Plastický chirurg

mariamaria,
ahojky, ja si myslim, ze si kludne mozes dat 375. Ved uvidis, co ti na to povie doktor. Ak bude suhlasit, tzn. ze mas dostatocnu elasticitu koze, a ze sa ti to tam zmesti. papa

Ja este podotknem, ze ked pride k rupture implantatu, tak silikon nevytecie.

Ahoj Katka, mňa operoval dr.Mládek 1.2.2008, je to super chlap a navyše je stráááááášne pekný. Mám 300ml pod svalom, pekne sa mi s nimi pohral a teraz po 2 mesiacoch vyzerajú super.

wewe …neboj :slight_smile: keby to bola toxicka latka, nedavala by sa do tela… ak by sa implantan prepichol napriklad pri autonehode,alebo pri naraze na ostry predmet, nevytecie… zostane v obale…samoyrejme,hned treba vyhladat lekara ked mas podozrenie,ze sa nieco mohlo stat…
toxicky silikon je ten, ktorym sa vyplnaju veci na stavbach… taky nam do tela endavaju :slight_smile: nemas sa coho bat.
samozrejme,ze sa to moze stat,ale tvoj zdravotny stav to nemoze zmenit. impalntat sa vtedy vymeni… a je to vporiadku.

Ahoj Vicki…
Pises ze by si si dala aj viac…Ja mam skoro take iste miery a som po dvoch detoch skoro plocha.A ked poviem ploch tak plocha…:-)Doktor Cerven mi doporucil 280ml ale rozmyslam nad 300ml.Viem ze je to rozdiel len 1 mm do sirky a 1 mm do vysky ale neviem sa stale rozhodnut.Mam nejake fotky inych dievcat ale este by mi pomohlo keby som videla tie 325ml.Aspon orientacne.Ak ti nerobi problem, mohla by si mi poslat tvoje fotky?Ked budem mat nove kozenky aj ja (2 tyzdne)poslem aj ja.Dakujem
artepetra@zoznam.sk

vicki

dakujem za odpoved…no ano najlepsie bude ,ked pan Dr.urci ,co bude naj pre moje prsia a potom sa budem snazit pridat alebo ubrat…hihi som zvedava kolko mi povie…eslasticitu mam super…pri kojeni sa mi zvacsili z Bciek na Dcka ale aj z Dcky podprdy mi vypadavali :))))) a pod prsiami mam 75cm…och uz to mam aj ja za par…tydznov…6.5.jupiiiiiiiiii aj ja sa k vam baby pridam

ahojte babyzne.niektora z vas nema 250ml anatom?uz som tu prosila o foto, niktora mi este neposlala.prosim vas ak niektora mate tak poprosim foto.chcem vydiet ake su pre mna ci akurat.dakujem

Ahojte ,mám 11dní po OP a v piatok idem na stehy,začínam mať také halušky,že ako budú vyzerať,uvidím ich 1krát a mám z toho dosť strach.Zatiaľ je to také divné,tvrdé,neprirodzené…Mala aj niektorá z vás takéto pocity?Bolo aj sklamanie keď ste si ich videli?Bŕŕŕŕ,bojím bojím…

dakujem,to ste ma ukludnili :slight_smile:

Micuska dakujem za info. a vysvetlenie

ahojte, bol niekto teraz niekedy na zmenseni prsnikov u Dr.Trsku,alebou Fabryho?
Vase skusenosti?Dakujem,Nikol

Baby pred, pozerajte dnes Črepiny s hviezdičkou, holka bude mať 270ml anatómy, robiť ich bude Minarovjech.

ja si myslim, ze bude baba lutovat, je dost vysoka a celkovo vacsie, nie je vobec utla, a 270, anatomy pod sval jej neurobi ziadny zazrak, kus jej to prsia vyplni, ale inak nic, vsak uvidite, ked potom pride po mesiaci, moj osobny nazor no.:wink:

Ja len ze, ja mam 450ml, okruhle pod sval a mam utlejsiu postavu ako ona a prsia mam akurat a to som uz aj pred tym mala prsia Bcka.Kus vacsie nez ona. Si neviem predstavit, ze by som mala mensie, to by boli vyhodene prachy.

Tiež si myslím, že to má málo, ale keď ona asi chcela len také nenápadné, no šak uvidíme, ale asi olutuje, že si nedala viac. Ja osobne si myslím, že brala, čo dali, lebo jej to JOJka zaplatila.

dievcata tie ktore ste boli uz druhy krat operovane na reoperacii boli to tak isto ako pri prvej operacii? alebo trochu menej ?
nie su pri reoperaciach komplikacie napr. s rotaciou alebo posunom implantatu ?

ahoj janah.ja som mala ist k nej na opku,ale po konzultacii som nasla na forku 1 babu co nebola spokojna s vysledkom,napisala ze by k nej viac nesla.A mala som s nej aj taky divny pocit,konzultacia bola divna.Tak som to u naj po tyzdni zrusila a sla inam.Neviem ako to ma Mudr.Cerven.len co som citala,ze si mozes za termin priplatit 10.000sk a ze ti nieco najde skor.Aspon tak to baby pisali…Ja som pri nom nebola.Vela stastia!

Ahojte baby, ja uz mam dohodnutý termín na 16.5. v piatok. Uz sa neviem dockat, len nech to mam za sebou…
Co si tam potrebujem zo sebou zobrat???

ahoj :slight_smile:
no viac menej nepotrebujes nic,lebo si nebudes ani zuby vecer umyvat :slight_smile: budes dost ubolena…tym ta nechcem strasit,ale musis sa pripravit, ye ti bude natahovat sval,a to boli…prve dni… budes len lezat .zober si papucky,oblec sa do teplakov a nejakeho zapinacieho svetrika… daj si tenisky a zober si akurat nahradne nohavicky…ja som mala kopec veci a nic som nevyuzila :)))

vela stastiaaa :))

ahoj…ja sice som nebola drubykrat operovana…len teraz mi vlozili prve implantaty,ale nemalo by sa nic stat…myslim rotaciu a tak…to sa moze aj pri prvom urobit. a bolest je mensia… ked mas pod svalom,lebo kapsa na implantat je uz vytvorena…