Idem k dr.Cervenovi- Novamed BB a ty?
Keith,
dufam, ze sa citis dobre a zajtrajsia kontrola bude ok…
Nezabudni mi prosim poslat foto.
Dakujem,
lucia.78@azet.sk
mariamaria
si podarena. paci sa mi ako si stojis za svojim. je fakt, ze ked chces mat 350 tak o to bojuj. Mas pravdu ked uz operacia, tak nech si spokojna. povedz to Dr. Cervenovi on to vsetko profesionalne zvazi a dufam, ze ti da tie 350ky. Mne povedal, ze tam nemam moc svalu, takze by mi ta 350ka bola vidiet ci by pretrcala (nejak tak to povedal). som zvedava co ti povie. zatial pa
Lucia
Dakujem. Fotky poslem nech vas trosku povzbudim.
Ahoj baby, niektorá tu písala, že nemala drény. Mám pár otázok, ozvi sa prosím ťa.
Baby po, beriete nejaké lieky na urýchlenie hojenia, Wobenzym alebo niečo iné?
díky zuzy!!..na to som myslela už aj ja, tak to skúsim u nej!!Prajem ti veľa štastia s novými prsiami!! :)) pa pa
Kosi, a ako sa mas? Uz je ti lepsie?
Ahoj Keith…Mozes prosim ta poslat nejaku fotku aj mne?Ja idem k Cervenovi na konzultaciu v utorok.Dakujem pekne.
artepetra@zoznam.sk
Luci,
mne navrhla okruhle- vysokoprofilové.
Teraz je to hrôza :o( veľkost hrudníka 83
Mozno brala do uvahy aj to ze uz mam 2 deti.
hej tak mozno aj mne bude pretrcat ten silikon a bude to velmi vidiet co???no ved uvidime…ale manzel uz suhlasil s 325ml tak hadam aj Dokinko bude suhlasit minimalne s 325ml…hihi…a ty si podarena :)))))
ja idem do Esteciku v BA…dr. Jezovitovej
Ahojte baby,
bola niektora z vás na OP v lete? Mne to skor nevychadza a bojim sa ze sa to bude horsie hojit. Diky
Ahoj, no, asi lepšie, aj keď stále ma to bolí. Mám už normálne depky, stále myslím na komplikácie a trochu banujem, že som sa na to dala, neviem, či mi to za to stojí. Ale snáď ma to prejde. Dlhodobý zlý zdravotný stav dosť zle psychicky znášam, takže budem potrebovať podporu:)
Bola som u Dr.Tršku-maximálna spokojnosť-milý prístup (aj pri kontrolách po operácii) a super výsledok. Môžem doporučiť
Ahoj Kosi,
na stranke omlazeni som videla tvoje nove prsia a su super, naozaj vydarene!!!
Kto s kde ta operoval?
Drzim palce, nech sa rychlo a dobre hoja
Mna to caka 15.4. v Novamede v BB.
ahojte potrebovala by som poradit sikovneho chirurga na operaciu prsnikov poradte
počítaj stým, že budeš musieť 6 ťýždňov nosiť sťahujúci elastickú podprsenku vo dne v noci. počkaj radšej do septembra.
kosi vydrž, stojí to za to. tie bolesti sú individuálne, mňa aj po 11 týždňoch pri zmene počasia pobolievajú, ale stále menej. chce to trpezlivosť
záleží od toho, koľko máš vlastnej žľazy, ale áno, veľké implantáty môžu skôr vyzerať neprirodzene a umelo ako menšie
baby,prosím mohli bi ste mi poradiť?som 3 tíždne po op a jeden prsník mam absolutne necitliví,necítim ani najmenší dotik,druhí mam v poriadku .mala ste to niektorá?prosím napíšte me na mail.diki