Plastický chirurg

chapem to… ale neboj…pre krasu treba trpiet…a potom sa budes citit uzasne…,nepoznala som pocit ked mi sadli nejake plavky,teraz…? teraz mi sedia vsetky. a je toho ovela viac… :)ta bolest za to stoji…

nieje na rebre… je??? nie…to sa dava medzi sval… neda sa dat uplne pod sval… vytvoria priestor medzi dvoma svalmi…inak povedane…pretrhnu vazbu madzi tymi svalmi…nemoze to byt na rebre :))))to nejde…neni to nakosti…

ked som bola na konzultacii,tak mi doktor povedal v den OP nemam od 8mej rano nic nejest nepit nefajcit.tak neviem to malo kto to dodrzi tomu verim.ked si nervozna to nejde bez cigarety to by som sa asi zblaznila.kazdy to berie inak aj doktory moj bol velmi milyyy.

:slight_smile: ja nefajcim… mne to bolo jedno :slight_smile:

to je super…drz mi palce :o)

Tak neviem, ale tam, keď už mala ten otvor, tak doktor povedal, aha, tu je rebro. Tak neviem:))

Ja mám fakt smolu. Začala mi trochu na jednom konci hnisať jazva. Neviete, čo s tým?

Ahoj! Myslím, že sa nemusíš báť. Ja som mala podobný problém. Zavolaj svojmu lekárovi. Ten môj ma ubezpečil, že to je spôsobené tým, že koža je po operácii príliš napätá a preto jazva tak reaguje. Odporučil mi ďalej používať zásyp a potierať denne repíkom. Mokvanie časom prestalo. Tiež sa u mňa vyskytol tento problém iba na jednom konci jazvy na ľavom prsníku. Určite kontaktuj svojho lekára, budeš spokojnejšia a poradí Ti, čo robiť alebo si dohodnete skorší termín kontroly.

emka ty si mala predtým b-čka a dala si si 450 ved to musiš mathrozne velke to ake cislo terazmaš 5-6 no to sa mi zda strasne velke až neprirodzene

ja som rano pred opkou stiahla 3 cigy od nervov, sme sa smiali s anesteziologom este na sale, ze som si dala “zdravotne”.nic je to v poho, oni vas musia postrasit a tak, upozornit, ale nie je to nic hrozne.

5-6???Si spadla z jahody??Mam kraaasne 3jky-4rky podla strihu. A neprirodzene…jasne ze nevyzeraju, ako vytahane , ale pekne stoja, no hadam na to som sla na operaciu nie?Baba jedna tu ma 600ml, a ma krasne 4rky myslim. Ale neskutocne prsia ma, chod sa pozriet na rajce.ty mas 150ml, ze hovoris ze mojich 450 je vela???

:slight_smile: no urcite to nieje na rebre…citala som,ze sa to ani neda dat kompletne pod sval… takze urcite nie priamo na kost…ale spytam sa lekarky ke dpojdem na kontrolu…to by ma zaujimalo…
ja si myslim,ze preto nie,lebo keby sa ti nahodou ylomilo rebro… no neviem…prepichlo by to implantat… neviem…tazko by sa to liecilo…neviem…moje laicke vysvetlenie… :slight_smile:

Kosi,dosiel ti vecer mail aj fotky?nejak nam to blblo v odosielani

Karla…
ahoj nemohla by si mi prosim poslat fotky, idem na operacii v juni a chcem tam ist s nejakou predstavou, ako prsia vyzeraju…
dakujem

daluxe@orangemail.sk

Nedošli:(

Mail áno, fotky ee, neboli moc veľké?

jasne poslem… :slight_smile:

Baby,
pozerali ste niekto v pondelok Črepiny*? Podľa mňa 270 ml bohate stačia… Samozrejme, že to závisí aj o typu postavy. Vie mi niekto povedať, aký je rozdiel medzi silikónmi značky MENTOR a POLYTECH? Ďakujem.

Ahoj…Asi to vsetko zavisi od toho co ocakavas.Ja budem mat 280ml a kedze teraz tam nemam nic tak mi to bude stacit.Nechcem mat velke prsia len chcem nejake mat.A aky je rozdiel medzi tymi dvoma znackami tak to teda neviem.Ja budem mat eurosilikon.
No a ta operacia na JOJ-nemohla som potom ani zaspat.ked som si predstavila tu bolest…Manzel by povedal ze nechape preco to chcem pozerat.No myslim ze to po tej OP nebude ziadna sranda.Drzte palce.

Ahojte. Mám 174 cm a 53 kg, obvod pod prsiami 72. Teraz mám B a chcela by som mať veľkosť medzi 3-4, cca 3,5. Mám navrhnuté anatomické implatnáty 360 ml pod sval. Nie je to veľa? Ďakujem za radu