ajka ahoj,ja som mala stare 29 dni,neviem je to vsade inak,ale,mne vraveli ze som mlada,tak to az tak nevadilo.no kazdy dr je iny…
ahoj Keith… ja som si kupila v skiny sportovu bielu…zapinanie vpredu.je super.neskutocne pohodlna… aspon 2 mesiace nesmies nosit normalne podprdy… a kosticiam sa nejaku dobu vyhybat…
ja som teraz 7 tyzdnou…us mam kupene aj 2 normalne…ale az teraz som ich zacala nosit…a iba do prace… alebo ked niekam idem…doma mam tu sportovu a na noc nemam nic…
Ahoj Keith ja som 2 mesiace po operácii a prvé podprdy som si kúpila po mesiaci, sú s kosticami, jazvy mám super zahojené a nosím ich cez deň stále. Žiadne športové som nenosila.
Tak tam radsej skusim zavolat, nech to nemusim platit 2x :o(
to inak podla mna nieje dobre…
Ahoj.Su to Eurosilikony 80.Tak to tam je napisane.Oni su normalne gulate ale nie su uplne plnene a tak v stoji nerobia ten plny horny okraj co potom posobi niekedy neprirodzene.
ahoj.Mne povedali ze nesmie byt starsie viac ako mesiac.
ahoj Karla,
super, ze pises o noseni tych podprseniek.
Ja som po 6 tyzdnoch prestala nosit tu specialnu. A potom som nezacala sportovu ani klasicku. Som na materskej, ale ved to vies, tak na doma som nenosila a nenosim nic. Tak isto ani cez noc. Ale podla toho co pises, zacnem nosit /kupim si sportovu/. Dufam, ze som si s tym nieco nepobabrala.
Nevedela som, ze 2 mesiace sa nemozu nosit klasicke podprdy a ze nemozem byt bez podprsenky. Ja som si myslela, ze tych 6 tyzdnov nosim tu specialnu a dost. Vedela som, ze sa len nemozu nosit podprdy s kosticami. papa, pekny den
Ahoj Keith, tak ty mas odkojene dve deticky?Aj ja a prave preto, ze mi deticky pokazili moje prsicka idem na upravu prsnikov. Prosim ta, mas jazvy tvaru brateneho T?
A dala si si to robit aj so silikonmi, alebo len zdvihnut?Mohla by si mi prosim prosim poslat fotky pred a po, prosim.Neviem sa rozhodnut ci si mam ich mam dat len zdvihnut,alebo vyplnit aj silikonom.Bojim sa, ze ked mi odstrania zbytocnu kozu, ze mi z nich nic neostane.Dakujem moc
jeej, ak by si mohla tak na
zuzuli9@azet.sk
keith, zabudla som napisat mail
dakujem
Ahoj. Ano, presne tak som to mala, je to normal, neboj. Mne bolo tak výrazne lepšie až na taký 10.-11. deň, tak vydrž:)
ja neviem, to je pravda, ze tu je ich viac ako na Sk, ale neinformovala som sa, ani nepoznam baby, ktore by to podstupili tu.ved skus ist na konzultacie a uvidis aky budes mat pocit. vela stastia.
dakujem kosi…ani nevies ako si ma upokojila.dik si poklad.zeny si toho vytrpia.uz kon by zdochol.mne toto pripada horsie ako porod,asi preto ze sa nerodi tolko dni,xi.
ahoj zuzana…ja som po modelacii cez dvorce a aj zvacseni.myslim ze zalezi kolko tam toho mas svojho.Ak tam mas aj nieco svoje,zlazu tak tam nieco budes mat aj po modelacii,ak tam mas malinko tak aj prsicka budu male.asi akurat pevnejsie.zalezi aku mas teraz velkost.
Ajina, tak dnes som bola na vybratie štichov, hovorila som mu, že to jedno prso ma hrozne tlačí a bolí, a on sa tváril akože nič, že som už úplne zahojená, že sa nesmiem báť s tým hýbať a že musím chodiť vystretá aj keď to trochu bolí. Sa mi zdalo, že si o mne myslí, že zveličujem alebo čo. Ale je fakt, že keď to viac namáham, tak sa to tak rozhýbe a už to tak nebolí. Tak asi je to normálne, treba čakať až to úplne prejde. Ďalšiu kontrolu mám až o 6 týždňov.
ahoj kosi… je to uplne normalne… este niesi tak dlho po operacii… nemas sa coho bat… moze ta kazdu chvilu boliet nieco ine… a pichat niekde…je to proces hojenia…velky zasah do organizmu, to vies aj sama… mna 3 tyzdne pichalo pod pazuchou smerom k prsniku…len k jednemi…a islo len o to,ze mi implantat tlacil na nerv…a bola o pekelna bolest bodava… som odpadavala,ked som sa nejak pohla…citila som to aj 1 minutu kym to preslo a o 5 minut znova pichlo…ked som si lihala do postele skoro som umrela…bud rada,ze to mas takto…tes sa z prsicok…mas ich krasne… a je to vela aj o psychike… us len vzmzslas co bz ti mohlo byt :)) bola som taka ista… musis sa prestat bat a len sa tesit …oki? :))
je to cudne,nie?
6 tyzdnov a dost… telo si musi zvykat postupne… kostice sa nedoporucuju,aby netlacili na jazvy a tiez na okraj implantatu… ja nenosim na noc nic… alebo si dam na noc a cez den som bez… je pravda ze ja som tu spoecialnu nemusela nosit uz po 3 tyzdnoch…ale bola som v sportovej… a teraz mam aj taku peknu uz podprsenku,ale bez kostic…najdu sa aj take…
baby … my uz nepotrebujeme ani kostice…ved mame krasne a pevne!!! opakujem pevneee prsia… naco kostice,ved nemame ovysnute prsia…
vicki kludne spi bez podprdy ale na den si davaj tu sportovu alebo to striedaj jeden den sportovu a druhy den normalnu bez kostic ale… ak teda mozem poradit… 
Babenky, dik…Ake dobre rady pre tie co ich to este len caka.
Fotky som dufam poslala kazdej. No teraz ich mam zasa krajsie. Fakt chce to len cas.
A tu podprdu este neviem. Kazda mate iny nazor. Nechcem to zanedbat asi zavolam sestricke.
Karla, dakujem ti velmi pekne. Ani nevies ako si mi pomohla a upokojila si ma.
Ja som si myslela, ze som si narobila nebodaj nejak zle. Lebo v podstate som bola skoro 2 tyzdne bez nicoho.papa