Plastický chirurg

kocky, pisali ste tu, ze sa da priplatit za skorsi termin na opku - u akeho lekara to bolo? neviete ci to robi aj minarovjech? mam termin u fabryho, ale az na 5.5. :frowning: diky za radu

ahoj!a aké maš ty teraz??

Mám 275 a 300 stred.p., guľaté. On ten vysoký profil viac ukáže v oblečení, ja ihc mám viac široké, čo je zas dobré k mojim bokom.

Ahojte baby…O com boli tie noviny PLUS???Nestraste.Ja mam zajtra konzultaciu.A mam pocit ze to musi byt velmi rychlo lebo mam obavy ze si to rozmyslim.

Ahojte baby,
v maji idem na OP dr. Jezovitovej. Bol niekto u nej? Je fakt dobra?

Leny , skus mu zavolat, alebo tam zajdi, je super ,bola som u neho a som velmi spokojma. Ak bude moct urcite ti vyhovie.Mne spravil termin ako som chcela.

Ahoj…No ten predtermin sa da dohodnut u Dr.Cervena v BB-Novamed.Ja idem k nemu zajtra na konzultaciu tak uvidim na akom predtermine sa dohodneme.Robi to s 10 000sk priplatkom.Zajtra budem mudrejsia.Ozvem sa.

Bola som na konzultácii u viacerých plastických chirurgov-Ježovitová podľa mňa ponúka veľmi veľké implantáty-ale údajne potom dochádza k rýchlejšiemu poklesu prsníkov. Ja som si vybrala Dr.Tršku. Myslím si, že má veľmi milý a profesionálny prístup. Operácia v pohode, s výsledkom som spokojná.Má aj internetovú stránku www.plastickychirurg.sk

Ahoj KOSI…
Je to uz lepsie???

Ahoj Ada3,
mas pravdu aj mne ponukla 350 a tie sa mi zdaju dost velke na moju postavu 168-53kg
Teba to kolko vyslo u Trsku? U nej to víde 77500,-

ada3,
Kolko mas uz po OP? Pozrela som si tu stranku, dik moc

Ahoj kočka!! Potrebujem sa spojiť s kočkou z Nitry čo sme sa stretli v piatok 28.03.08 v Blave na konzultácii. Ozvi sa to číslo som si asi dobre nezapametala lebo sa nemôžem dovolať. Určite toto fórum čítaš tak sa ozvi dik Lila. Daj vedieť akú veľkosť si si vybrala dik

ahooooj!! tak to ma teší :))) superrrr :))…aj ja som sa ta chcela spýtat, že aké budeš mat ty?? :)) ja 350cc!! a dostala som aj menš. :)) takže sa teším :slight_smile: môžeš mi napisat aj na emailovu adresu: anico22@azet.sk…o 23.00 sú črepiny!! pa pa

ahojte
nema niekto z vas nahodou skusenosti s nejakou clinikou v londyne? alebo niekto koho poznate?
dakujem moc!

takze, brala by si aj 350 -ky?? po včerajších črepinach mám strach, že budu velké!! a o týžden mám op-a začinat sa bát :slight_smile: :frowning:

Ahojte vsetky baby.ja uz mam za sebou konzultaciu a OP ma caka 14.aprila,tesim sa vobec nemam strach,nieje sa coho bat bolest musime pretrpiet.ja budem mat 250anatom,a myslim ze su dost velke a prirodzenejsie.ide niektora z vas teraz niekedy na OP?

ahojh anna… ja som u nej bola teraz 7.2. som velmi spokojna…jnemyslim,ze dava velke implantaty…rozhodnutie je na tebe…mne povdeala ze tak 400 by bolo fajn,ale ja som take nechcela tak mi postupne ukazovala mensie a mensie az sme dosli k 325ml… su to plne becka mensie cecka… a som skopojna… ona len povie hornu hranicu… a som s jej pracou velmi spokojna…

:slight_smile: no aj ja by som zniesla viac…ale tak to si povie kazda podla mna… ja som spokojna… vyzera to aspon uplne prirodzene… a ked si si neprisla predtym smiesna …tak teraz us urcite nemusis… :slight_smile:

ahooj Lila!! ozvi sa mi už prosím :))) aké budeš mat ty??

Stálo to o niečo menej - cca 75-76.000,-