Keith…
zabudla som adresu:
artepetra@zoznam.sk
DIK
ahooojte babenky!! má niektorá z vás 350-ky?? bojííííím sa že budú veľkéééééééé!! teraz mám len min. :))164 cm! 55 kg aké sú to vlastne? céčka?? ked má volakdo fotky a chce ich ukázat…budem len rada
dik pa pa
Ahoj Erika, som 2 dni po opke. Operoval ma Mudr. Trška. Je to velmi dobry a mily clovek. Na konzultaciu k nemu urcite chod. Uvidis sama. Bola som operovana v Ba. Krasne sa tam vsetci o mna starali.
ak chceš aby ti baby posielali fotky musiš napisať emailovu adresu.
:))) sorry, máš pravdu!!! dííky
a na moju emailovu adresu som pravdaže zabudla : anico22@azet.sk
anico22@azet.sk
Ahojte bude niekto taky zlaty a posle mi fotky.Chcela by som aspon 350 ale som mala a chuda, tak ci nebudem vyzerat smiesne.Dakujem jana.mesiarikova@post.sk Som objednana ku Dr.Trskovi.Dakujem
ahoj!! aká si vysoká?? lebo ja budem mat 350-ky, mám 164 cm a 55 kg!! neviem či nebudú velmi velké?!
Ahoj Ani.Ja mam 164 a 42kg.Neviem ale myslim si, ze nie.Ja by som brala 350-ky.Kedy ides na OP a ku komu?
Baby, to jediné, čoho sa fakt nemusíte báť je, že budú veľké. Aj 400 sú ešte v norme, už som videla aj 500. Pamela z vás bude až pri takých 600-1000-také sa robia v Amerike ale u nás určite nie, lekári sa boja komplikácií. Takže hlavne si pýtajte čo najviac, lebo pocit, že ich máte po operácii malé, musí byť hrozný, za tie prachy a bolesť to potom nestojí:)
poslala som ti foto
Ahoj Johana,kedy máš termín?Ja mám 17.4. tiež k Mudr.Trškovi,ak dovtedy neochoriem!!
Ahoj Cami
mohla by si aj mne poslat tvoje fotky ja mam opku 18.apr a miery podobne tebe a taktiez si idem dat 300 euro pod sval. diiiky moc
Baby pozerali ste min. týždeň NOVINY PLUS?
100 ktát merajte a 1 sa nechajte rezať!
P.S. ale keď sa to podarí, tak to stojí za to.
Caute baby, dnes si pozrite 23,oo crepiny -prsniky live uz som zvedava
kosi ty mas pocit,ze ich mas male??
Ani nie že malé, ale určite by som zniesla aj viac. Hlavne oblečená si prídem smiešna, že kde sú tie silikóny??? Ale ako v pohode, som spokojná, keď porovnám čo som mala predtým…
Fúúú, no to bol des. Akurát som mala v ten deň depku z komplikácii a keď dali toto, bola som odrovnaná! Ale na druhý deň som už bola v poho:)
ja som nepozerala, o čo tam išlo?