tak baby už mam po tom,ani to tak neboli jak citim strašny tlak,ale inak v pohode aj sama som sa obliekla…
Ahojte,
chcela som sa opytat, ci niekto nepozna fakt dobreho plastickeho chirurga v BB, na zvacsenie poprsia.
Chcela by som to skusit, ale bojim sa.
A este by som chcela vediet kolko taka sranda stoji…
To by mi fakt zdvihlo sebavedomie…
papa
Ahoj Kosi…To nic aspon to budes moct cerstvo porovnat.Tak mozno si uz teraz prave na stole.Tak sa drz a nech si spokojna a hlavne nech to co najlepsie znesies.Ozvi sa.Pa
Ahoj.V BB je vraj dobry Dr. Cerven.Tiez som k nemu chcela ist no nakoniec som sa objednala k Trskovi do Prievidze.Tiez je vraj odbornik a hlavne to mam z domu blizko.Ale chodi tam len tak raz za mesiac.Najblizsie tam bude 10.4.
Ahoj Deda, gratulujem…Tak sa opatruj a ked zas budes mat trosku cas tak sa ozvi.Som zvedava.
Ahojte dievcence.Myslite si ze ked mi moja mamka pomoze po operacii prve 2 tyzdne s detmi (10 mesiacov a 3 roky)tak to uz potom zvladnem aj sama?Manzel chodi do prace a ona u nas dlhsie ostat nemoze.
ahoj peta.myslim že 2 tyždne ti budu v pohode stačiť.ja som dnes prvy den po operacii,a tiež som si brala volno v praci 2 tyždne.doktor mi povedal že to stači…
ahoj a čo by ta take zaujimalo?mne je lepšie v sede ako v lehu…lebo ta noc v nemocnici nebola bohvie čo,spať na chrpte je pre mna neobvykle a ešte k tomu ten tak na hrudniku…nebolo to moc prijemne…
Halooo,
máte niektorá za sebou viac zväčšení? Ja mám svoje už 14 mesiacov a pohrávam sa s myšlienkou o väčších.
A co anesteza?Nebolo ti zle?
Tak to si ma ukludnila.Dakujem
Ahoj KOSI
Pozrela som si tie Crepiny na nete v archive.Len skoda ze dalsi pondelok Crepiny* nebudu.Tak si musime pockat.Pa
no ked som sa prebrala tak mi nebolo zle,ale potom som ale na hodinku zaspala a ked som sa prebrala tak mi bolo dost zle,tak na odpadnutie,tak som zavolala sestričku a ta mi dala infuziu a ta mi pomohla.vracat sa mi nechcelo vobec iba mi klesol tlak a zalial ma poriadne pot.ale po tej infuzke sa mi hned polavilo…a kosi to ma dnes už tiež za sebou,pisala mi sms že zatial ako sa prebrala tak jej nebolo zle…
Baby,kedy ste si dali prvykrat dole tu"zdravotnu nadheru?"Ja mam ist zajtra na prelepenie jaziev,mam 5 dni po,tak by sa mi vecer zisla aj ocista,lebo doktor odkvecne.Muz by mi pomohol,len neviem ci si tu podprdu mozem dat na tu chvilu dole.
ahoj ja som si ju dala vcera dole lebo som sa potrebovala aspon poutierat a dala som ju vyprat dnes je desiaty den po
POslala som ti to uz lucka… papa
No tak to uz bude snad len lepsie a lepsie.A potom to prekvapenie-prvy pohlad…Uz sa na to tesim aj ja.Tak sa baby drzte.Dobru noc…
Ajka no konecne si sa ukazala…ako sa citis? este mas bolesti, ci uz je to omnoho lepsie?kedy ides vyberat stehy?
ahoj Ajina,
ja som mala podobny problem, tak som zavolala sestricke, ci si mozem dat na chvilu tu okrasu. Povedala, ze rychlo oprat, osusit fenom a zatial si dat nieco ine co ta stiahne. Hore mi pomahal s umyvanim manzel. Nejako sa to dalo ked som dala trochu do strany ruky a poutieral ma mokrou vatou al. spongiou. Sama sebe som si
bola protivna, ked som sa nemohla poriadne poumyvat. Zajtra som akurat 6 tyzdnov po, tak bye bye sexi podprsenka. papa, vydrz to
ahoj Peti,
neboj sa zvladnes to. My mame tiez doma 1,5 rocneho synceka. Prve 3 tyzdne som mala pomoc a potom sme boli samy. Uz v polovicke 2 tyzdna som sa citila tak, ze by som to s malym zvladla aj sama. Vymysleli sme nejake zlepsovaky, aby som ho nemusela dvihat na ruky. Prve 2 mesiace by si nemala dvihat nic tazsie ako 2,5 kg. Tiez som sa toho velmi bala, ako to vsetko s malym sama zvladnem, ale nad moje ocakavania to dopadlo super. Papa,neboj sa, zvladnes to.
Ja som 6 tyzdnov po operacii.