22.000,-sk stali samotne iplantaty
Baby Cerven ma taketo ceny:
Okruhle implantaty (eurosilikon, samotna operacia, anesteza, pobyt na klinike a predoperacne vysetrenia- proste vsetko spolu) 50.000SKK
Anatomicke implantaty (tiez vratane vsetkeho): 60.000SKK
Prednostny termin (keby ste to chceli co najskor-kedze teraz uz objednava az na nejaky ten jul/august: 10.000SKK navyse (a to vam da poobednajsi termin aj z jedneho dna na druhy ako som mala ja). Ale pokial si mozete pockat tak to mate za tie ceny hore. NO viem ze tam sestricka nieco spominala o zvysovani cien v blizkej buducnosti, tak neviem ako to bude…
No ja som hovorila s nejakou sestrickou od Dr. Cervena telefonicky asi pred 2-oma tyzdnami a povedala mi ze najblizsia mozna konzultacia je na druhu polovicu aprila a najblizsi mozny termin na OP je september , oktober.Hovorila som jej ze nemam skoro ziadne prsia a som takej normalnej postavy tak mi povedala ze to by mohli byt okruhle inplantaty a stalo by ma to cca 60 000sk.Tak uz asi zdvihli ceny-pokial sa objednas teraz.Ak uz niekto objednany je tak ma asi este stare ceny.Bohvie…
ahoj rebeka. ja mam po operacii 5 dni,meriam 162 a važim 49kg,pod prsami som mala obvod iba 67cm tak mi dal tiež menšie-225ml okruhle pod sval,stredny profil,som strasne zvedava ako budu vyzerať,v utorok idem na prevaz,nemohla by si mi poslať foto po operacii nech viem na čo sa mam pripraviť?a ako asi budu vyzerať?moj email je ghettto6284@azet.sk. bola by som ti moc vdačna…
Ahojte baby, ja idem už teraz v stredu na zákrok do Chirmedu - Košice. Má niektorá skúsenosť odtial? Dík…
No baby, nechcem strašiť, ale ja mám teda poriadne bolesti, mám 5. deň po a stále ma to bolí. Ale možno je to preto, že mi nedali nijaké tabletky od bolesti, Ibalgin mi nezaberal, tak trpím. Teraz mi manžel zohnal Tralgit, z toho som otreštená, ale trochu to bolí stále. Tak stále len dúfam, že ďalší deň bude lepšie.
Ahoj kosi,ja mam 10 den po a tiez to este boli,sice sa to uz neda porovnat s prvymi dnami ale predsa a to niesom nejaka padavka.Raz mi tlaci implantat na rebro,raz ma pichne,potom som zase taka unavena akoby som"zabehla maraton".Fakt obdivujem baby co to tak dobre znasali.Mam kamosku,kt.na 2!den po opke prala v umyvadle veci!Ja by som asi “zdochla”.Ale vydrzime!!!Vsak za ten dobry pocit to urcite stoji.Mne zaberal ten Flector.pa
No baby nestraste…Este si to rozmyslim…Ked som sla rodit tiez som si myslela ze som nejaka zena a bola som teda poriadne prekvapena.Myslela som si ze vydrzim viac.No uvidime co bude pri tych kozach.
Ahooj,aj ja som bola v Chirmed a 21.3. bude tomu rok co som po. Ja som spokojna. Ja mam 290ml a chcela by som trosku vacsie…:-)). Vysledny tvar zavisi od povodnych prs,u kazdej inac vyzera. Myslim ked budes listovat nizsie tam su nejake odkazy na stranky.
Nemas sa coho bat,prve dni su krusne ale kazdym dnom Ti bude lepsie a lepsie. A navyse v Chirmed je super starostlivost a su na teba velmi mili a budes sa tam dobre citit,hoc je to male ,ale zato utulne,take domacke.
Ahoj, ja som tam bola 29.1. na operáciu u doktora Kačmáriho.Bola som nadmieru spokojná.Fantastický prístup personálu, po profesnej stránke sú tiež odborníci.pán doktor nie je nováčik a stačí si všim núť jeho ocenenia, ktoré má v čakárni.Ja som s výsledkom spokojná.Venoval sa mi neľmi pri konzultácii,keď aj teraz mám nejaké otázky, zavolám mu a vždy si nájde čas.A nehovoriac o cene.Ja mám 300 guľaté a vyšlo ma to na komplet 60400,-Super cena.V Blave som našla najlacnejšie 73000.Aj to je dôležité.Tu máš za málo peňazí, veľa muziky.Cez noc sestrička spala hneď vedľa nás a ochotne nás vodila na WC,pýtala sa, ako sa cítime,…ráno sme dostali super raňajky, s úsmevom a aj to je dôležité.Ja odporúčam.
