jasne…na 10 minutiek si ju mozes dat urcite dole
ahoj…pocula som vela pripadou,kedy si zeny uz po pol roku davali vacsie,lebo boli nespokojne,ze si dali male… kludne si mmozes dat vacsie… 
rebeka a aku velkost mas?Aj ja uvazujem o vačsich.
Dakujem moc…No prave ze 1,5 rocny chlapcek je uz asi viac v pohode.Ja sa bojim, lebo rocne dieta treba este nositNo uvidim co mi na to este povie doktor.Pa pa
Ahojte kocky…
Takze neviem ci som to dobre pochopila z vasich prispevkov: Tu podprsenku treba nosit furt 4 tyzdne a do 6 tyzdnov este na noc…Tak?A kedy sa ide po OP 1X na prevez? A kedy sa vyberaju stehy?Kolko krat treba ist na komtrolu po OP?
baby, a kolko cm rezy mate pod prsiami?
Ja mám 164/50 a doktorko mi vtedy odporučil 235-ky. Nemala som predstavu čo to je za veľkosť, vtedy som si nechala poradiť od neho … a priznám sa, nemala som záujem o nejaké EXTRA bomby. Po roku som mu povedala, že rozmýšlam nad väčšími a on na to, že by mi to určite vyhováral a vraj tam hrozí oveľa viac komplikácii, ako pri prvej operácii.Tak jááá neviem …???
Ano, treba ju nosiť stále aj v noci, aj keď sa priznám že v nejakom 5.týždni som ich nechávala pár minút na volno. 1x na prevez som bola týždeň po OP a vtedy mi už vybral najaké stehy. V priebehu 6 týždňov som tam bola 5-6x na kontrole určite. No a tie jazvyčky sú tak do 5 cm. Jednu mám dosť škaredú, tak ju pojdem dať opraviť …
Peta a z akeho dna si si kukla tie crepiny?
ahoj,mam zaujem si dat zmensit prsia.A chcela by som sa spytat ,ci to je velmi bolestive a kolko to priblizne stoji?a ci by ste mi vedeli odporucit nejakeho lekara.dakujem
ahoj Vicky, no ako? to uz mas 6 tyzdnov po? ako Ti zavidim…:-)a ako sa maju? :-)uz odpuchli celkom?papa
rebeka a u ktoreho lekara si bola?
peta… ja som ju nosila vkuse len 3 tyzdne… potom mi lekarka povedala ze na noc ju us nosit nemam… a na den si mam kupit nejaku sportovu…cize ja som ju nosila len 3 tyzdne…a nic sa mi nestalo… :)) bola som dost happy,ze ju nemusim mat…ziadne komplikaci.a pekne hojenie… takze si mylsim,ze to kazdy doktor si hovori ako si mysli ze je to spravne…
ahojte,
dnes som bola na konzultacii a lekar mi povedal, ze tri dni po OP budem mat nejake vyvody- hadicky na krv, mali ste to aj vy? je to bezne?
Ahoj…Zo 17.3.Hovorili ze o tyzden bude pokracovanie ale v rozpise na buduci pondelok neboli.Tak neviem.Mozno az o 2 tyzdne-ked su tie sviatky.
No tak to je parada…Mozno budem mat aj ja take stastie.Asi to fakt nie je moc prijemna pomocka ako vas “pocuvam”.
ahojte baby.chela by som vediet kolko sa tak zvycajne platy za prsia,okruhle,anatom,kolko asi pytaju a operacka,ktore to uz mate za sebou mna to len caka,neviem ci nerozmyslim napiste dakujem
ja som si na nu dost zvykla
trvalo mi kym som si odvykla od nej… som si mylsela ze mi tie prsia spadnu ked si ju dam dole… a prve 2 noci bez nej boli krute…takmer som nespala… ale prsia si musia zvknut…teraz us spinkavam ako babo ako predtym 
Babenky, este mam jednu prosbu, ak mate niektora povodne prsia A-cka a vkladany 325ml impl, poslite mi pllllls foto, rada by som si pozrela okruhle aj anatomicke aby som sa vedela rozhodnut, mooooc dakujem kocky, ked budem po urcite poslem aj ja
zatial mam termin na 2.4.
Ahoj Karla,prosim ta,ake c.mas tu Skiny podprdu?Mne ju potom kamoska v BA zohnala 75C,no nevim ci mi nebude velka.Bola som teraz u dr.na prelepenie jaziev a vymenil mi tu zdravotnu nadheru z 75C na 70C.Ja mam pod prsiami malo tak mi tato lepsie drzi prsia.No myslim si,ze ked mi odpuchnu,bude mi stacit aj B.Tebe uz odpuchli prsia?Aj sa ti zmensili alebo len zmenili tvar?dik
ahoj leny,
jasne, mala som to aj ja. Je to normalne, odteka ti tade nadbytocna krv a tekutina.
Pomaha to aj rychlejsiemu odpuchnutiu.
Nic sa neboj, vela stastia, papa