Petra,
dakujem velmi pekne. Lekar mi povedal, ze po 6 tyzdnoch mozem postupne nosit svoju podprdu bez kostic. A kedze mame baby a som doma, nenosila som ziadnu. Teraz idem v utorok na kontrolu, uvidim ci ma za to “pochvali” Dakujem za povzbudenie. papa
ahoj vicky, tak ako sa mas? uz musia byt pekne, odpuchnute…uzivaj si ich:-)mne sa to uz krati…papa
VICKI,
ahoj. Mohla by som Ťa poprosiť o poslanie Tvojich fotiek? Ja budem mať tiež 325 ml anatomické. Ďakujem. Kejt2@seznam.cz
ahoj sisi uz mam mail pri mene… pandarosewhite@yahoo.com
posles mi prosim ta foto s tvojimi 410ML???dakujeeeem uz sa tesim
ako tak citam asi si dam min 375ml aj vicki pise ze si mohla dat viac…radsej teraz ako potom no nieee.???
Vicki…
ahoj Vicki…Ja mam presne take iste miery ako ty…a dohodli sme sa s lekarom, ze mi da 300ml, ale ja sa obavam, ci mi to bude dost v zhladom na moju vysku…Mohla by si mi prosim poslat forky, aby som mala predstavu ako vyzeraju…dakujem velmi pekne…
daluxe@orangemail.sk
Ahoj, aj ja som 2x rodila, a tento tyzden som bola na konzultacii. Odporucil mi 300ml anatomicke, lebo som chuda a po dvoch detoch mi tam nic nezostalo… Implantaty mi ponukli europske za 35tis. alebo americke za 50tis. ktore maju jemnejsie zdrsneny povrch cim sposobuju o 2.5% menej komplikacii ako tie eu. Tak som si vybrala tie drahsie… 2.5% nie je az tak vela, ale nahoda je blbec…
Aj ja by som si chcela dat spravit prsia,no teraz prvy krat citam,ake to je strasne pre zeny…liposukcia,atd,a kto mi vie poradit,ktora z klinik robi najlepsie prsia?
Cau kamoška moja čo ideš v utorok na op tak ako to prežívaš? Ja hrozne!
Ahojte
Ja mam do operacie uz len niekolko tyzdnov. Strasne sa bojim. Cim sa mi termin blizi, tym som nervoznejsia a rozmyslam nad kadejakymi komplikaciami. Neviete ci sa uz stal pripad kedy praskol v tele silikon (kedze je to latka toxicka, dost sa toho bojim) Nikto o tom nic nehovori, tak dufam ze je to bezpecne a ze sa taky pripad ani nikdy nestal.
A este jedna prosbicka, prosim ak mate 300ml al. 330ml tak mi poslite aspon jednu fotku. Velmi by ma to potesilo. Dakujem
veveerka@azet.sk
Ahojte baby, tiež mám ísť na operáciu a povzbudilo ma veľa príspevkov, ktoré som si tu prečítala, chcela som sa tiež poradiť,aj ked to už nezmením, mám opráciu v utorok a začínam trošku stresovať, mám 166 cm a 52 kg a doktor mi odporučil 300 ml impl., okrúhle. hádam to bude tak akurát, teraz som plochá po kojení. Bola by niektorá z Vás taká zlatá a poslala mi foto tejto veľkosti implantátu?Dakujem. Lenka
ahooj!! :)) prečo, čo je?? už to nechceš?? alebo sa bojíš?? ja na to ani nemyslím, zajtra musím odovzdat diplomovku, takže na to ani nemám čas!! ja len dufam, že nebudú velké, ked tu každá 165 cm vyoká baba má okolo 300cc! a už som hovorila, že sem ani neprídem, nechcem to ani vidiet, ktorá má akéa že zajtra nebudem pozerat črepiny to je isté :))neboj sa, bude všetko ok, tie bolesti prežijeme ja mu verím, že nám to spraví super, ok?? pa pa
Ok Ani ja sa nebudem tiež stresovať už nebudem nato ani myslieť maš recht ešte že ťa mám. Zajtra ti zavolám ak dovolíš z priatelovho telefonu on ma zadara. A ty o tej velkosti nemusiš mať strach to sú vôbec neni velke ja zase spekulujem este vecsie nad 400. pa zatial a drzim palce
Ahoj Peti, ja som ojednanaá na operáciu v Novamede na 21.4. ale u Mudr.Kernerovej, čítala som si forum, ale nikde sa mi nepodarilo nájsť, či niektorá kočka bola operovaná u nej. Stále rozmýšlam, či sa pre istotu neobjednám u Mudr. Červeňa,nemám už nejako veľa času, lebo mi treba objednať implantáty a obehať si predoperačné…
Chcela som sa spýtať, kolko sa platí za termín u Mudr. Červeňa a či je ochotný mi ten termín aj dať, nechcem totiž čakať až do septembra, to je vraj bežná čakacia doba u neho na operácie.
Ďakujem, papa
Ahojte kočky, mám jednu prosvu, som objednaná na OP v BB ku Mudr. Kernerovej na 21.4.Nemáte s ňou niektorá skúsenosti???Prosím…
dievcata tie ktore mate augumentaciu a modelaciu prs okolo bradavky aku mate jazvu ?
Nehovoril vam lekar ze casom sa ta jazva roztiahne ? A za kolko sa jazva zahoji aby nebola vidno ?
Ja som po takejto operacii skoro 9 tyzdnov. 8 tyzdnov som mala zalepene jazvy, aby sa neroztahovali. Miestami ich skoro nevidiet. S hojenim je to veeeeeeeelmi individualne. Videla som jazvy aj po celkovej modelacii do kotvy a tiez nevyzerali zle, ale tie okolo dvorca su pritom malina.
micuska takze odporucas skor modelaciu okolo dvorca ? a co myslis ze oproti jazvam do kotvy su okolo dvorca malina? akoze su peknejsie a estetickejsie ?
Ked ti prsia moc nevisia, tak staci modelacia okolo dvorca. Jazvy su velmi nenapadne, ale ked su prsia velmi ovisnute, tak rez vedie este zvyslo dolu a moze este dalej pokracovat v poprsnej ryhe. Vtedy mas dorezane cele prso, ale ked sa to zahoji, tak to ozaj nevyzera zle. Myslela som to tak, ze okolo dvorca su ovela nenapadnejsie, ako pri celkovej modelacii. Vsetko by ti mal vysvetlit doktor. Vacsinou celkovu modelaciu neodporucaju robit spolu so zvacsenim, ale aspon s 1/2 rocnym odstupom.
Silikón nie je toxická látka, keď vytečie, nič sa nestane.
daluxe,
medzi 300 a 325 je nepatrny rozdiel. Ja mam
teraz prsia proporcionalne k svojej postave.
Ani male, ani nejake enormne velke.
Vyzeraju prirodzene. Su super, taka som stastna ajaj…papa, fotky som ti poslala