Plastický chirurg

keith aj ja by som poprosila fotky,tiez uvazujem o operacii ale nemam predstavu.dik

Dr. Trska je seriozny, mily a vynikajuci odbornik !!! niet k tomu co dodat.

Rada ti poslem foto, nemam deti. Mam vysoky profil, okruhle, pod sval. Som 4 mesiace po. Ty si uz po detoch?Po

caute baby.ja sa vas chcem spytat,ked meriam 159cm a 45kg ci mi stacia 250anatom,take mi odporucil Dr.Zachar OP mam 14.aprila moze mi niektora poslat foto 300ml.anatom?vopred dakujem

myslim,ze urcite,… :slight_smile: malinka…a chuducka… takze urcite ano… potom by ti mohlo byt viediet okraje,keby si si dala vacsie… ver operaterovi…ak mozem poradit…

a vela stastia :slight_smile:

ahoj karla,dik za radu si ma potesila,ja ani neviem ako to bude vyzerat tie 250anatom,nemam predstavu,dufam dufam,a ti mas ake?

ja mam 325 ml… ale tak ja mam 177 cm :slight_smile: takze mne by boli 250 tky malo… kedze som nemala takmer ziadne prsia… teraz mam plne becka… mensie cecka… a velmi som spokojna…
ku komu ides?

ahojte Vicki a Karla, poslala som Vam mail s fotkami.

neviem ci si to pisala mne,ja idem do medical DR.Zachar,je velmi simpaticky a mily doktor,som spokojna snim.dik ze si mi povedala ze mi to bude stacit,tak som rada.

Ahoj Sisi,
mozes prosim ta poslat foto aj mne?
Dakujem!!!
lucia.78@azet.sk

ja mam email pandarosewhite@yahoo.com

ja mam ano dietatko uz…

Dobrz den prajem…chcela by som sa opytat na ake impantay mate…dva krat sa rodila a chcela by som ist na operaciu prsnikou,a hlavne cena by ma yaujimala dakujem pekne

Baby, máte niekto nejaké info ohľ. Dr. MLÁDKA v NITRE, operuje na PNJCH. Ďakujem za každé info.

Ahoj Andrea,
Ja mam 155cm a 45kg.Mam anatomicke 250+275ml,Ten prsnik kde mam 275ml vuzera lepsie, dnes keby som sa mohla rozhodnut, tak si dam minimalne 300. Mam Eurosilikony a pri tych velkostiach, ktore mam je vyska implantatov rovnaka, len ten vacsi je o 1mm vyssi a sirsi, ale to prso sa mi viac paci. Daj si aspon 275ml, rozdiel vo velkosti fakt minimalny, ale aj tych 25ml urobi svoje.

ahoj,ak by si mozes mi poslat foto?vies doktor mi tak poradil,asi bude lepsie ked ostanem na tych 250ml,diky za radu.moj mail_meryem21@azet.sk.dik moc

ahojte babulky,
ja som 2 mesiace po, prsia vyzeraju super, ale ked tak na ne s odstupom casu pozeram mohla som si dat aj vacsie. Aspon take 400 al. 425. Teraz mam, 325 anatomic, vysku 168 a 60 kg. papa

ahoj Katka,
ak mozem odporucit, vyskusaj aj Mudr. Fabry, Posonium clinic. Ja som bola tam, a som velmi spokojna. Ked chces, vyskusaj
papa

ahoj sisi,
mohla by si aj mne pls poslat fotku?
Ja som 2 mesiace po, mam 325 anatomicke, 168 cm, 60 kg. A ked mam pravdu povedat, mohla som si dat aspon take 400-425 ml.
vickinka6ivana4@gmail.com
velmi pekne dakujem

ahoj lila,
neboj budu super /ak nie si nejak velmi stihla/, ja som 2 mesiace po, mam 325ml, 168 cm, 60 kg. A teraz by som si kludne dala 400-425. papa

Karla, on mi povedal, ze postupne po 6 tyzdnoch budem moct nosit vlastnu podprdu /ale bez kostic/. Ale kedze som na materskej doma som nenosila nic. TAk sa mi zda, ze som si to vysvetlila podla seba.
Teraz v utorok idem na kontrolu, tak uvidim
co mi povie. Este raz ti dakujem. papa