
Ahojte kočky!!! Pošlete mi nejaké foto s velkosťou okolo 400 premýšľam práve nad takou veľkosťou. Ja som toho názoru keď silikóny tak poriadne. Len neviem si ich predstaviť a operácia ma čaká v apríli tak už musím vedieť čo chcem. ďakujem srdečne vopred, veľmi mi tým pomôžete a samozrejme ak budem môcť pomôžem aj ja vám s radosťou. Moja adresa kristinka26@post.sk DIKI
Ahojte, zvažujem zväčšenie pomocou implantátou. Poradte komu, na sume mi nezáleží len nech je to super odborník aby som bola v dobrých rukách. dik
Čaute to som ešte ja! Ešte vás prosím o radu aké si mam vybrať mentory alebo eurosilik. Dikes
ahoj Janca, to je super pocut od niekoho, ze to znasa v pohoden a s radostou uz aj pri pohariku vina
ja mam operaciu az 17 aprila, ale rada si precitam takyto prispevok…dakujeme…
Najlepsie je skusit konzultaciu u viacerych chirurgov.Ja som skusila a vybrala som si Dr.Tršku. Oplatilo sa - maximalna spokojnost. Okrem profesionality aj velmi mily pristup aj na kontrolach. Ak chces, skus mrknut na jeho stranku www.plastickychirurg.sk
Caute kocky, tak dnes mam druhy den po operacii, okrem toho tlaku na hrudniku sa to da vydrzat… Zamota sa mi akurat hlava ked rozopnem podprdu a chcem sa utriet vlhkymi vreckovkami, ale akonahle ju zapnem s5 tak to pomalicky prejde. Tie co uz mate dlhsie po tom,po akej dobe vam asi prestal ten tlak na hrudnik? A taktiez, ak ste stratili citlivost vv bradavkach (v mojom pripade len v pravej) vratilo sa vam to do normalu po urcitej dobe? Janka
Ďakujem ti Lucka, aj ja už mám termín, ale až na jún. Veľmi ti držím palčeky, budem rada ak mi potom pošleš fotky.Chcem sa ešte opýtať, ako je to s okrúhlymi alebo anatomickými implantátmi, mne osobne sa páčia viac okrúhle, ale sestrička sa ma pýtala či mi aj prevísajú prsia, že vtedy sa dávajú anatomické.Je jasné že mi mierne visia, mám 2 deti,ale nei je to až také tragické. Čo si o tom myslíš, alebo poprosím o názor aj ostatné dievčatá… Ja myslím, že práve okrúhle mi to viac vyplnia aj zhora.
Ahoj keith, držím ti palčeky, aj ja mám termín u doktora červeňa, chcem ťa poprosiť či by si mi potom neposlala fotky, som veľmi zvedavá, lebo tiež chcem okrúhle. mám 2 deti a tak by som chcela aby boli najma pevnejšie.nevisia mi síce veľmi, ale preda len to už nie je ono.nemusím si dať anatomické? sestrička hovorila, že keď prevísajú, dávajú také, ale komunikovali sme len po telefóne.
Ahojte kočky, prosím poradte mi niektorá, ktorá už máte po operácii, aké implantáty sú najlepšie, potrebujem najma spevnit prsia, mám 2 deti,nevisia cíce veľmi,nie je to však už ono, iste to mné poznáte.Vraj vtedy odporúčajú anatomické,mne osobne sa páčia okrúhle
ahoj janka,kde si bola na operácii? aké máš implantáty?
ahoj karli, prosim poslala by si aj mne fotky? chystam sa na operaciu a neviem sa rozhodnut na velkosti, lebo ja ani nepotrebujem tak vacsie ako trosku pevnejsie, teraz mam 75B, uvazujem o 275ml okruhlych…Diki