Som po operácii cca 2 mesiace
Ahoj. Už v podstate pohoda, len jeden mám väčší, viac napuchnutý a tak hnusne ma pri chôdzi tlačí na rebro, až to bolí. Zajtra idem na stehy, tak sa opýtam, dúfam, že to je normálne.
Ahojte baby, všetkým Vám neskutočne závidím. Aj ja veľmi túžim po krásnom výstrihu, pomaličky naberám odvahu. Veľmi sa bojím jaziev a nemám zatiaľ predstavu na koho sa najlepšie obrátiť. Pozerámm Črepiny s hviezdičkou, tam teraz jedna kočka podstupuje operáciu… Koľko Vás cca vychádza operácia? Ďakujem.
No ahojte.Tak uz som po konzultacii u Dr. Cervena v Novamede.Vsetko bolo O.K. az na jeho sestricku.Totalne neprofesionalny pristup.Na taku kliniky z mojho pohladu nepripustne.Mala som termin konzultacie mimo poradia lebo si budem doplacat za predtermin ale ta zenska mi dala pocitit ze som tam cez cas a bolo to naozaj neprijemne .Vsetko somnou prebehla ako z rychlika nestihala som ani sledovat co mi hovori (pre mna take dolezite instrukcie no pre nu rutina).Ja som tiez zdravotnik a myslim ze na tuto dobu a na kliniku s priamou platbou sa to jednoducho nehodi.Som mozno narocna ale doba je narocnejsia.
Vyplyva mi z toho len jedno.Ak by ma mala operovat ona tak sa tam uz neukazem ale doktor Cerven bol prijemny, trpezlivy (myslim ze sa mu aj podarilo zachranit nejaku tu jej “chybu”)a tak idem.Termin mam 24.4.
Doporucil mi 280ml pod sval gulate z podpazuchy aby vyzerali prirodzene k mojej postave.Budu gulate ale nie uplne plnene a tak sa gravitacne naplni viac spodny okraj a tak ten inplantat bude akoby anatomicky a este aj lacnejsi (velmi laicky vysvetlene).Vsetko to bude stat bez predop. vysetreni 70 000,- aj s tym priplatkom za predtermin.Myslim ze cena je v pohode.
Ahoj KOSI…Som rada ze sa uz mas lepsie.Dufam ze ani ja nebudem dlhsie trpiet.Ale stoji to zato, nie?aspon teda dufam…Tak sa opatruj.
Baby co ste uz davnejsie po, prosim vas aku podprdu ste si prvu kupili? Neviem ci si mam kupit sportovu alebo si mozem kupit nejaku sexi?
Doktor nakazal, ze taku co mi bude tvarovat prsia podla mojich poziadaviek. Poradte mi. Dik.
Ahoj KEITH,
môžem sa spýtať koľko máš rokov a či už máš deti?
Keith,
môj mail samozrejme: Kejt2@seznam.cz
Ja som bola u Dr.Tršku - celkovo(operácia,podpsenka,implantaty) ma to vyšlo cca 75.-76.000,-Sk
fotky som ti poslala. Mam 29 rokov a deti mam 2.
ahoj, ja idem na opku teraz 17.aprila a uz len pocitam dni, chcem to mat uz za sebou…
ahoj, ja som v Londyne, ale na opku idem na Sk, myslim ze to je omnoho lepsie a o cene ani nehovorim…papa
Ahoj kosi.Ja mam 17dni od opky a tiez mam len ten 1problem,to hnusne obcasne tlacenie implantatu na rebro ale len v jednom prse.Dufam,ze to je"normalne".Napis potom co ti dr.povie.papa
ahoj lila
aj by som sla ale kvoli praci nemozem a myslim ze viac pohodlne to budem mat tu ale hlavne mozno aj rychlejsie…o cene ani nehovorim…to viem ze je moc ale ved za krasu sa aj trpi aj plati,ze?
a nepocula si o nejakej dobrej clinike tu?
mam konzultaciu niekde vo wimbledone za 2 tyzdne…
deniska, to bola sprava pre mna? alebo fakt pre lilu? 
jasne ze pre teba! fakt mi neporadis? keby ich tu bolo iba zopar ale je ich vela a hlavne nemozem najst nijaku stranku kde by si o tom baby pisali ako vy tu…
Keith,
ďakujem za fotky. Sú fakt pekné. Aj veľkosť je ideálna. Vyzerajú prirodzene…
A klobúk dolu pred Tebou - dve deti a taká super postava.
Kosi,ahoj.Uz taham 6 den,chcem sa opytat.ja sa rano horko tazko este posadim.ten tlak tam este je,to predycham a je fajn,aj vecer je to tiez horsie.len mna to tlaci hrozne z vrchu prsicok a z boku,smerom od podpazusie trosku dole nizsie,aj ty si to tak mala??dnes ma zachvatil strach.kedze citam obcas ze uz niekomu je na 6 den fajn a ja som ako lazar.kontrolu mam az o tyzden,tak neviem co a ako.dovtedy sa asi zblaznim.
Ahojte baby,
neviete ci mozem mat to predoperacné vysetrenie stare aj 3 tyzdne? díííík
petra,prosím ťa to su aka značka tie implantáti na ktorích si sa dohodla,??