ahoj,no tak mne odporučil 225ml,pretože obvod pod prsami mam len 67cm.stredny profil,mentor
Ahoj Sisa,
Ja som bola na operacii v Novamede v B.Bystrici u Dr.Cervena. Musim povedat ze som z ich pristupom velmi spokojna. Ani modriny mi neurobil po operacii. Implantaty mam eurosilikony, 300ky, pod sval, anatomicky tvarovane, 101N vysokoprofilove ak sa kuknes na www.eurosilicone.com stranku. Ja som chcela aby to vyzeralo naturalne k mojej postave, kedze som vyzsia a mam aj kus sirsie boky… teraz budem mat vacsie Ccko, mensie Dcko kosik, pred operaciou som bola take male velke B, mensie C v pushapke. Ty ides kam na operaciu? Drzim palceky.
Sisa inak este co sa tyka tych anatomicky tvarovanych, tam je vela druhov z ktorych si mozes vybrat, ja mam ten co z predu vyzera okruhlo a z boku je to pekna slzicka…to doktor ti to vsetko vysvetli.
Sisa, samozrejme, rada ti poslem fotky, nech to uz mam za sebou…
Dr. ti urcite spravne poradi, ci v tvojom pripade je lepsie pouzit okruhle alebo anatomicke implantaty, nemusis sa bat…
AJKA, co je stebou? dlho si sa neozvala, si v poriadku? ako to znasas?
Ahoj Silvia…Mozem sa opytat ake inplantaty ti dal Dr. Trska a kolko ta to stalo?Ja sa za nim chystam Cibamedu na konzultaciu 10. 4.
Dakujem…Zvazim:-)
dievcata, mate prosim niektora konkretnu skusenost s augmentaciou prs s primarom kostalom z ruzinova? bola by som vam velmi vdacna za nazor…dnes som bola u neho na konzultacii a povedal mi nieco nove zasa, odporucil megany implantaty atd, bola by som vam velmi vdacna za nazor
AHOJ Janca…
Ja sa tiez chystam na operaciu zaciatkom juna, do Novamedu ku Cervenovi…Ma mi davat 300ml, okrukle imoplantaty pod sval…mam trochu sirsie boky a bojim sa ci tych 300ml bude pre mna dost…nemohola by so mi prosim poslat fotky, ako vyzeraju tie tvoje? Budem ti velmi vdacna…dakujem
daluxe@orangemail.sk
Daluxe,
poslem ti ked mi vyberu stichy dobre, lebo teraz sa mi akurat tak dobre zatoci hlava ked rozopnem podprdu…Dnes mam treti den po operacii a tlaku v hrudi su uz o hodne mensie,pohybujem sa v pohode,no este som prelepena. Aku mas velkost svojich prsnikov pred operaciou? ja som nosila 75Bcko alebo niekedy aj 75-Ccko podprdku, ale to musela byt push-upka. Teraz ako mi dal tie 300ky, mne sa zdali na zaciatku aj dost velke, ale ked som oblecena tak vobec nevidno ze by boli nejake velike, a najma maju este odpuchnut…tak si hadam zvyknem. 300ky ti pridaju tak 9cm do obvodu hrudnika, tak si to skus prirovnat… dufam ze som poradila.
Ahoj! Mne dal 325ml Polytech- majú pekný tvar. K mojej postave sú akurát. Väčšie by som si nedávala - okrem toho mi povedal aj to, že váha implantátov zaťažuje prsník a je väčšia pravdepodobnosť rýchlejšieho poklesu prsníkov. Cenovo to bolo okolo 70.000.
A to mas okrhle alebo anatomicke?
ahojte kocky,tak mam to aj ja za sebou.Mam 2 dni od opky.Najlepsia bola narkoza,lahnes,nic necitis a ides do hajan.Ale potom!Po narkoze stav ako po tyzdnovej opici,v kuse som sablovala.Aj tie bolesti mame asi kazda ine.Myslela som si,ze som frajerka,kedze som uz rodila,ale toto bol a aj je des!Dufam,ze"ten slon co mi sedi na hrudi"sa uz onedlho prestahuje inam.Ale co my zeny neurobime{chlapi by sa posr…i keby mali toto prezit}pre seba,no nie?!Prajem vsetym skore uzdravenie a uz len hurahura nove ceciky.pa
Ahoj,gratulujem k novym cicikom…trocha ti zavidim ze uz mas potom,mna to len caka v aprili.Kolko ml.mas impl.Chcela by som vediet kolko mi to prida do obvodu,ja sa este rozhodujem medzi 325ml a 375ml.Dakujem za odpoved.
Ahoj Ajina, gratulujem, že to máš za sebou. Ani ty si ma nepotešila, na českom fóre stále čítam, jak všetky po narkóze blili,prečoooo? Ja nechcúúú:(
sisa prsia ti spevnia obidva typy. Okrúhle ti urobia plnší vrch pŕs, anatomické majú prirozenejší tvar, ale nevyplnia tak vrch. Ale aj okrúhje vyzerajú po čase tvarovo ako anatomické, pretože implantát keď stojíš sa preleje do spodnej časti. Okrúhle vyzerajú prirodzene, ak sú pod svvalom a nie sú k postave príliš veľké.
Ahoj kosi…neboj,skus den pred opkou jest tak po menej…daj si obed a na veceru uz tak moc nejedz…ak tak nejake lahsie jedlo…alebo skor nejake ovocie,zelenina…myslim ze potom nebudes blit 
dik baby,aj ja som rada,ze uz mam po.ja mam len 280ml mentor anatomy.Doktor mi viac neodporucal,ja so dost uzka,mam len 72 pod prsiami,povodna velkost 1 a po kojeni.Tak aby to posobilo prirodzene a nevytrcalo mi to do stran sme sa rozhodli pre tuto velkost.Ale ze vysledne budu 3.A s tou narkozou je to tiez individualne,ja som nejedla,nepila uz 22hod pred opkou a aj tak som"blila ako po flasi vodky"A sablovat v lahu tiez nieje vitazstvo.Ale nebojte,ono to urcite stoji zato.papa
Ajina kde ta operovali?? Boze teraz som len rada ze ja som tu narkozu prezila v pohodicke a bez vracania…
operoval ma dr.Ocenas je z Roosveltovej nemocnice v BB ale raz za tyzden dochadza aj do nasho mesta,videla som pred tym uz “jeho pracu a robi tiez pekne prsia”,hlavne mi vyhovuje aj to,ze nemusim cestovat,vcera mi stacila 5minutova cesta domov.To ti zavidim,ze ty si narkozu tak super zvladla.No uz je to za mnoou,chvalabohu.pa