Pošlem ti :-))
ahoj, no pri tej tvojej váhe asi budú naozaj väčšie
Koľko máš obvod pod prsiami a aké veľké ich máš teraz?
Ahoj Petra2.No myslela som si, ze asi neurobi nejake vacsie.Uvidim.Pod prsiami mam 67 a momentalne mam B.
Caute holky. Chcem sa Vas opytat, aku velkost by ste mi odporucili, teraz nemam ziadne prsia a rada by som mala take plne c-cka. Meriam 171 a vazim 57. Prosiiiim, odpiste mi, dakujem vopred
ahoj mariamaria,
neblbni, mas super vahu a vysku. Ja mam
60 kg a 168 cm a mam 325, k mojej postave su proporcionale, ja mam dost siroky chrbat. Kedze, ty si o dost chudsia odomna, na tebe budu 325 akurat. Myslim si, ze vacsie, to by bolo prehnane. Ale je to na tvojom rozhodnuti. papa, vela stastia
Kosi, Ajina,
babulky, vydrzte to. Kazda mame iny prah bolesti. Ja som chvalabohu bolesti nemala. Ale ten prvy tyzden treba vydrzat. Drzim palce, vydrzte to. papa, vela stastia
mariamaria
mas take rozmery ako aj ja 176 cm a 55 kg. Som chuda ako lata. Doktor mi povedal, ze k mojej postave 350 by som mala moc. Takze mam 325. Asi take mensie cecka.
Porozpravaj so o tom s doktorom a on ti poradi najlepsie.
Aho Keith…
Tak fajn, ze to uz mas za sebou…mna to este len caka v NOVAMEDE zaciatkom juna, ale velmi sa tesim,mam mat 300ml, okruhle, No Dr. Cerven vecsie ani nedava…nebola by si taka zlata a neposlala tvoje fotky…velmi som zvedava ako vyzeraju…
dakujem
daluxe@orangemail.sk
ahoj ja mam tak podobne… aku mas sirku hrudnika…pod prsiami myslim…
ja mam 78 dala som 325 a su to plne becka…a aj cecka…ako kedy 
fotky budem mat v piatok. idem prvy krat na kontrolu. jasne, ze poslem.
baby, prosim vas ake mate informacie a skusenosti s orgazmom??? ja mam problem dychat a aj prsia mi davaju zabrat. moze sa to vobec?
ahoj Keith,
tuto otazku som si davala aj ja, ci sa to vobec moze. Lebo ja podvedome stahujem prsne svaly /co je normalne/ a neviem ci sa to moze 6 tyzdnov po operacii. A implantat mam pod svalom. Bojim sa, aby som si nenarobila nejake komplikacie. papa
dakujem baby za odpovede,tak asi mate pravdu nechcem aby to bolo moc,dnes som si davala 360ml vody do sackov a vyzeralo to super no veeela…ale ak si vezmem ,ze ten sval mi implantat splasti ,tak mozno 350ml by aj pekne vyzeralo…chcem plne trojky…ved sa popytam na konzultacii a hlavne keith ,prosim ta ,ak budes mat foto prosssiiiim posliiii.dakujem
Ahojte.Uz len par hodim a idem,(zajtra)to su teda nervy.
Cau Karla, ja som si namerala tiez presne 78 pod prsiami. Takze myslis, ze 325 budu stacit, ak teraz nemam ziadne? Nechcem vulgarne velke a vraj pri 1. operke sa nedavaju viac, ako 300. Neviem, ci je to blud, alebo pravda. Ale zase mnohe vravia, ze potom lutovali, ze si nedali vacsie. A aj priatelovi by sa vacsie pacili. kolko mi baby odporucate???
Pre LUCIU:
Ahoj Luci.Citala som ze mas termin u Dr.Cervena 15.4.Ja idem na konzultaciu v utorok a tiez sa s nim chcem dohodnut na nejaky predtermin s priplatkom.Koli cestovaniu a koli mojem mame.Ona mi moze pomoct iba v aprili.Myslis ze mi bude moct dat termin aj do tyzdna po konzultacii?A daju sa tam urobit aj tie predoperacne vysetrenia?Dakujem
Dievcence, mam este jednu velku prosbu.Ktore ste boli u Dr. Cervena a mate gulate 300-ky a ak vam nebude robit problem mohli by ste mi poslat nejaku fotku?Velmi mi tym pomozete…Dakujem pekne.Ked budem po ja, urcite poslem tiez.Pekny den.
ahoj Val,
ja mam tiez 78 pod prsiami, 168 vysku a 60 kg. Mam 325, anatomicke. Manzel je nadmieru spokojnya ja samozrejme tiez. Myslim, ze 325 ti budu stacit. Ak si davas implantat pod sval, je tam urcita kapacita velkosti implantatu, pod zlazu sa ti toho zmesti viacej. Opytaj sa doktora aky by ti mohol najvacsi dat a rozhodni sa podla toho. Alebo vyskusaj este druhych doktorov. A uvidis co ti povedia ti. Ja som s 325 nadmieru spokojna. papa, vela stastia
Nika, neboj sa, je to super,a ten pocit potom, ked si kupujes plavky, spodne pradlo…Stoji to za to, vydrzat to. Drzim palce, vela stastia a nech si nadmieru spokojna
mariamaria,
skus si dat ryzu do ponozky a vloz si to do podprsenky. TAk je to lepsie ako s vodou
caute baby,ja mam dnes 8 den po operacii,a už je to dobre,ja som tie prve dni znašala velmi dobre,až som sa sama čudovala,bola som pripravena na niečo horšie podla toho čo tu baby pisali ale bolo to v pohode,nebolo to nič čo by sa nedalo vydržať,už aj na to spanie na chrbte si zvykam,aj ked to neni ono.v pondelok mi budu vyberať štichy,teraz ma bolia prsia iba zo spodnej strany a na stranach ale da sa to vydržať.ešte ich mam ako kamene,tak som zvedava kedy budu mekšie…