No tá jazva nič moc, stále mi z nej niečo tečie, neviem čo s tým, doktor povedal, že nič, nechať tak. Ten tlak ráno mám tiež ešte, aj na rebro mi jeden tlačí a aj bolí, bodá a tak:)
Petra, nic sa neboj, mysli pozitivne ake bude mat krasne prsia. My, zeny sme ochotne
kvoli krase vydrzat vsetko no nie? Ja som bola v Posonium clinic, Mudr. Fabry. Velmi som spokojna velmi sikovny doktor, super pristup… Medzi 280 a 300 je nepatrny rozdiel, takze ked ti to neda spavat daj si 300, ja by som si dala. Daj si do ponozky tolko gramov ryze aka je velkost implantatu a porovnaj to, ani to nezbadas. Drzim ti palce, hlavne sa neboj. Prvy tyzden, je horsi /myslim v tom, ze som bola dost nemotorna/, este ze mi pomahala rodina. Potom je to stale lepsie a lepsie. Ale ten SUPER POCIT Z NOVYCH PRSICOK HEHE STOJI ZA TO
DRZ SA, A NEBOJ SA, BUDES KRASNA
ahoj kosi.ja som bola na kontrole,teda mne uz ta bolest polavila.vybral mi stehy a mam tam chrasticky tak si to mam umyvat 2x na den repikom az kym nezmiznu.nic s tym nemas robit?ti nato nic neporadil?teda neviem,ale davaj na seba pozor,opatruj sa.drzim palce!
ahojte
mam rez pod pazuchou. doktor povedal, ze to netreba natierat. neviem ci mi pomoze nejaky krem alebo sa to casom same strati?
REBEKA: mozes mi prosim ta napisat viac o op u dr. kostala, zvazujem ho, vsetko co ta napadne, dakujeeeeeeeem :)))))))
mne prsia odpuchli po mesiaci a zmakli az po 3 mesiacoch.
dakujem za podporu. mne sa zda, ze mi len chcela ublizit.
jaja:
emka ty si mala predtým b-čka a dala si si 450 ved to musiš mat hrozne velke to ake cislo terazmaš 5-6 no to sa mi zda strasne velke až neprirodzene.
Uz som sa nizsie vyjadrila, ze si mi len chcela ublizit tou vetou, alebo zavidis, ze mas len 150ml
Je kazdeho osobna vec aku velkost si vyberie.Kazdemu sa paci nieco ine.Ludska zavist aj ked ja som za prirodzenu velkost dala som si 240 no kazda ja rozhoduje podla seba.Ak sa ti pacia tak mozes byt spokojna.Ja som sa bala ale nelutujem je to nadhera.Papa
Ahoj Peta ja mam za sebou aj porod a plastiku prs a mozem ti povedat ze operacia je proti tomu malina.Je to len o strachu.Porod si si odmakala a operaciu prespis,ani bolesti niesu take hrozne.Ked si zvladla porod aj toto prezijes nic to nieje.Drzim palce Aku mas vahu a vysku???Ja mam 53kg a 162cm a dala som si 240 je to take prirodzene ale keby som mala ist este raz dala by som asi 260.No doktor povedal ze mam pekne prsia take jemne lebo po ¨kojeni my hore ostalo letisko.Neni to o velkosti ale o tom aby si ty bola spokojna a pacilo sa ti to.ahoj
ahoj, mne odpuchli až po 6 týždňoch a mäknúť začali (ešte neprestali) až po 21/2 mesiaci
Ahoj Rebecca. Ten termín je dosť blbý, rátaj s tým, že máš po lete, podprdu musíš mať 2 mesiace, takže žiadne tričká na ramienka ani plavky…
ahoj, tak daleko zatial nie som, ale asi silikony
ahoj Mirka, ja mam tiez take vacsie dvojky a tiez nechcem ist do nejakych moc velkych extremov, ako tie 240 vypadaju?
Baby je potrebné nutné pred operáciou aj vyšetrenie pŕs? alebo stačí len interné vyšetrenie: ďakujem
Ja musim povedat ze dr. Jezovitova robi velmi prirodzene prsia, u nej neprirodzene prsia nehrozia, neviem ci ma dobru techniku alebo ako to robi… Ja mam od nej prsia a su tiez velmi pekne a hlavne vyzeraju prirodzene a nemam zrovna malo ml.
ahoj madina,
aku velkosti ti davala? idem k dr. jezovitovej v pondelok na konzultaciu, mozes mi prosim ta poslat o mailu tvoje fotky, velmi mi to pomoze dakujem, leny@inmail.sk
Su pekne,vyzera to prirodzene.Nikto ani nezbadal ze mam nove prsia.Aku mas vahu a tak??Mirkaa84@centrum.sk ahoj
Ja mám tiež toľko ml a mala som A predtým, ale plné trojky to jednoznačne nie sú teraz…
Ahoj…ide mi davat mentory anatomy pod sval,ona robi len pod sval a myslim,ze len s eurosilikonmi…