ahoj viki,
ja mam podobne miery,pod prsiami77cm,168vysku a 58kg…doktor mi odporucil 325ml,pod sval anatomicke.Chcela by som vediet kolko cm ti pridali do obvodu…Mas anatom. alebo okruhle?
Dakujem za odpoved.
ahoooj
tak ako? budu makksie…tak o 2 tyzdne predpokladam…ja ich este stale nemam uplne prirodzene na hmat…su tuhe aje to us 6 tyzdnou…takze pohodka…zmaknu…
aj ja som bola v pohodicke…ale tak verim,ze niektore baby su na tom horsie…je im zle…boli ich to viac… ja si us ani nespomeniem nato ako mi bolo… iba ked sa zamyslim :)))
Ahojte baby,
ja by som Vas chcela strasne poprosit, ci by ste mi aspon jedna neposlala nejake fotky od Dr. Cervena, ja by som chcela tie 325ky, ale ja vlastne este stale nerozumiem ake su to anatomicke a okruhle (asi okruhle??)hihi…viete ja som taka blondinka. A este ktory rez je najlepsi??
Meriam 168/53kg… Prosim Vas velmi pekne a uz vopred dakujem papa
Dakujem si zlata,tym sa aj utesujem.Ze budu sexi plavky,tricka,pradielko.tak to zabera.
nemam od doktora cervena…ale mam 325… tak keby si cela…mozem poslat :))ak napises mailikanatomicke su slzickove…maju prirodzenejsi tvar…okruhle su okruhle… take gulicky
nika.vela vela drzim palec…ale ani neni treba…je to v pohodicke…uvidis 
Ahoj Petra,
myslim, ze sa operacia da zrealizovat do tyzdna od konzultacie, prave tolko casu potrebujes na objednanie implantatov a zdrav.podprsenky z firmy Siklienka- dr.Cerven ti vsetko vysvetli. Rovno mu povedz, ze chces predtermin a predoperacne tiez v Novamede u Dr.Dedicovej- aby si sa k nej mohla objednat.
Aka si vysoka a ake mas miery? Aky profil implantatov chces- vysoky alebo nizky?
ahoj…celkom fajn,už aby prestali bolieť a aby som mohla spať na boku…ale na to si ešte počkam…ale stoji to za to…ty ako?
Ahoj Petra, chcem ťa poprosiť o názor. Som z blízkeho okolia a v utorok som bola na konzultácii u Mudr. Ulianka v B.Bystrici. Čítam, že ideš k Dr.Trskovi? Aké má hodnotenia? A nepoznáš aj názory na Mudr. Ulianka? Nikde sa neviem o ňom dočítať, vďaka za tvoj názor, Erika.
Ahojte baby!! Poradte mi čo bude nasledovať ak už mám termín operácie a menzes mi už mešká a ja mám nepravidelné cykli niekedy ich dostanem až za 2 mesiace čo teraz ak nedostanem bude sa to dať aj tak. Dik
Ahoj Deda,
ja som mala prsia maksie asi tak po mesiaci, postupne odpuchali. Teraz som 2 mesiace po, a myslim si, ze uz mi sadli a
opuch zmizol. Hovori sa, ze do 3 mesiacov by mali byt take ako maju byt. Papa, drz sa.
Ahoj Karla,
ako si na tom so spanim? Spavas este stale na chrbte alebo aj na boku. Na bruchu, ze vraj az po 2 mesiacoch. Ale neviem, ci mozem spat aspon na tom boku. Ak si pamatas, mali sme termin operacie v jeden den. Ako si na tom? Ja som v pohodke, prsia mi uz celkom sadli. papa
…len oprava, nie 2 mesiace, ale 6 tyzdnov po
ahoj verca,
ja to mam presne ako ty, 325, anatomicke, pod sval. Operaciu som mala 7/2. Teraz mam obvod cez prsia 90. Som velmi spokojna, pomalicky su take ako maju byt. papa
ahojte baby, neviete mi poradit aky je rozdiel medzi 325 a 350 silikonmi? dik…
Ahojte…
neviete mi proim niekto poradit, ja idem na operaciu v maji a v auguste na dovolenku. Myslite ze uz budem moct si aj poplavat? Budem to mat tak 12 tyzdnov po operacii.
Ahoj LUCKA…
To predopreracne vysetrenie je v cene tych 10 000,-?Alebo to musim este prihodit?Ja nemam skoro ziadne prsia.Aj do tych vystuzenych podprseniek je to len tak-tak:-)
Meriam 170cm, vazim 58kg a pod prsiami mam 81-82cm.Myslim ze nad 300ml nejdem.A urcite tiez nie vysokoprofilove.Chcem aby to vyzeralo co najprirodzenejsie.ked som videla nejake fotky vysokoprofilovych tak mi to prislo "umele"Bolo vidiet ze tam tie silikony su.No neviem.Asi podla vkusu,ze?
Ja som ale hlava dubova…Prosila som vas o fotky a nenapisala som svoj mail.
artepetra@zoznam.sk
Ide mi o 300ml nizkoprifilove.Ak budu od Dr.Cervena budem rada.Dakujem vam vsetkym babenky.Ked budem mat aj ja nove kozenky urcite poslem tiez.Pekny vecer.
Ahojte! mozete mi prosim vas poradit nejakych dobrych odbornikov(plastickych chirurgov)co sa tyka plastiky prs. Dakujem
No to ti neporadim ale celkom by to zaujimalo aj mna.