Plastický chirurg

Ahojte. Chcela by som vediet ako je v CIBAMED.Chystam sa tam na operaciu, na zvacsenie poprsia.Personal je ok?Plati sa u DR.Trsku konzultacia a predoperacne vysetrenia?Mate nejake dobre rady?Dakujem.

Ahoj! Mam anatomicke-kvapkovite pod sval. Hovoril mi, ze aby prsia vyzerali co najprirodzenejšie. Je to udajne lepsie ako okruhle, aj ked su o niečo drahšie.

Cau! Myslim si, ze je to OK. Ja som bola spokojna. Konzultacia stála 200Sk.Predoperačné vyšetrenia som si dla urobiť cez známeho obvoďáka.Termín som mala do mesiaca. Dokonca ak by mi nebol vedel dať termín do mesiaca v Prievidzi, tak mi ponukol termín v Bratislave.

Pises,ze 300ky pridaju 9cm,niekto pisal,ze 400ky…mam v tom chaos.Prave sa rozhodujem medzi 325 a 375ml…

Janca, nemáš náhodou nízky tlak? Lebo ja mám, tak rozmýšlam, čo to so mnou bude robiť.

Ahoj Sisa a celkova cena je aka?Dufam ze neprekroci 65tis.

Kosi no nikdy som doposial nemala problem s tlakom ale zakazdym ked rozopnem tu stahovaciu podprdu tak sa mi hlava tak zakruti az strach, tak ju uz radsej nerozopinam…nech sa tie ciciny usadia ako maju…Prvy den mi prisli fest velke ale uz mi asi odpuchaju bo uz su aj maksie aj pomensie vyzeraju…alebo sa mi to mari?? hihi. Kosi a ty mas pred operaciou alebo uz po? co si ides davat?

Ja idem v stredu, budem mať 375 vys.profil, Mentor okrúhly pod sval, rez pod prsom. Teším sa, ale aj sa bojím, hlavne tej anestézy.

ahoj Ajina,
super, ze to mas uz za sebou. Gratulujem k novym prsickam. Neboj sa, po prvom tyzdni ti bude lepsie. Ja som nemala bolesti, len rano ked som vstavala som citila tlak na hrudniku a islo mi prsia roztrhnut. Podobny
pocit ako ked som kojila, ked sa mi naliali
prsa. Ved to poznas. My zeny, vydrzime pre
krasu vsetko, chlapi su v takychto situaciach padavky. Ja akurat teraz vo stvrtok /po 6 tyzdnoch/ odkladam
krasnu “sexi” podprsenku a konecne si budem moct kupit nejaku krasnu novu. Papa, skore zregenerovanie

Ahoj Kosi,
ja som tiez sablila, a pritom som nic nejedla. Je to vacsinou z tej narkozy, a ja som si doma ten prvy den dala na prazdny zaludok analgetika ibalgin600 /ja hlupa/ a normalne, ze som zvracala. Chodba, spalna vyzerali “super”. Chudak muz, ten to musel
vsetko cistit a este maly syn 1,5 rocny mu asistovala. Na to teda nikdy nezabudnem. Ale sa mi super ulavilo. Niekomu byva zle, niekomu nije. Neboj sa, vela stastia

ahoj Margaret,
ja nemam skusenosti bola som u ineho lekara, ale tu na fore som citala na neho chvaly. Skus precitat prispevky tak od januara. Zda sa mi, ze tam to niekde bolo
papa

Janca,
ja som mala na zaciatky problem s tou hlupou podprsenkou. Zarezavala sa mi do koze
a puchli mi prsty na rukach. Ja si myslim,
ze som nemal dobru cirkulaciu, kvoli tomu,
ze som bola taka postahovana. Ak ta to velmi tlaci trochu si ju uvolni. Ten tlak na prsia je normalny, postupne ti to bude prestavat. Je to
vsetko kvoli tym opuchom a prisposobovaniu sa koze. Mne bolo v pohode, nepocitovala som
nejake problemy /chvalabohu/. Tie prve 2 tyzdne su asi take …, ale po 1 tyzdni ti uz bude o nieco lepsie. Prajem skore zregenerovanie, papa

Ahoj Silvia,
mozes mi poslat na vymenu fotky po operacii? Ja mam tiez 325, anatomic., pod svalom. Ja som 5-6 tyzdnov po. Moja adresa vickinka6ivana4@gmail.com

vicki keď sa okrúhly imploš pootočí, nič sa nedeje. Keď sa pootočí anatóm, jeden prsník je “nakrivo”. Na českom omlazení niektoré baby písali, že museli kvôli tomu ísť na reopráciu. Ale je fakt, že je to veľmi zriedkavá komplikácia, inak by sa anatómy tak nerozšírili.

doktor má pravdu, ak máš dosť vlastného tkaniva a dá ti pod sval nie veľmi veľké implantáty, tak za 6 mesiacov sú na nerozoznanie od anatómov

Verca to zavisi od druhu implantatu…okruhly ci anatom. ak vies anglicky kukni sa na www.eurosilicone.com a tam ked si klniknes na products a potom na tym implantatu pre ktory si sa rozhodla, kukni na spodok stranky a tam ti to uda presne parametre ktora velkost ma aku projekciu a kolko cm ti to prida…ja som sa drzala toho. dufam ze to pomoze.

Verca to zavisi od druhu implantatu…okruhly ci anatom. ak vies anglicky kukni sa na www.eurosilicone.com a tam ked si klniknes na products a potom na tym implantatu pre ktory si sa rozhodla, kukni na spodok stranky a tam ti to uda presne parametre ktora velkost ma aku projekciu a kolko cm ti to prida…ja som sa drzala toho. dufam ze to pomoze.

Kosi neboj, budem drzat palce, a ja som sa bala… babenky su tu zlate a vsetky podporoju. ja to ma teraz stvrty den za sebou… tlaky na hrud uz ustupili alebo sem tam ma este poriadne pichne…tak to potom predychavam… vsetko dobre dopadne. Ked uvidis vysledny ufekt na vsetku bolest zabudnes…neboj nic.

ajina :slight_smile:
ahooj :)) no gratulujem… zachvilku na vracanie zabudnes… este ich mas asi hore…mne us teraz po 6 tyzdni vyzeraju super… takze do leta budes rozhodne kocanda :))))

ahoj Karla
tak ja idem na operaciu už zajtra srano o 8.00.a už ma chyta dosť velka panika.neska som vobec dobre nespala a dnes večer asi ani nezaspim.