Plastický chirurg

Pre Zuzanu
Ďakujem a ešte sa ťa chcem spýtať, či to bolo pre teba bolestivé a aký je výsledný efekt??Si spokojná??Ďakujem moc…pa

pošlem len som nebola doma a musím sa odfotit :-))) ale pošlem určite

Pre Adku, moja precitaj si moje starsie prispevky ktore som pisala tu na tomto diskusnom fore presne tam opisujem, ze to bolelo a efekt nula bodov za 40tis. :frowning:

Este som zabudla poznamenat, ze sa zdravo stravujem a pravidelne cvicim takmer kazdy den takze to nebude mojim nezdravym sposobom zivota…

Pre Zuzanu
Dík,prečítala som si to,no je to pekne blbé, že efekt to nemalo žiadny za tie peniaze…mna čaká tá korekcia nosa…dakujem pa

Ahojte.
Potrebovala by som poradit.
Bol niekto z vas na korekcii usnic?
Ak ano tak u akeho lekara.
Prosim pomoooooc uz mam svojich odstavajucich
usi plne zuby.
Dakujem

Pre Adku:

tak co uz :frowning: ale tebe prajem vela stastia nech mas nostek podla svojich predstav :slight_smile:

kika - takze si bola spokojna s J.Fabrym?
kolko ta to prosim ta vyslo? ja sa k nemu chystam objednat zatial na konzultaciu…

Adriana
Ahoj, bola som moc spokojná, vyšlo ma to 70tis.

Adriana
Ahoj, bola som moc spokojná, vyšlo ma to 70tis.

kika - a to uz uplne so vsetkym? tak nejako som aj pocitala … ale asi to zavisi aj od velkosti ake chces,nie?

To neviem, od implantátov urcite, aké chces?

Ahojte, nevie mi niekto poradiť dobrého plast. chirurga v Banskej bystrici chcela by som operáciu horných viečok (kolko stojí takýto zákrok?) dakujem!

Ulk, Dr Guba.robil mi pred 2 rokmi.velmi dobre.ani neviem, ze mam silikony.

vdaka barborka, zahlasim sa k nemu.
mozem sa opytat kolko mas rokov?

KIKA
Dakujem za fotky,uplne super to vyzera,ako tvoje vlastne.Uz ta nic neboli?

ako dlho to boli? bude mi stacit tyzden dovolenky, ked nemam fyzicky narocnu robotu? za pc klikat mysou? a od kedy sa moze spat na bruchu?

re(kuki): 28,daval mi pod sval, mierne asi 3-4 , po tyzdni som bola v praci, aj som klikala mysou -:slight_smile:

Ja síce neviem poradiť poradiť plastickéo chirurga na západnom Slovensku hoci som z Trenčína, ale ja som bola na doporučenie kamošky v Košiciach, na Krivej u Dr. Juráška a som veľmi spokojná. Robil mi prsia pazuchovým prístupom, takže nemám žiadnu jazvu na hrudníku iba nenápadnú v pazuche. Boli tam veľmi milí a všetko mi komplentne vysvetlili - ako bude, čo bude. Myslím, že sa mi oplatilo cestovať hoci je to ďaleko, lebo som ohromne spokojná, keď sa pozriem na svoje prsia bez jazvy. Adela

Lenka
Ahoj…,
neboli ma uz nic, uz nemusim nosit ani tu podprdu:-))) tebe sa to uz krati nie?