Ahojko ja sa cítim ok.Som 5 týždňov po a je to už v pohode.Ten prvý týždeň je najkritickejší.Ale hovorím, táto operácia je ako pôrod.Trpíš, ale výsledok je super.Keď ti vyberajú slepák, trpíš a výslekok, len jazva (:naozaj to stojí za to.Dnes som si bola kupovať plávky.To je paráda.Trojuholníkové, dez výstuže.SUPER!!!naozaj som šťastná, že som sa odhodlala.V Chirmede robia všetko pre to, aby to bolo v poriadku.aj.Nepríjemné síce, ale snažia sa predísť možným komplikáciám.Mám z nich naozaj pocit profesionality.
tá injekcia do brucha je pred operáciou.Je to malinká ihla, vôbec to nebolí.Nohy ti od kolien dole zabandážujú, to aby stiahli veľké žily, je to tiež v rámci prevencie proti trombóze.Dajú ti aj oblbovák, tak ti to už potom bude jedno (:Ja ani neviem , ako som prešla na sálu.Ani neviem doteraz, kde sa nachádza.Len si pamatám, ako som si lahla na operačný stôl.A potom až na izbe.Pohoda.
Brala som si tam všeličo, ale nič z toho som nepotrebovala.Dajú ti aj pekné prezúvky, takú košieľku, vzadu na zaviazanie.Jediné čo potrebuješ,sú hygienické potreby a spodné prádlo.obleč si niečo na zapínanie, nie cez hlavu!Pri operácii môžeš mať nohavičky.Domov ti dajú antibiotiká, aj lieky od bolesti.Čo ťa napadne, to sa všetko popýtaj,oni ti radi povedia.Sú zlatí, neuveritelne osobny, ludsky a prijemny pristup.vysoka odbornost.ja s nimi mam uz dlhsiu skusenost a zatial nikdy nesklamali.a pan Dr. Kacmar s panom dr. Magdom su vesela kopa.drzim palec
Juj baby nestraste,mna uz chyta panika…ma to caka vo stvrtok…kym som nevedela termin tak som bola majsterka,no ako sa to blizi tak stres stupa…
Asi 6 týždňov by si nemala dvíhať nič ťažšie ako 5 kg. Implantáty sa musia usadiť a napínanie prsných svalov škodí.
Ja by som brala väčšie okamžite. Tiež som si to nevedela predstaviť a bála som sa, že budú priveľké. Ale na druhú operáciu by som išla iba ak by som mala komplikácie a musela íšť pod skalpel tak či tak.
Ahoj Ajina. Tak to si ma trochu ukludnila. Ja by som to aj brala, ale mám strach, či sa to hojí ako má, lebo niektoré baby už na tretí deň chodia po vonku a tak, ja som happy keď sa premiestnim z jednej izby do druhej. Mám stále taký tlak akoby mi chcela hruď vybuchnúť a pravé prso ma hrozne reže a mám pocit, že mi asi vypadne zo spodu, no je to des.
Kosi,asi patrime k tym “stastnym”,kde bude rekonvalescencia dlhsia.Ale uvidis,kazdy den to bude o trosicku lepsie.Mne vcera tak tlacil implantat na rebro,ze som si musela dat liek a to som uz 3 dni nic nebrala.Tiez som vyliezla von asi po 7dnoch,no bol to des,suchtala som sa za malou a muzom"rychlostou slimaka",zhrbena ako paragraf.Uz teraz sa"tesim ako to z malou zvladnem sama,kedze je typ dietata,ktore ma"vrtulu v zadku".No zvadli to tolke,takze nam nic ine nezostava a potom nas uz bude tesit nas novy,konecne plny vystrih.maj sa
dievcata prosim vas poradte mi co uz mate Po OP!!!mam postavu 175cm a 56kg…este chcem do OP schudnut nejake 3-4kg…momentalne nosim podprdu 75B ale prsia Bcka rozhodne nie su…take Acka…makkucke hihi…chcem mat vysledny efekt plneee ale fakt PLNE CCKA AZ DCKA.mylsite ze 325ml staci alebo si mam dat viac???dkaujem
Ahoj mariamaria,
tak teda ja si vobec nemyslim ze by si mala sxudnut…ved pri tej Tvojej vysokej postave mas perfektnu vahu, ver mi.
Inak budes vyzerat ako tie trapne baby z Hollywoodu, co im len vytrcaju velke okruhle prsia a vsade inde samé kosti. Ja si myslim ze mas perfektnu postavu a C-čka budu na Tebe fakt super…Ver mi uz som toho dost precestovala…Bye
dakujem Ivka ,si zlata…ja ale som mala vahu pred porodom taku na aku sa chcem dostat…ale akurat muz mi vravi ,ze nech nechudnem.tak vas posluchnem a nechudnem:))))teraz mam aj ritku tak je happy hihihi…a mylsis ze 325ml na CCKA mi budu stacit???dakujem
Posle mi prosiiim niekto fotocky od dr. Trsku.OP mam na zaciatku maja.A bojim.Dakujem.Chcela by som vacsie, ale neviem ci mi urobi.Som 164/41 kg.Aspon 400ky. Prosim