Ahoj Petra, ja som ju nosila v kuse 6 tydnov. Zavisi to od lekara, a od toho v akom stave su prsia. Ale dalo sa to v pohode vydrzat, velmi rychlo si na nu zvyknes. Zo zaciatku ma strasne stahovala, ale potom to bolo lepsie a lepsie. papa
ahoj adrika,
no, teraz je to uz super, ovela viacej odpuchli, este to sice nie je ono, ale hovori sa, ze taky normalny tvar by mali mat do 3 mesiacov. Hlavne, ze v lete uz
budu ok. Teraz, si pojdem konecne kupit
nejaku najkrajsiu podprdu bez kostic a vypchavok. Tesim sa, som stastna, ze som
sa rozhodla pre tuto operaciu. Stalo to za to. papa, vela stastia, skore uzdravenie a vela, vela radosti z novych prsicok.
Ahojte dievčatá!! Ja velmi túžim si dať zvečšiť prsia pretože naozaj mám z toho komplexi aj ked vôbec nepatrím medzi tie čo sú úplne rovne ale chcem ich mať príťažlivejšie. No ale problém je že som katolička, resp. veriaca a tam vidím velky problém. Aky mate na to nazor vy? Bude to velký hriech ak to spravím bojím sa že sa mi to určitým spôsobom vráti v zlom. Baby čo poradíte??? Prosím??? Dik
Dr. Figura? To je kto, co ja viem, to nie je doktor, ale spolumajitel Medicom-u, takze len tak… Neviem, kto ta Zuzi pozeral…ale snad si spokojna 
ahoj Sima,
pozri sa, je to kazdej osobne rozhodnutie.
Neviem sa vzit do tvojej situacie. A ci je hriech ked sa zena chce skraslit /ked je priroda nenadelila toho viac, kde chcela/, neviem. Na druhe strane, si myslim, ze to nie je nic zle, nikomu tym neublizujes. Neviem ako by na to reagovalo tvoje okolie,
ak su tiez veriaci. Musis si ty zvazit za a proti. Viem, je to tazke, na jednej strane chces splnenia tvojho sna a na druhej strane
ti v tom brani tvoja viera. Urob tak ako ti citis. Vela stastia
Keith…
to je super ze si rada… aj mna operoval Dr. Cerven 8dni dozadu a spokojnost nadovseko… V utorok mi idu vyberat stichy…uz sa neviem dockat. Kade ti ich vkladal? Ja mam 300 anatom pod sval, rez pod prsom.
ahojte vsetky baby,ja uz pojdem na konzultaciu,tak uvidim co a ako,ci si dam silikony alebo nie,ja mam 16,mes,dvojicky myslite si ze to zvladnem?budem u mami 2.tyz,pomoze mi trocha a potom musim naspet domov.stacia mi len 2,tyz?dakujem za odpovede
ahoj Janca
Mne ich vkladal z pod pazuchy, lebo ja mam okruhle. Velkost 325 vysokoprofilove.
Ako sa citis?
Tiez sa tesim na piatok, ked sa konecne normalne nadychnem a nabazim pohladu na ne.
Kaith, Ja sa citim skvele, mne ani zle nebolo po narkoze… este cakam ako sa jazvy vykristalizuju… jedna je pekna, tenulinka…ale ta druha sa mi vidi nejaka na povrchu od koze…dufam ze sa to zarovna…Este ma sem tam v lavej cice pichne, ale ked si na nu pritlacim tak je ok. Som z nich cela vytesena. Ty ako prezivas prve dni???
diky moc vicki,
zostala som v uplnom soku ked mi to doktor opisal
ale uz sa mi ulavilo…
Ahojte baby,
ja som pisala asi pred 4dnami, ale ziadna ste mi neodpisali.
Ako tak citam Dr. Cerven je asi fakt super.
Ale mna by fakt zaujimalo, ci si to vlastne mozem dovolit. Mohli by ste mi niektora napisat kolko Vas to vlastne VSETKO stalo?
Prosim… prosim, a este ktory rez je naj, a co si to vlastne mozem vybrat silikony alebo???
Ahoj Keith…
A kolko stoja samotne inplantaty?
No ja mam podobny pripad. az na to ze mam len 10 mesacnu dceru a druha ma 3 roky.Mamina mi pomoze taktiez 2 tyzdne potom uz asi budem musiet ostat sama lebo manzel bude pravdepodobne na veltrhu.Zavisi od toho ako sa dohodnem s doktorom ako sa dohodneme na termine a ci mi to vobec pri takom malom dietati doporuci.neviem.Ja mam konzultaciu v Prievidzi u Dr. Trsku 10.4.
mna vysli aj s podprsenkou 23800Sk.
Ahoj Sima…
Vobec si nemyslim ze je na tom nieco hriesne.Ono sa sice hovori ze by sme mali byt spokojni s tym ako nas Boh stvoril, ale…Preco si potom veriaci napriklad farbia vlasy, trhaju obocie, rovnaju nosy,…Je to predsa to iste.Ak ti to ma pomoct psychicky myslim ze aj Boh bude rad ked budes stastnejsia.Nie?Tak sa rozhodni…Pa
ja som bola sice na operacii v trnave,pred 3 dnami,davala som si okruhle implantaty a všetko dokopi ma to vyšlo 69300.
ja ma rez pod prsom,ale to zaleži na doktorovi a aj na tebe aky si vyberieš,silikony su okruhle alebo anatomicke,teda slzičkove,su roznych profilou,ale to ti doktor na konzultacii všetko povie…
zabudla som tam napisat svoje meno,ked ta bude ešte niečo zaujimať tak sa opytaj
ahoj Andrea,
neboj sa zvladnes to. Ja som mala operaciu 7/2 a nas syncek mal 16 mesiacov 1/2. Prve 3 tyzdne mi pomahal manzel,svokra, moja mama. Ale od polovice druheho tyzdna by som to celkom zvladla aj sama. Vymysleli sme nejake “zlepsovaky”, aby som maleho nemusela dvihat na ruky. A vsetko bolo ok. Tiez som sa toho bala ako to vsetko sama zvladnem. Ale bolo to vsetko v pohode. Keby si este nieco potrebovala, kludne sa pytaj.
papa, vela stastia a hlavne sa neboj.
Ahoj Ivka ja som bola u Cervena na operacii v januari a vyslo ma to cca50tisic.