Plastický chirurg

liva

dik moc za typy, poznas niekoho kto si to dal u nich robit a ako dopadli, len tak nahodou?

ahojte Lenka, Liva a vobec vsetky baby :slight_smile:
na konzultaciu som sa este neobjednala, zatial sa snazim si o tom nieco precitat na nete, len mi akosi nevychadza cas. neviem sa nejako rozhodnut ci okruhle implantaty, alebo anatomicke. anatomicke vraj vyzeraju prirodzene. vy si ake davate ? prajem krasny dnik.

BOBA
Ja si davam okruhle,nie len preto ze anatomicke su drahsie,ale aj preto,ze vyzeraju skor ako ovisnute po case,niekde som to citala,preto okruhle.

BOBA
Chod na tuto stranku a tam sa tiez dost pise o implantatoch atd.
www.plastika.estranky.cz

ahojte ma tu niekto skusenosť s operaciou nosa v lokalke? o tyzden mam termin a strasne sa bojim…

ELA
Neboj sa,dievcata co boli,vraveli ze to nieje az take hrozne,kamoska sa bala a teraz je rada lebo ma nos po akom stale snivala,davala si robit aj prsia aj nos spolu a nemala az take bolesti,iba prve 2 dni.Ona bola v Chirmed v Kosiciach.A ty kde sa chystas?

ELA
Ahoj, tak ty ideš o týžden…ja tiež mám termín na 22.3, taktiež obavy z lokálky, ku komu ideš??Vraj budú nepríjemné tie prvé injekcie a potom po náladovke by to malo byť v poriadku,uvidíme, máš už predoperačné vyšetrenia??Kedy je ich najvhodnejšie urobiť??pa

Pre Leu:
Ja som bola u Minarovjecha na liposukcii este som to stihla predtym nez si stihol zlomit nohu :slight_smile: a bolesti som mala neskutocne velke dokonca aj pri zakroku aj po zakroku este ich mam doteraz a to som uz 4 tyzdne po zakroku…no horor…a vysledok ? nic moc :((( som celkom dost sklamana kedze to moc nie je vidno…tak prajem vela stastia :slight_smile:

Pre Gabiku:
Ano mam skusenost, vyhodila som za vonkajsie stehna a boky 40tis. a nic nevidno, bolelo to ako svina, pocas zakroku som skoro vsetko citila a mala som pocit akoby mi trhal kozu od masa spolu s elektickymi vybojmi no neskutocna bolest skoro som umrela, postupne ustupovala, ale vsak az po tyzdni som mohla ako tak normalne chodit inak som tyzden doma prelezala…no ziaden zazrak poviem ti, ale zase zevraj je to individualne a lekar mi hovoril, ze som 2. klientka kliniky, ktoru to bolelo, ze je to rarita, takze som rarita :slight_smile: no uzasne…ale sakra ako je mozne ze to nie je vidno ??? stale mam pocit, ze mi toho malo odsal :frowning: ani nie polovicu z toho prekliateho rpiesvitneho sacku…ach jaaaaj…inak nelutujem to, pojdem zas :)…tak ostatnym ktori sa chystaju na liposukciu prajem viac stastia :slight_smile:

pre Zuzana… no supiš ja som objednaná u Minaroviecha na konzultáciu, on má zlomenú nohu, tak vidím že budem čakať pol roka…

Pre Tanu

tak pol roka zase nebudes cakat :slight_smile: zlomil si ju pred 3 tyzdnami takze uz by aj mohol byt celkom fit :slight_smile: prave dnes idem volat do Medicomu a objednat sa k nemu na kontrolu po 4 tyzdnoch nech sa konecne na to pozrie, pretoze od zakroku to nevidel, po 1 tyzdni od zakroku som tam isla a uz tam nebol tak ma pozrel Dr. Figura - velmi prijemny pan doktor :slight_smile: aj na pohlad :slight_smile:
Tanicka a co si ides dat odsat ak sa smiem spytat ?

ja idem na konzultáciu kvôli prsiam… odsať nič, ale vidím že si si prežiala dosť…uff nevieš aké majú baby s ním skúsenosti?

pre ZUZANA a hlavne koľko sa čaká:)

Pre Tanicku:

Ano, prezila som si dost :frowning: na to, ze to nemalo vobec boliet, ale tak kazdy organizmus je iny a je to individualne takze ja to beriem tak :slight_smile: unho sa takmer vobec necaka teda neviem ako na prsia, ale ja som za nim prisla ani som nebola objednana, ze chcem liposukciu a on povedal, ze nie je problem aj hned :slight_smile: a ked maju vela pacientov operuje sa aj do polnoci takze v tomto mat strach nemusis, je velmi ochotny ved si to aj pekne zaplatis takze preto velmi vyjdu v ustrety klientovi, kedy chces vtedy budes mat :slight_smile: ale zevraj este nerobi zakroky Minarovjech, este lezi doma pravdepodobne lebo som dnes bola na klinike a nebol tam a ani nevedia kedy nastupi…

pre ZUZANU … ja som mu volala tento týždeň do Ružinovskej a bol tam… asi poradne robí…

KIKA
ozvi sa nam,nech vieme co je s tebou…

Pre Ellu

Ahoj Ella, tak ako??Neozvala si sa…Ku komu ideš na ten zákrok?pa

Dobry den .
Mala by som na Vas len jednu kratku otazocku, chcela by som si dat spravit plastickym chirurgom nos., ale moj problem je kde na Slovensku je velmi dobry odbornik . Keby ste boli taky dobry a poradili by ste my, zo srdca Vam vopred dakujem . Liptakova Beata z Bardejova

Ahojte
som ok. len som nemala kedy napisat, nieje to take zle len to mam este tak oblepene a ked som mala tie dreny trosku opuchnute spat na bruchu nemozem len na chrbte a sprchovat sa len opatrne tak si davam pozor, este sa bojim ale celkom fajn trosku nezvyk kedze som nemala skoro ziadne prsia neviem si zvyknut, ale paci sa mi to…rcite by som isla znova do toho…tak ked mate nieco co chcete vediet pytajte sa. ale je to v pohode stoji to za to…dala by som si aj vacsie…

KIKA
No konecne si sa ozvala,a my ze co je s tebou…este vacsie by si si dala?? Uz chodis do prace? to je kolko dni po zakroku?? Neboj vsetko sa zahoji a bude dobre…No toho sa aj ja bojim ze si nebudem vediet zvyknut,ze mi to bude vadit…