Plastický chirurg

ahoj andrejka…
ja mam 6 tyzdnou po operacii rez pod prsom… myslim ze je to najlepsie,lebo pod pazuchou ked v lete nosis tielka ti jazvu je vidiet,a vidia ju vsetci,pri sporte a tak…a pod prsom ti to vidi len ten,ktory chces aby to videl,takze je to najlepsie volba podla mna…stara sobra klasika… :slight_smile:
rez bradavkou ti moze znecitliviet bradavku a je to nezvratne…mize a nemusi samozrejme…a hlavne co som videla niektore jazvy cez bradavku,boli strasne skarede… tak ak mozem poradit pod prsom…

caka ta preoperacne vysetrenie,ak by ste sa teda s lekarom doholi…je to odber krvy,ekg,odber mocu a podobne…nic vazne…

Andrea pri kazdej babe je to velmi individualne… niektore holky tu pisu ako im je po narkoze zle a vracaju, ja osobne som mala velmi dobru skusennost - dnes som piaty den po, ani raz som nevracala a pohybujem sa tiez v poho,nemam ani jednu modrinu po operacii, po tretom dni uz aj tlak na hrudnik prestal…sem tam ma este pichne v cice, ruky dvyham opatrne, ale pohoda. Predoperacne vysetrenia - to ta doktor premeria (cici)podyskutuje si s tebou co chces ako to chces, povie ti co mozes docielit… a potom pojdes na krv, ekg to ti polepia take pliesky po tele a pomeraju rychlost srdca atd, zrazanlivost krvy a vsetky tie klasiky predoperacne…mne to zabralo cca hodinu u nich na klinike… nic hrozne alebo bolestive. A ci to stoji za to? 100percentne ANO!

Andrea ja osobne by som tiez volila rez pod pazuchou ak by som mala okruhly implantat, ale kedze som chcela co najprirodzenejsi tvar a zvolila som si anatomicke slzickove implantaty, tie vkladaju len cez ryhu pod prsom…tak mam jazvu tam…vyzera byt zatial tenka, dufam ze sa to neroztiahne.

Janka dakujem za informacie si zlata,a este nieco tie vysetrenia ti robyli tam???alebo musis svojmu doktorovi,?platila si urcite aj za tie vysetrenia vsak?zakolko ti dali termin OP?

ak ti mozem poradit skus si popozerat diskusie z januara do takej polky februara…su tam velmi zaujimave veci…urcite ti pomozu :slight_smile: velka linkov je tam na stranky a tak :slight_smile:

Karla dik moc za radu,ja som ajtak rozmyslal ze si to dam pod prsom,chcela by som tie gulate ved uvidim ako chirurg povie.

jasne treba sa s nim poradit…je pravda,ze anatomicke spod pazuchy nejdu…len ja som sa velmi bala toho,ze ten sval si to az tak neprisposobi…myslim gulate,lebo som videla aj pripad kedy to boli proste 2 gule…a nie 2 prsniky… a som sa tak vylakala…ze jednoznacne anatom… a vysetrenia stoja okolo 1500 korun…hore dole…obvodak ti to mozno spravi aj zadarmo… ja som platila 1600…

ahoj kosi… ja som brala len ibalgin 600 ku… ale po 3 dnoch mi to nebolo trba.viac menej som nebrala nic…

mne nejde o to ze mi to preplatia,ja si to zaplatim,len to ci mi to spravia aj oni tie vysetrenia ,alebo musim sama?tie anatomicke su gulate su dobre?

ahoj adrika dnes mi je celkom fajn ale mala som stavy ze som si povedala “no trebalo ti to” ale jeden prsnik je super len sem tam tlak a trosku jazva pobolieva hlavne rano ked stavam z lahu do sedu a prsia su take naliate ale ta druha mi sposobila stresy aj sme boli v kosiciach za doktorom lebo ked som vstavala tak som citila ako by sa mi horuca tekutina zliala z vrchnej casti do spodnej a nenormalne to palilo des dal mi antibiotika stale v nej nieco citim take huruce brnenie ked stavam alebo sa zasmejem hlavne po bradavkou a troch su v okoli bradavky necitlive tak dufam ze to bude ok vo stvrtok idem vyberat stehy

Ahojte kočky,
Máte niektorá zväčšované prsia viac krát???

Ahoj Kosi, a nevies ktory den to bude?Rada by som sa na to mrkla.Aspon budem v obraze.

Andrea ja som to mala vybavene tak, ze som mala v stredu konzultaciu aj predoperacne u nich na sukromnej klinike (no kazda klinika to ma inak…niekedy treba ist k obvodakovi)a vo stvrtok poobede ma uz operovali. Bezne to vsak nerobia, ja som bola s doktorom v telefonickom kontakte uz od januara kedze zijem v zahranici a letela som domov kvoli danej operacii na 4 tyzdne. Zauctoval si vsak za to o 10 000 naviac. No aj tak to stalo za to :o))) Drzi palce nech aj tvoja dobre dopadne.

Ahoj Petra. Sú to pondelky o 23.00. Včera bola prvá časť, iba hovorila, že prečo si to ide dať a tak. Pokračovanie nabudúce. Škoda, že ja si to už nestihnem pozrieť. Zajtra idem.

Janca,

dakujem pekne si zlata,ked ja ani neviem ci idem mat normalne alebo vysokoprofilove…ale aj tak je to super.

Ahojte babenky,

15.4. ma caka operacia u dr.Cervena v BB, odporucil mi rez cez podpazusie. No trosku som pozabudla na to, ze v lete nosim vacsinou topy a tielka bez rukavov. Bojim sa, aby mi potom nebolo vidiet jazvy. Aku mate s tym skusenost? Aka je vyhoda rezu v podpazusi a aka pod prsom?
Dakujem!!!

Lucia tak to si v dobrych rucickach… mna Cerven operoval pred piatimi dnami…a uz teraz sa citim skvele. ja mam rez pod prsom kedze som chcela anatomicke implantaty. Vyhoda?? Nie je rez pod pazuchou ked budem nosit tielka… Nevyhoda…? mam rez pod prsom a bude ho asi istu dobu vidno kym vybledne po leziacky :o)… no niekde som citala ze ked tie implantaty vyberaju tak ti ho vraj aj tak budu vyberat z pod prsa tak sa tej jazve jedneho dna nevyhnes…ale to moze byt aj blud… to som len niekde pocula… nemam to overene…skus sa spytat Cervena… Drzim palceky.

Tak baby, Deda bola dnes ráno, teraz mi volala, ani jej zle nebolo, že to bolí a tlak, ale inak sa zdala v pohode.
S tým vyberaním spod prsníka je to pravda, takže osobne si myslím, že rez pod prsom je lepší.

ahojte baby.ja mam termin 26,marca konzultacie v medical_centre,neviem aky su tam doktory nemam skusenosti s chirurgiou,chcem sa len opytat poznate tam doktorou?dakujem

Ahoj Janca,
dakujem za tvoj nazor, asi radsej Dr.Cervena poprosim, aby mi vlozil implantaty rezom pod prsiami. Jazvy tak budu vidiet len ti povolani, ktorym to dovolim :slight_smile:
Citala som tvoje prispevky po operacii, som rada, ze to vsetko prezivas celkom v pohode :slight_smile: Dufam, ze u mna to bude tiez fajn… Kolky den od operacie sa vyberaju stehy?
Janca, mohla by si mi prosim poslat tvoje fotky? Rada by som videla pracu Dr.Cervena.
DAKUJEM!
lucia.78@azet.sk