Ahoj Rebecca,
ja mam 168-52 kg, obvod ako ty a mne dr. navrhla velkost 350 ml. Niesu az take velke, ale vela bab co si tu pise, tak rychlo si zvykne na novu velkost, ze sa im zdaju male a brali by aj väcsie. Takze ked mozem poradit, daj si ake ti navrhol dr.
Inak je to skoda vyhodenych penazi…ked si za pol roka budes priat vacsie :o)
Ahoj Ajka
Ty si mala svoje tiež B? Akú veľkosť máš teraz s 350 ml?
Nie A :o(…a stale mam.
Na OP idem 16.5., 350 ml mi odporucila dr., a povedala ze s nimi budem mat pekne plne trojky…a myslim si ze to je dost co nosit ked predtym som nemala skoro ziadne, fnuuk
Ty ides kedy na OP?
Petra,
neboj sa, ja som 2 mesiace po, nie je to nic strasne po tej operacii. Ale pravda je,
ze kazda mame iny prah bolesti. To co inu neboli, druhu boliet moze. Kazdopadne ti prajem super operaciu, bez bolesti a s perfektnym vysledkom. papa, vela stastia
ahoj, ale preco anatomy???
Doporučuje sa až 14 dní pred OP nefajčiť, alebo aspoň výrazne obmedziť fajčenie. Inak sa to pomalšie hojí.
ja mám tiež 450ml, predtým som mala menšie 85B, obvod pod prsiami 85, výška 170 a váha 59kg. Obvod cez prsia mi narástol o 4 cm a prsia za zväčšili ledva o 2 čísla, mám niečo medzi 85C a D.
5-6 urobí asi tak 700-800ml
to vypalovanie sa deje pri každej operácii, ešte aj pri blbom slepáku. zastavuje sa tým krvácanie drobných cievok. chirurgia nie je pre slabé nátury 
Ja mám ísť 29.5. lebo skor už nie je voľný termín. Mám ale trochu strach, že už je to vysoký dátum a tesne pred letom.
Pretože som chcela, aby vyzereali prirodzene. Videla som viacero báb ktoré ich mali krásne aj z guľatými, ale tak isto som videla veľa, ktoré mali guľaté pod sval a bolo to strešne vidieť - také pologule. Nebudem to riskovať. Možno by boli pekné, ale možno nie. Moj dr. mi pri mojich požiadavkach a fotke mojej sesternice, ktorá bola u neho tiež na anatomických, hneď odporučil guľaté
Nemusis sa bat, tych 6 tyzdnov vydrzis a potom sa mozes opalovat, sice jazvy musis mat prelepene…ale da sa. A s plavanim musis aj tak pockat, moze sa az za 5 mesiacov. Takze nabuducei rok :o(
Ides na OP do Blavy?
Práveže nie. Idem do Brna na kliniku Laurea.
Dnes mám potvrdiť termín, ale zajtra ma kamoška presvedčila na konzultáciu k dr. Košťálovi do BA, že je dobrý. Tak tam skusím vybehnúť, ale ide mi len o skorší termín. V brne sú super, len majú toho veľa. Nevieš aký je ten Košťál? Po pravde ja som predtým o ňom ani nepočula, ale je pravda, že som sa vždy orientovala na kliniky v Brne. Komu ideš ty?
Pardon za preklep - hneď mi odporučil ANATOMICKÉ
ja si myslim ze zena dokaze vydrzat nejaky cas bez cigarety,takto podla man babam neradis dobre, ked si si ty zapalila,ok,ale nieje to dobre na hojenie…neviem… malo by sa to obedzit…
chirurgicka by zo mna urcite nebola… viem ze sa to deje… ale tvarim sa,ze mne to urcite nerobili…
nechapem sama zo seba, ako som to dokazala podstupit,som sa seba hrda
co som dokazala urobit pre sen mat pekne prsia 
kosi ahoj.Ako jazva?Je to lepsie?Dufam ze ano,ja sa teda bojim kazdej blbosti.Chcem sa ta opytat,mam 2 tyzdne po opke a stale citim ako mi to tlaci dnu na rebra.Rano ked sa posadim tak je tam este taky maly tlak kym to nerozchodim.Aj ty si to mala tak?
vsetko zalezi od toho ako ti ich vlozi pod sval, ja by som si anatomy pod sval nedavala, je to bez efektu,anatomy su urcene hlavne pod zlazu, ale pokial mas nejake svoje prsia a das este anatomy pod sval, no neviem. ty nechces mat plny vystrih?
Chcem, ale v prvom rade chcem aby boli prirodzené. Ja mám svoje B - dovolím si povedať že celkom pekné,aj doktor hovoril že vyzerajú veľmi dobre. Som spokjná aj s tvarom, len ich chcem zvačšiť. Ty máš asi guľaté, že? A akú veľkosť si mala pred a teraz?
To fakt netusim, ja idem do Esteticu dr. Jezovitovej. Ale ked pojdes do Brna, co kontoly, zakazdym tam budes musiet cestovat, to nie je bohvieco…