Jasné, Karla, ja viem, sa snažím:)
Prosím ťa, čo robíš s jazvami? Ja ich nemám ničím ani prelepené a neviem, či je dobre, že tá podprda mi je rovno na tom. Mám objednaný Dermatix, ale čo dovtedy? Mazať, nemazať? Zalepiť, nezalepiť?
Caute baby, som rada, ze som nasla tuto diskusiu:) Mate niekto skusenosti s Dr. Gubom z Ustavu Lekarskej Kozmetiky?? Dajte mi vediet, please. Mam u neho termin v maji:)
baby prosím vás srdečne pošli te mi foto ak mate niektorá 395 400 velkosť ja som už definitívne vybrala 395 ale vobec si ich neviem predstaviť nebudú moc velké??? Dik budem vám fakt moc vďačnááááá
Ahoj, ja som tiež chcela v londýne, ale nepozdávalo sa mi to tie konzultácie. &A ceny boli omnoho vyššie ako u nás. Som týždeň po a je to super.
Neboj, určite budú perfektné…ja mám 350, ale teraz s odstupom 3 mesiacov, by som si dala minimálne 400 
Keith,
tak priebezne posielaj aktualne fotky
Vdaka
lucia.78@azet.sk
Žienky, kamal. komu mám poslať fotky do tej vašej galérie??? Ďakujem
ahoj, aj ja ta poprosim fotecky aj s pokecom
velkost, typ kto to robil a tak, uz sa velmi tesim diiiky 
polite mi prosím tie fotky s velkostou okolo 395 - 400cc na adresu kristinka26post.sk dik moc vopred
leny, napis tvoj e-mail!
ahoj zuzana
a v ktorych klinikach si bola na konzultaciach? dala by som si to aj na sk ale iba keby som bola bez prace co dufam tak skoro nebudem
a hlavne to chcem asap tak mi nic ine neostava len si to dat tu…
a ake to je tyzden po?
vicki neboj sa, niektorí lekári v amerike prikazujú dokonca už po 2 týždňoch nenosiť vôbec žiadnu podprsenku. Je to veľmi individuálne, tvar pŕs sa mení až 6 mesiacov a tvoj lekár by ti mal povedať čo a ako. Záleží to od techniky operácie, tvojej postavy, implantátov, tvaru prsníkov. Ale po 6 týždňoch si určite nič nepobabrala. Horšie by bolo, keby si hneď začala napríklad behať bez podprdy.
ahoj Keith,
neposlala by si aj mne nejake tie fotky, prosim…
Ja sa chystam do Novamedu k Červeňovi.Termin mam sice az v oktobri,ale uz sa neviem dockat…:))Velkost 300 okruhle a bude mi to davat zpodpazusia.
adresa: trnuska@orangemail.sk
a to ti kedy az pride ten dermatix? ved to predavaju v lekarnach,nie? ja mam contractubex, je to na cerstve jazvy,asi tak o mesiac zasnem pouzivat azh to silikonove na jazvy stoji to nejak 1300 alebo kolko… ten je na starsie jazvy… contractubex stoji nejak 300 korun…kludne si to kup… ja to tym natieram od siedmeho dna… a krasne sa mi hoja…us mam len take bielo ruzove ciarky…
ale este su trocha viditelne… ale pekne…
vmasirujes si male mnozstvo do jaziev a asi 5 tyzdnov som si to prelepovala gazou a nato si dala podprsenku… us teraz si nedavam gazu…lepit to nemusis… urcite nie 
urcite si si neublizila… ale ja si myslim ze nieje dobre robit telu soky… ze najprv stale nieco mam a zrazu stop… je to ako s dietou…tiez nemozes zo dna na den prestat jest… ale musis to robit postupne…menej a menej… tebe lekar povedal,ze je to ok tak ako si to robila?
leny@inmail.sk
Ahoj ja mam 410 a su uzasne, skutocne. aka si vyska vaha?ja mam 175cm 53kg, ale mne sa take velke pacia, take som chcela.doktorka mi chcela dat 200!!!ml a ja som u ukecala na 400ml, a som nadmieru spokojna, tie 200ml neviem aky efekt by mi urobili, ziadny najskor, ja nechapem baby co si davaju menej ako 250ml…fakt, strata penazi, efekt minimalny, jasne, prsnik to vyplni, ale tod vsio.papik
sisi ja mam 175cm a 56kg na OP idem 6.5. aku velkost podprdy teraz po OP nosis???ked mas tych 410ml???straaasne chcem byt s vysledkom spokojna…uz mas aj deticky???kojila si???ake si mala predtym prsia.dakujem…a este mas okruhle ci anatomicke…ak by bolo mozne vidiet tvoje foto,bola by som veeelmi vdacna…ja nie som este pre nic rozhodnuta…konzultacku mam az 25.4.a potom si musim objednat implos…dakujeeem
Ahojte,
chcela by som sa objednať na konzultáciu, ale nikto mi to neberie. V ktorých hodinách je najlepšie volať? Alebo je lepšia mailová komunikácia? Vie mi niekto poradiť? Ďakujem. Chcem, chcem, chcem prsíčka…
Vybrala som si troch MUDr. ku ktorým pôjdem na konzultáciu a potom sa rozhodnem: Červeň, Trška, Minarovjech
ahoj Keith,chcem sa ťa opýtať kto ti robil úpravu a koľko ťa to stálo?díky Lenka