Prepacte, ze vam do tohto vstupujem, ale chcela by som sa spytat, kolko ta to Rebecca vyjde v Brne? Pocula som na tu kliniku len pozitivne ohlasy. Dakujem
Ahoj VICKI…
Dakujem za povzbudenie.Povedala som si ze sa budem snazit na tu operaciu mysliet co najmenej a tak mi to aj rychlejsie ubieha.Este furt rozmyslam ci si nemam zmenit na z 280ml na 300ml.Ale nejdem uz asi spekulovat…A kde si bola ty?A kto ta operoval?
Ked som sla rodit tak som si myslela ze vydrzim vela ale mala som teda co robit.Neviem teda ci sa to da porovnavat s porodom,…Potom vam baby napisem co bolo horsie.
Ahojte baby,chcela by som vedieť zo skúsenosti niektorej z vás ako dlho trvá kým prsia odpuchnú a koľko asi trvá kým zmäknú a do akej miery,som 2týždne po OP,a len tajne dúfam že mi prsia neostanú takéto kamenné.Ďakujem a ste fakt super
Ahoj. Klinika je super a prístup všetkých od upratovačiek po lekárov naozaj perfektný. Cena je vyššia. Po prepčte na slovenské koruny je to pri anatomických buď 94 000,-SK alebo 108 000,-SK. Podľa toho akú značku si vyberiem.
To mi je jasné, ale sú naozaj super, len ten termín ma trápi. Inak by som ani na sekundu nezaváhala …
Ahoj, no tak to je dost. Asi ostanem na Slovensku. Ale dakujem
Lenka, ja som 2 mesiace po operácii a prsia mi odpuchli presne po 2 týždňoch, ráno som sa zobudila s tým, že ma konečne netlačí podprsenka. Teraz ich mám úplne makké.
ahoj,… ja som ties vyse 2 mesiace po…
zacali odpuchat po 2-3 tyzdnoch…aj ja som si myslela ze budu us stale take tvrde,ale teraz su uplne ako prirodzene…makkucke… super su… kazdym dnom budu makksie 
bola by si spokojna aj tu…ale ved uvidis
potom sa ozvi ako si dopadla…
Ahoj Rebecca,
ja som bola u dr.Košťála a môžem povedať že bol super. Ja som spokojná… Pa
ahoj Rebecca, aj ja by som chcela ist do Brna, len zatial neviem kam, nemohla by si mi poradit ? dik
ja som mala pred opkou rovnako B.A som uplne rovnaky pripad ako ty, prsia pred tym usli, ked som dala push upku, tak sa bolo aj dost kam pozerat, ale chcela som proste vacsie aj bez podprdy aby boli plne. A lekar mi odporucil anatomy, lebo som rovnako chcela prirodzene prsia, chcel mi ich dat ale pod zlazu, kedze som ju mala pomerne velku, ale ja som chcela silou mocou po sval, podla toho co som pocula citala a tak.Poslala som mu fotky prs ake sa mi pacia a povedal, ze to vidi na viac ml ako sme si dohodli a tym padom pod sval, ale okruhle a bolo. A teraz na ne nedam dopustit.Vystrih mam neuveritelny, stale sa musim obzerat v zrkadle a skusat vsetky stare veci, ze ako lepsie to vyzera s poriadnymi prsami. Si neviem predstavit, ze by som mala anatomy.A ked sa ti nedaj boze otoci zdeformuje ti to cely prsnik, namiesto okruhlych, kde problem nie je, nechcem ta nahovat, len dobre poradit.mylim to uprimne a napomocne, pekny vecer
V brne je viacero dobrých kliník a lekárov. Najlepšie odporúčania som mala na LAUREU, ale vyskúšala som viacero lekárov na konzultáciu a dr. Hrbatý z Laurei ma presvedčil najviac a mám na neho odporúčania aj od známych
Mohla by si mi prosím napísať aké máš implantáty a akú veľkosť? Čo myslíš ten termín 29.5? nie je to neskoro. Počula som od viacerých, že je to ok ale tak isto aj že je to veľmi neskoro. Fakt neviem, či to nemám nechať až na september
Ďakujem za radu, zvažovala som to predtým. Je to komplikované s tým rozhodovaním, ale zostanem pri anatomických. Prosím napíš mi koľko ml máš a akú veľkosť ti to urobilo? Ďakujem
400ml a teraz mam vacsie 3jky.
Sisi prosím ťa nemohla by si mi poslať foto pred a teraz? A koľko máš výšku a cm pod prsiami? 1petra@post.sk
Rebecca
Mas mail.
Ahojte. Chcela som poprosit niektoru z Vas, ktora ma uz po operacii a ma podobne miery ako ja, ci by mi nemohla poskytnut foto - samozrejme diskretne. Chystam sa na operaciu v septembri a zatial zvazujem vsetky moznosti a rady velmi rada privitam.
174 cm, 60 kg obvod pod prsiami 75 cm, take vacsie dvojky ale po kojeni vypadaju zle.
Dik Jana janamal@centrum.sk
ahoj…a chces si dat silikony? alebo chces len modelaciu prsnikov?