Plastický chirurg

Janca dakujem,no neviznam sa v tom…mam mat ana tom.pod sval.Ty mas aky?Tebe 300ml pridal 9cm?

Ahoj.Aj ja sa tam chystam.Najblizsi mozny termin konzultacie je 10.aprila.Este mi maju zavolat.Som zvedava na Dr.,na ponuku a aj na cenu.Len neviem ako naplanujeme termin op, lebo zaciatkom juna ideme s manzelom do Pariza a to by bolo asi tak 4 tyzdne po op.Neviem ci budem moct tak skoro cestovat.Aj ked teda budeme letiet…No a na leto to zase nechcem.No uvidime ako sa dohodneme.

Ahoj DEDA…
Drzim palceky.Uz aby som mala za sebou aspon tu konzultaciu.Asi je lepsie ked sa rozhodnes a hned rychlo to aj vybavis.Lebo to cakanie…Bojim sa ze si to rozmyslim…Zabudla som kde ta to budu operovat???

no moja :slight_smile: tak to ti drzim palce…uplne viem co prezivas… :slight_smile: spominam si.neni to tak davno.-.a to pockaj este rano,ked tam budes vchadzat,… zvladnes to…my zeny sme silne,vela vydrzime… a stoji to za to…uvidis :))))
joj…uplne si spominam na ten pocitz den pred… :))) velmi budem drzat palec a mysliet na teba… uzi si este den s malymi kozickami…pofot si ich…nech mas spomienku :))

ahojte baby ja mám zajtra termín o 10hod. trosku sa bojim. nikdy v zivote by som si nebola povedala, že si raz idem dať implantáty. ani sa mi nechce veriť. Má už niekto z vás viac rokov tie implantáty? ako vyzerajú. Nie sú s nimi žiadne problémy? Bojím saže moje telo nepríjme silikon.
Eštw taká otázočka: velmi to bolí jeden dva dni po operácií? Normálne sa môžem sprchovat umývat si vlasy?preto sa pýtam lebo mi to idu dat z podpazusia ci s takými ukolmi nebudem mat problém? diky moc za odpovede…

Vicki dakujem,uz teraz sa budem len vytesovat z novych cecikov.To mas pravddu,chlap by zdupkal aj z operacnej saly.My sme predsa len"naprogramovane inak".U mna to je teraz nezvyk lehnit v posteli,pri malej som si to nemohla dovolit.Dufam,ze po 2tyzdnoch sa uz budem vediet o nu postarat,zatial mam sama so sebou problem.Ale mam straaaasnu radost,ze mam po a ze uz budem konecne"zena".papa

Baby, aké lieky ste brali po operácii?

Ahoj Verca no aj ja mam anatom pod svalom 300ku eurosilikon,a ten podla tych tabuliek ma pridat 9cm do obvodu hrudnika. Dnes som to odmerala a mam 95cm v stahovacej podprde… jezis maria o tom sa mi len snivat mohlo… Budem drzat palcely aby vsetko dobre dopadlo.

Kosi ja neberiem ziadne ale povedal mi doktor ze alnagon alebo panadol v pohode si mozem dat od bolesti.

Janca dakujem,no ja idem mat polytech…neviem ci to je jedno aka znacka,tiez anatom.Doktor mi odporucil 325najviac375ml…ale ak je tak ako pises postaci mi 325ml.Kolko si po opke,este to odpuchne?Aku velkost podprdy si nosila?Ja nosim 75b vystuzenu.Mne by bohate stacil obvod tych 93.

Celková cena bola 68.600,- V cene som mala operaciu+1noc na klinike+anatomické implantáty+elastickú źdravotnú podprsemku+pooperačné kontroly. Myslím si že to bola dobrá cena.

Verca Ja som nosila 75Bcko, alebo niekedy aj 70Cco no vystuzene. bola som 86cm pred operaciou v obvode, ale takych ovysnutych…Este by som povedala ze je to opuchnute, prvy den sa mi zdali hrozne velke az som bola z toho nestastna ze som si nedala mensie…ale tusim sa mi pomalicky zmensuju a aj si zvykam. ja som nechala na doktora nech vyberie velkost aby to vyyeralo dobre k ojej postave a najma vyplnilo to co bolo treba vyplnit. Neviem ci je v tych impantatoch nejaky rozdiel oni stranku nejaku nemaju??

Verca nasla som to http://www.polytechsilimed.info/cms/upload/Prospekte_ENG/TexturiertrundTFengl.pdf a pridaju ti tiez cca 9cm ak mas tie vysokoprofilove alebo o kus menej ak klasicke.

Ahoj kosi,mne dali v nemocnici recept na Flector Rapid a zabera mi od bolesti dobre.pa

To nie je náhodou také, že sa to rozmieša vo vode?

Baby, ktoré máte opku pred sebou, pozerávajte Črepiny s *, bude kamera pri tom, ako si bude jedna baba dávať silikóny, komplet od predoperačných až do konca.

ano,su to sacky,kt.sa rozmiesaju vo vode.Vela stastia.

ahojte baby.chcem ist na operaciu prs,teda zvacsenie prsnikov.mam termin konzultacie,a neviem co ma caka,mozte mi poradit ake vysetrenia ma cakaju.?nemam problem,som zdrava vsetko ok.dakujem za odpoved

baby este nieco,ktora to uz ma za sebou,popis tvoje pojmi a ake to bolo,zakolko sa to zahoji a kde si si to dala urobyt myslim pod pazuchou alebo pod prsnikom kde je naj

baby este nieco,poznate medical_centrum?tam mi to maju robyt v Ba,doktor Zachar a Dr,Siska poradte