No ja som este pred a tiez som o tom nic nevedela a ani kam sa mam objednat,…Tu sa dozvies vela.Ja vlastne cerpam len odtialto.Tu som sa dozvedela zatial vsetko co viem.Daj si trosku casu a pocitaj si prispevky aj niekolko dni dozadu a budes mudrejsia.Ja idem do BB k Dr. Cervenovi (vraj je to kapacita vo svojom obore a je aj uznavany medzi doktormi na Slovensku)Ale odbornici su aj ostatni.Tak zvazuj.Pa
Baby poradte budem môcť isť na zvetšenie prs aj ked som ešte nedostala menzes ja nechcem zase čakať mesiac ja niekedy dostavam menzes aj po 2 mesiacoch. Ako to vlastne potom riešia doktori? Dik
Peta,
predoperacne tam stoji cca 1.600 Sk- treba prist na krv rano nalacno + interne vysetrenia- EKG atd.
Tiez mam mat nizkoprofilove okruhle Eurosilicone pod sval rezom v podpazusi. Nie som si este ista velkostou, dr.Cerven mi odporucil 300 ml, no uvazujem nad 325.
Mam 170cm,53kg, pod takmer ziadnymi prsiami 76cm.
Ak chces, ozvi sa mi na mail: lucia.78@azet.sk
Ahoj Ajka,
prsia nadobudnu konecny tvar /uplne sadnu/ asi 3 mesiace po operacii. Potom uz mozes robit cokolvek. Ja mam opku 15.4. a na dovolenku idem 25.7.
ahojj kika!! taký problém mám aj ja a neviem ako to riešia doktory:) ale dúfam, že majú na to volačo, lebo čakat nechcem už ani ja!! ja by som mala dostat práve vtedy, ked som chcela ist na OP-neviem:( vie o tom niekto viac??
dakujeeem no s tou vodou ,co som skusala ono to fakt vyzeralo vacsie.take peknucke…lenze ja si mylsism ,ze sval to splasti!!!tak budu to iba take plne Bcka mozno mensie Ccka…ja chcem plneeee CCKa…a bojim sa ,ze DR.Cerven mi povie iba 300ml ako "takmer "kazdej a potom budem plakat doma ,ze nemam take ake som chcela…a navyse ,na kozultaciu ide so mnou manzel !!!a ked Dr.povie napr.ze viac ako 300ml mi neodporuci ,lebo budu "neprirodzene "tak ma slahne!!!lebo vieeem ,ze mne 300ml bude malo…ved som uz videla plno fotiek po OP u bab aj s mojou vyskou 175cm a 56-58???kg a jedna ,co mala 350ml a podprdu predtym 75B no v nej amla iba Acka prsia,tak tych 350ml jej urobilo iba mensie Ccka!!!tak ja min 350ml chcem…sa bojim ,aby to nebolo malo…:((((potom fakt budem ze tie peniaze lutovat…babky moje poradte…co robit???
Ahoj Luci,
to som mala ist aj ja v aprili, lenze mame vystavu…fnuuuk
Komu ides na operaciu?
Ja mam také iste rozmery ako ty, a mne navrhla dr. 350 ml. Tak si myslim ze 325 budu ok.
Ahojte babulky,tie co ste po opke,nestalo sa vam,ze mate teraz mensi obvod pod prsiami?Neviem ci som len ja"cudna"ale som si namerala asi o 3cm menej.Je to normalne?dik
Ahojky Karla,
tak to by si ma fakt potesila s tymi fotkami. Moj mail je: ivi.samko@yahoo.co.uk
Bola by som Ti fakt velmi vdacna za tie fotky… Tak by som sa rychlejsie rozholda. A tie vysokoprofilove a nizko to co ma zasa znamenat?? Ja by som chcela cim najprirodzenejsie…Tak pa a tesim sa na foto… Dakujem TI velmi pekne
ahoj Suzi,
je to takmer nepatrny rozdiel. Mne doktor navrhoval 300 alebo 325, ja som si vybrala
325.
mariamaria,
na tvojom mieste by som isla k viacerym doktorom na konzultaciu. A uvidis aku velkost ti povedia ostatni. Ak sa prevaznu zhodnu na jednej velkosti, znm. to, ze mas
kapacitu koze /elastickost/, postavu, symetriu na danu velkost navrhovavneho implantatu. Doktori ti chcu dobre. V ich zaujme nie je ti dat mensie implantaty, ked mas napr. kapacitu na vacsie. Oni pritom zvazuju aj mozne komplikacie. Opytaj sa, ze by si ich chcela najvacsie ako sa len daju. Nech ti povie kolko ti moze dat maximum. papa, neboj vsetko dobre dopadne a budes velmi stastna.
ahoj vicki,
dakujem,kto ta operoval?Ja idem k Trskovi.
Kolko si mala pred opkou cez prsia?Ja mam termin 11/4.To je fajn,ze si spokojna,lebo niektore babenky pisu ze by brali aj vacsie.No on nerad dava vecsie,ze po case…
ahoj ja som 2týzdne po operácii, ja zas mám problém ze sa mi zdá ze mám jeden prsník vatsi ako druhý a jednu bradavku mám o 2centimetre nizsie…no comment…som z toho zufala…takto som si to nepredstavovala aj ked povedal doktor ze sa to este zmení. no nevjem budem muset pockat
ahoj vicki dakujem ,ale ja nemozem chodit po konzultackach…:(((((ja pridem na SR:dam si to spravit a po mesiaci palim naspat…takze tak…ja uz mam presnu konzultaciu aj lekara vybrateho…Dr.Cerven.a verim mu ,tak to nehcam na neho…urcite mi to spravi ukazkovo ,no nie???hihi…pekny den vsetkym.
Ahoj bea,
2 týždne sú strašne krátka doba na to aby si bola zúfalá. Ja keď som sa 1. krát uvidela (mohli to byť 2 týždne) tak som bola zhrozená! Tiež sa mi zdalo že mám 1 väčší ako 2. Jeden som mala v mieste jazvy, vtiahnutý do vnútra…, no hrôza … Teraz je to super až na jednu jazvu ktorú si pôjdem dať opraviť lebo je dosť hrubá a vystúpená. Vydrž min. 3 mesiace a uvidíš, že to bude ok. Pa
Ahojte kočky,tak ticho závidím tým,čo už majú po op. Ja ešte len zvažujem, ku komu pôjdem s tými mojími prsíčkammi. Dnes si chcem dohodnúť konzultáciu s Mudr. Trškom a bola som už u Mudr. Ulianka. Nemáte niektorá skúsenosti s týmto doktorom? Nikde nevidím o ňom žiadne kritiky ani chvály, vďaka za každé info, Erika.
Ahoj…
Ten vysoky a nizky profil je len taky maly postreh.Mozno sa mi to len zdalom,…Mam ale pocit ze cim vacsi profil tym viac vidiet okraje prsnika a tym mi to pride menej prirodzene.Ale hovorim, je to vec vkusu.Pozerala som tie linky co poslala vyssie a podla toho mi to tak prislo.Mrkni, mozno sa to tebe bude zdat v pohode.
ahoj, ja som po zákroku včera ma operovali a dnes som už doma. tiež som mala problém z menzesom mala som ho dostať presne na operáciu. choď za gynekológom a dá ti tabletky na odsun ako som mala ja. sto asi 150 korún a mne pomohli.
Ajka,
a ake mas prsia teraz?
Dr.ti navrhla nizkoprofilove ci vysokoprofilove 350?