Plastický chirurg

ĎAKUJEM všetkým babám, čo mi poslali fotografie. Mám už akú-takú predstavu. A čo je zaujímavé, že vo finále fakt nevidím rozdiel medzi okrúhlymi a anatomickými. Ja si dám asi 270ml, max 300 ml. Vidím to na seba tak, akurát… Keď aj otehotniem a prsia sa mi zväčšia,koža natiahne, tak na reopoerácii si dám max 325 ml. A bude to akurát. Dobre naplánované, už len aby to tak vyšlo. :slight_smile: Teda ak na tú operáciu pôjdem, keďže stále uvažujem, či to predsalen nebude lepšie, keď si detičky porodím…

Kosi moj mail andy76@zoznam.sk,presne,uz vidim ako aj ja budem sediet ako knedla co bude v mojom pripade nezvyk,prva som zvykla mat"ruky nad hlavou".pa

…a rano ma asi pustia domov,ze?

Karla ahoj,posielala som ti asi este v piatok mail aj s fotkami,prislo ti to?

ahoj Kati,
my mame doma 1,5 rocneho synceka, prsia som si dala urobit lebo po kojeni som este schudla 5 kil od normalnej vahy, a to som tam uz vobec nic nemala. Planujeme tiez druhe, a napriek tomu som si to dala urobit teraz. Koza sa mi moze aj nemusi po kojeni stiahnut. Je to individualne. Ak by sa mi moc natiahla, tak by som isla na reoperaciu a dala si vacsi implantat. papa

ano pustia… ale bude to este velmi bolestive… budes citit kazdy kamienok v aute…teda po cete :slight_smile:
hlavne sa setri… :slight_smile: ja som sa sice az tak nie…aale podla toho ako sa citis,zas ked sa budes citit fajn,kludne sa trosku prejdi,… alebo tak…autickom na kavu ked ta niekoto vezme…osobne neuynavam to ye sed doma na riti minimalne tyzden…
:slight_smile: ale vsetzko menej ako bolo…

ahoj… prepac…us dlho som nekukala maila…idem pozriet :slight_smile:

pekne :slight_smile: budu urcite…teraz su este dost hore…aj moje boli a teraz su pekne… ajsne poslem foto…ale musim nejake spravit… poprosim dnes priatela… :slight_smile:

to oni kazdy den davaju plsatiku prs v tych crepinach,ci co? :slight_smile: nechapem…stale o tom pisete…

Karla, každý pondelok a je to na pokračovanie. Včera ju operovali, na budúce bude, ako jej bolo potom.

ahoj karla:mozes mi povedat ako to je stimi vysetreniami,myslim ze ci vzdy su v poriadku alebo sa stava ze je nieco zle?v piatok mam vyset,a v pondelok OP.napis mi dik

ahoj… stava sa,ze vysledky niesu v poriadku… ale je to velmi zriedka a hlavne u starsich zien… tam treba aj mamografiu a podobne… moyze sa stat,ze mas nejaky chripkovy virus v sebe… alebo ak fajcis,moze byt problem… ale snad nie:) aj ja som sa toho bala,ci to bude ok…al ebolo…aj ty to budes mat urcite v poriadku…ak nie…odlozia operaciu,pokial to enbude v poriadku.

aha :slight_smile: no fu… a ako to vyzeralo? nebolo to hnusne? lebo ja si to radsej ani nepredstavujem…na videu som to videla,to bol rez bradavkou an internete… fu…ale tak… nebolo mi vsetko jedno… skade jej to robili? podla mna pod prsom je to menej nechutne jak tou bradavkou…tam jej to vypalovali dakymi iskrami…tu prsnu zlazu…no ble… :frowning:

diky za upozornenie,lebo ja fajcim a dost ,ved tam idem na lacno rano, tak dufam ze to bude ok…lebo sa nevim dockat op uz nech to mam za sebu potom aj ja vam tu budem pisat ake to bolo.ale po vcerajsich crepinach sa mi nechce fuj no hruza jak to tam cpali

Tak každá operácia je dosť nechutná. Ale šak tuto ani krv nebola. Len ma šoklo, že ten imploš je vlastne na rebre??? Už sa nečudujem, že ma tam tlačí…

oooooooo…o tom mi ani nepis :frowning:
mne je z takych veci zle… sama sa cudujem sebe ze som to dokazala…radsej nevediet ako… hlavne nech to tam je :)ale tak viem si to predstavit,lebo som ties pozerala jednu op.,ale cez bravaku a na internete… este horsie ako zospodu spod prsa podla mna…urcite…
2 tyzdne pred op. by sa nemalo fajcit inak… ale malomkto to asi dodrziava…ale ja by som ti radila us prestat aspon odteraz…

ahoj Dash, u koho si bola na konzultacii?

Ahoj Karla, som vysoka 182cm a rozhodujem sa o velkosti, navrhovali mi 300 alebo 350…, mohla by si mi prosim poslat tvoje fotecky po? Velmi by mi to pomohlo. Dakujem leny@inmail.sk

sisi, prosim posli mi prosim fotecky, ja mam 182cm a 62kg, tuzim po 400vkach ale lekar mi navrhol 300 a druhy 350 tak neviem, na mojej vyske by sa podla mna stratili aj tie 400, chcela by som to vidiet, velmi by mi to pomohlo, diky leny@inmail.sk

dufam ze tie bolesti pominu za par dni…fnuuk
tesim sa, ale aj mam trochu strach…