Je to uplne normalne, trva to az pol roka, kym sa ti obnovia vsetky nervove zakonecenia. Ja mam zo spodu necitlive obidva prsniky ale bradavky precitlivele az privelmi napriklad.
Cau vika1, ja ti mozem poradit Cervena, je vraj fakt super,ja sa k nemu tiez chystam. Robi v Novamede v BB
baby a kedy budem moct prvykrat po zakroku cvicit???nemylsim ruky ani prsia…ale zadok a nohy …da sa to aj skor ako po tych 6tyzdnoch???dakujem
a citam o opalovani a plavani…ja mam OP 6.5.a dovolenku 1.7.jazvy budu v podpazusi…mylsite ze sa budem moct opalovat???a plavanie asi nie co???fnuk fnuk
Ahoj mariamaria, ja som 1.krát cvičila na stacionárnom bicykli asi mesiac po OP (opatrne!)Na tvojo mieste by som sa na dovolenke šetrila, bude to určite lepšie ako keby … Pre istotu. Pa
Aj ja idem k nemu.V utorok mam konzultaciu.Napisem ako sme sa dohodli.
Ahoj…Tiez mam strach ze to olutujem ale podla toho co tu vsetky pisu tak fakt treba asi len vydrzat.Tak sa opatruj a neboj-urcite to coskoro bude dobre…
KEITH…
ahojky…dufam, ze vsetko prebehlo ok u Cervena…Ja idem v juni, a velmi som zvedava na jeho pracu…Chcela by som ta poprosit o fotky, aby som mala konecne predstavu ako vyzera jeho praca…
Budem ti velmi vdacna…
Dakujem
daluxe@orangemail.sk
Ahoj Lucia, bola som v Trnave, dr. Gabriel Marsal.
Baby, ďakujem za povzbudenia, prsia ma už ani moc nebolia, len opuchy pod pazuchami, tak musím vydržať:)
ahoj mariamaria,
ja idem tiez na OP v maji a na dovolenku zaciatkom augusta, ale opalovat sa budes moct po tých 6 týzdnoch a plavat az po pol roku. Tiez ma to moc netesi, ale nechcem si to prelozit na september, urcite to bude zase drahsie…
ahojte. tie baby co ste chceli fotky tak som vam poslala.
Na kontrole vsetko v poriadku. Doktor mi povedal, ze ruky mozem dvihat. Podprdu uz len tyzden a potom uz len cez noc. Kazdy den si ju mam dat na 2 hod. dole a byt volne bez. Ohladne sexu povedal, ze jemne moze byt. Kontrola az o mesiac.
ohladne tych drenaznych trubiek, tak ja som mala rez pod pazuchou a nic take mi nedali.
dobry vecer baby.povedzte mi ci mi stacia 250 anatom,kedze vazim len 45kg a meriam 159cm,myslite ze je to ok?lebo asi nemam dostatok koze nato aby mi dali vacsie.poradte mi ci je to ok
ahoj vicki,
chcela by som ta poprosit,ak ti to nebude robyt problem…chcela by som vidiet ako vyzeraju 325 na tebe,ked mame podobne rozmery…aby som bola trocha v obraze
verikak@zoznam.sk
KEITH…
ahoj dakujem za fotky…podla mna su skvele…juj, keby som uz aj ja mala po…
tie zajvycky sa urcite stratia a nebude tam nic vidno…
daval ti okruhle a aku velkost???
ja mam mat 300ml, tak dufam, ze mi to bude dost…
este raz dakujem za foto, uz mam konecne predstavu…
ahoj petra co znamena prosim ta nizkoprofilove, ja mam operku 18.apr.a doktorka mi navrhla pri mojej vahe 51 kg a vyske 165 300ml okruhle ale o profile mi nehovorila nic. Vies mi poradit?
DIKY
ahoj Zdenka, mohla by som Ta aj ja poprosit o tvoje fotky ja mam rovnaky vyber a operku pred sebou tak by ma to velmi potesilo.
diky
No mam okruhle 325 ml, pod sval, vysokoprofilove.
som velmi spokojna a muz sa tiez velmi vytesuje.
drzim vam palce. teste sa!
Ahojky Keith,
tak to ti gratulujem ked uz mas vsetko Ok. Ja som len chcela ci by si aj mne nemohla poslat foto, uz som sa Ta to chcela opytat skor, ale mala si dost dievcat cakajucich na Tvoje foto. Ak by to nebol problem bola by som Ti fakt vdacna, moja adresa je: ivi.samko@yahoo.co.uk
Dakujem ti velmi pekne. A ozi tak Ty si mala rez pod pazuchu a ake mas 325 alebo, okruhle alebo anatom?? A si teraz C? A kolko ta to vsetko dokopy vyslo? Viem vela otazok ale fakt by si mi pomohla.
Dakujem Ti velmi pekne
caute baby,
mam ist na opku o 2 tyzdne, ale ochorela som. Myslite, ze sa mam preobjednat? Nestalo sa to niektorej z vas?
Ahoj Keith…
No to je super, ze sa mas dobre a ze si spokojna.A ani tu podprdu ze nemusis nosit tak dlho.Ale nejake baby pisali ze sa doporucuje nosit ju az 6 tyzdnov.Vraj aby sa inplantaty dobre usadili.Vraj to neuskodi.Tak neviem asi podla doktora.A bolia ta tie jazvy???Ja idem k Cervenovi v utorok.Som velmi zvedava.Uz sa neviem dockat.
Mohla by si prosim aj mne poslat fotecky?Moc by som sa potesila.Dakujem.Poslem tiez.Budem mat predtermin tak dufam ze to bude coskoro.Tak pekny den.P
Dievcence neviete ktore rezy sa hoja rychlejsie?pod pazuchou alebo pod prsom?Koli detom.Mala nema este rok tak chcem vediet co budem lepsie znasat.Dakujem