Plastický chirurg

KIKA
No konecne,sme sa bali ze ci si ok,neboj coskoro si tu podprdu das dole a kupis si pekne cipkovane pradlo a aj bikiny:}No ja sa bojiiiim,ale aj tesim.Kazda co si to da vravia ze si mohli dat aj vacsie,zevraj to je prirodzena reakcia.Zelam rychle hojenie.

Ty koky, tu sa diskutuje, čo o bolestiach tela diskutujú od 5 do 10 ľudí tu si to režete na tristovku.Dobré.No vidno, že krása tela je dôležitá vždy a všade a v každom veku a za každých okolností.Čaute

Ahojte,
už som v praci, nic uz neboli je to ok…, a vy sa nebojte da sa to zvladnut

KIKA
Tak to je super,posles mi prosim fotky pred aj po?Velmi mi to pomoze.Dakujem.

Lenka:
pred nemám ale po pošlem, napíš mi mailovú adresu.ale pošlem ti to asi tak asi v piatok lebo len zajtra idem na kontrolu mám to ešte oblepené.

KIKA
ok super,moja adresa je lenka226@azet.sk
Uz si si ich videla?A uz mozes spavat aj na bruchu?pa

TANA
Tak ako?Bola si uz na konzultacii?Ako to dopadlo?Kedy mas termin na zakrok?

Lenka
Ajojj, videla som si ich už 3 den po operácii, spinkat na bruchu nemožem je to des, bolí ma už celý chrbát, a videla som si včera prvý krát tie jazvy, nieje ich ani vidiet, som max… spokojná, to foto pošlem ale tak v piatok oki…, pa

Ahoj.Tu je Andrea.A u akeho doktora si bola?Ja sa tiez chystam na zvacsenie prs,ale neviem sa rozhodnut ku komu.Prosim ta nevies,ze ak zrusim termin operacie,ci je tam nejaka pokuta?diky.pa

Ahoj Zuzana,
prepac, ze som sa skor neozvala, ale bola som troska zarabat v anglicku…a priniesla som si skoro 2kg navyse!:frowning: takze lipo je nevyhnutna. Videla som aj tam reklamu na tuto metodu za „skvelu cenu“ 2990 libier! uplne super… citam si tvoj hororovy zazitok, ale minuly tyzden bola kamoska v medicome u doktora Simkana a je nadsena. Ze vraj vobec nic necitila, dokonca tam po napustani zaspala. Vcera sme boli na aerobiku(staci ti ze cvicila aj v tom sexi pradle:-), ze uz bola na kontrole a ma o 6cm menej v pase! Udajne to bude este viac po 1-2 mesiacoch… Hned sa objednala aj na stehna, ale dostala termin az na april. Ja mam v piatok konzultaciu, chcela by som ist urcite v marci, takze neviem… No tak zatial sa maj, dufam ze uz si v poho napisem ti potom dojmy. Cauko
R.

Andrea
bola som u Dr. Fabryho, to neviem co sa deje ked to zrušís, prečo by si to robila?

Ahoj Romanka :slight_smile:
tak vies ta bolest je skutocne velmi individualna takze kazdy to preziva inak :)bohuzial ja som nemala to stastie prezit bezbolestnu liposukciu, ale nelutujem to, uz mi trosilinku zacinaju byt volnejsie nohavice :slight_smile: hej aj ja som bola minuly tyzden u toho Simkanina alebo ako sa vola na kontrole a tiez mi hovorili o nejakej pani kt. ma o 6cm menej v pase a ako to super vyzera :slight_smile: tak niekomu sa podari a niekomu asi nie ako som uz spominala vyssie je to veeeelmi individualne…prosim ta napis mi na mail: hennyfirst@gmail.com
chcela by som sa s tebou tak sukromnejsie porozpravat :slight_smile:

Pre Beátku
Ahoj, ja idem do BA k doktorovi D.Gubovi,čítala som, že je dobrý,ale nepoznám nikoho kto bol uňho na korekcii nosa.V celku mám obavy,na konzultácii som už bola, už len operácia v marci.Taktiež vraj dr.Fábry je dobrý, ale to tiež som len čítala…pa

Lenka, Liva
no čo baby kedy idete? nepíšete

KIKA
Ja idem 30teho Liva 21veho,sa bojime a niekedy ani neviem ci to naozaj chcem…aj ty si mala take pocity?

KIKA
Ahoj, no presne ako Lenka hovori,zmiesane pocity,ale uz ked sme sa odhodlali,tak to predsa nevzdame…hoc mam iny zdravotny problem,dufam ze mi to neprekazi zakrok…a ty ako sa mas??? Uz chodis normalka do prace?? Uz su odpuchnute??

Zuzana
Ahoj,chcem sa ťa spýtať na akej liposukcii bola tá tvoja kamarátka a koľko to tak zhruba vyjde??Bola v lokálke či v celkovej anestézii??dík pa

Lenka, Liva
ahojte, ja už robím normálen týžden je to v pohode nebolí to len mám takú hrčku v lavom prsu ale ževraj sa to vstrebe no som s toho na nervy, ale ináč su odpuchnuté ale bolavé:-((( Tie pocity kaslite na to nič to nieje, včera som si bola kupovať podprdu viete aký je to pocit že si ju nemusíte vycpávať:-))) tak som bola moc spokojná a aj priatel vyzerá to moc dobre aj ked ich nemám moc velké cca 2, ale predtám som mala len také lentilky:-)))

Adka, ja som bola na liposukcii nie moja kamaratka to si si ma poplietla s Romankou jej kamaratka bola na liposukcii brucha a ja som bola na liposukcii vonk. stehine a bokov a vyslo ma to na 40tis. a zevraj Romankinu kamaratku vyslo brucho na 37tis. a boli sme na rovnakej klinike len u inych doktorov a vsetko sa tam robi len v lokalke…pozri si www.medicomvip.sk

kika
Dakujeme za podporu.Kedy posles fotky?